Photo Diary #82 | Date night met Tim, naar Finding Dory en kamer make-over


Hoi iedereen! Zijn jullie lekker aan het genieten van jullie vakantie? Of ben je - net als ik - gewoon nog aan het werk? Ook al ben ik aan het werk, stiekem heb ik toch wel een beetje een vakantiegevoel. Het was afgelopen week heerlijk weer, waardoor ik ook 's avonds en in het weekend heb genoten van het zonnetje. Ik ging voor mijn werk een dagje naar Amsterdam, had een super leuke date night met Tim en voor de rest heb ik - of course - weer heel veel Gossip Girl gekeken.

En verder is het op dit moment erg rustig in mijn leven! Zowel Tim als mijn ouders zijn op vakantie, waardoor ik ineens zeeën van tijd heb :-) Gelukkig zijn er nog genoeg vriendinnen die niet op vakantie zijn die me kunnen vermaken. En verder ben ik natuurlijk ook gewoon aan het werk! Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Dichtbij mijn huis zit een gezellig parkje, waar Tim en ik graag heen gaan nu het zo lekker weer is! Op zaterdag gaan we er picknicken. Ik haal allemaal lekkere dingen voor tijdens de picknick: verschillende broodjes, lekker drinken en snackjes...


En... watermeloen! De watermeloen was in de aanbieding bij de Albert Heijn, een mega watermeloen voor maar €3, en hij was enorm lekker!


Met Timmie!


's Avonds kook ik voor mezelf. Ik ben de laatste tijd een beetje inspiratieloos wat betreft avondeten en ik eet ook weinig alleen. Ik besluit nasi te maken, maar eigenlijk vind ik het helemaal niet zo lekker, haha!


Op zaterdagavond spreek ik af met drie vriendinnen van de middelbare school. De weersvoorspellingen zien er eerst niet zo goed uit, maar als blijkt dat het toch de hele avond droog blijft, drinken we even wat op het Museumplein in Ede. Altijd fijn én heel gezellig om even bij te kletsen!


Ook op zondag is het nog steeds heerlijk weer. Ik ga 's ochtends naar de kerk en daarna met Tim mee naar huis. Daar barbecueën we (altijd goed!) en hebben we dit super lekkere Ben & Jerry's ijsje als toetje. Heeft iemand deze variant al wel eens geprobeerd? Ik vond hem heerlijk!


En dit is hoe het begin van mijn week eruit ziet: helemaal alleen op kantoor! Mijn collega's zijn deze week allemaal op vakantie, dus het is erg rustig. Het heeft z'n voor- en z'n nadelen, want ook al is het een beetje saai: ik kan wel lekker doorwerken en krijg in een dag super veel gedaan!


Ik heb m'n polaroid meegenomen om in mijn pauze wat polaroids te schieten. Ons kantoor zit in een mooie, bosrijke omgeving dus het leek me erg tof om daar foto's te maken. Helaas is het buiten erg grauw en vallen de polaroids een beetje donker uit. Het blijft nog steeds zoeken naar de juiste instellingen voor een mooie foto!


Mijn heerlijke lunch op dinsdag: een couscoussalade met tomaat, mozarella, komkommer en ei. Een stuk beter dan een bruine boterham met kaas (alhoewel, daar is eigenlijk ook niets mis mee!)


's Avonds is het date night! De laatste tijd zijn Tim en ik druk bezig geweest met werk en doen we 's avonds eigenlijk niets anders dan op de bank ploffen, haha. De hoogste tijd om weer eens wat gezelligs te doen. Ik kom met de trein naar Arnhem, waar we gaan eten bij Happy Italy. En geloof het of niet: het is mijn allereerste keer! Ik heb veel enthousiaste verhalen gehoord van anderen.


En die enthousiaste verhalen zijn méér dan terecht. Het eten is super lekker, heel erg goedkoop en de bediening is lekker vlot. En kijk wat een MEGA portie pasta ik op mijn bord krijg! Ik neem de pasta met roomsaus, champignons en kip. Hier betaal je €7,75 voor...


... en wat je nog over hebt, mag je gewoon mee naar huis nemen! Hier heb ik gewoon nog een keer van kunnen eten terwijl ik normaal gezien best een grote eter ben. Zeker geen kinderachtige porties dus en voor dat geld is het al helemaal goed!


We willen na ons eten nog even op een terrasje gaan zitten, maar er zijn zoveel donkere wolken aan de lucht, dat we maar veilig naar binnen besluiten te gaan. We gaan naar een poolcentrum waar we wat drinken en twee potjes spelen. Natuurlijk wint Tim weer allebei de potjes ;-)


Wie kent dit uitzicht? Diegene weet namelijk precies waar we ná het poolen heen gaan, namelijk naar de nieuwe Pathé in Arnhem! Een aantal weken geleden was ik er ook al, toen ik met mijn zusje naar de film Me Before You ging. Dit is het uitzicht vanaf de zesde verdieping.


We gaan samen naar de film Finding Dory. Tim heeft het er al weken over: er is maar één ding dat hij wil, en dat is naar de film Finding Dory. Finding Nemo kent hij helemaal uit zijn hoofd en tja, ik vond het stiekem ook wel leuk om even wat jeugdherinneringen op te halen :-)
Ook al is de film vast bedoeld voor kinderen, zelfs ik als 22-jarige vond het een hele leuke film! Aanrader als je hem nog niet hebt gezien!


De volgende ochtend moet ik helaas al weer heel vroeg uit mijn bed. Om half acht ben ik al op het station en dat is erg vroeg voor mijn doen als je bedenkt dat op dat tijdstip normaal gezien mijn wekker gaat. Ik ga naar Amsterdam om daar een dag te werken bij één van onze klanten. Maar eerst: thee!


Het bedrijf krijgt een nieuwe website en wij gaan ze ondersteunen met de implementatie daarvan en hun marketingwerkzaamheden. Ik vind het altijd erg leuk om zo'n nieuw traject op te starten, omdat je nog helemaal vrij bent en alles mogelijk is!


's Avonds eet ik bij mijn ouders én neem ik alvast cadeautjes mee voor m'n moeder. Ook al is ze pas over anderhalve week jarig, ze zijn nu twee weken op vakantie en ik vind het toch wel leuk om haar alvast iets te geven. Ik koop dit houten rekje met drie bakjes voor planten en twee toffe schaaltjes als cadeautje.


En daarna nog even een potje Scrabble doen! Mijn moeder is echt een wandelend woordenboek, dus ik verlies standaard. Maar leuk is het wel!


En tussendoor stuurt Tim mij deze foto (en nog honderd andere jaloersmakende foto's) door. Hij is op dit moment op vakantie met vrienden in Kreta. Laat ik er maar niet bij vermelden dat ze in Chersonissos zijn :-)


Aan het einde van de week is er niet veel meer van het mooie weer te bekennen. Het is grauw buiten, het regent zelfs en ik kan me bijna niet meer voorstellen dat het vorige week nog 34 graden was! Wel een goed excuus om heel veel thee te drinken, love it.


De rest van mijn woensdagavond breng ik op Pinterest door, waardoor ik heel veel leuke interieurinspiratie op doe. Ik krijg dan altijd meteen kriebels om mijn hele kamer te veranderen. Ook al is het al half 11 (en moet ik de volgende dag gewoon werken), ik ga lekker aan de slag met het verschuiven van meubels en het is weer heel anders geworden!


Al deze spulletjes op mijn plankje vind ik zó leuk!


Op donderdag is één van mijn vriendinnetjes jarig. Sarah wordt 19! Ik ga 's avonds gezellig bij haar langs om dit heugelijke feit te vieren. Ook al is het buiten een beetje fris, met zo'n vuurtje is het prima vol te houden. Eigenlijk hebben we sinds vorig jaar de traditie dat we na haar verjaardag de hele nacht kinderfilms kijken (vorig jaar hebben we tot vier uur 's nachts alle delen van de Kameleon gekeken), maar helaas moeten we dit jaar allebei werken de volgende dag. Nu hebben we onze kinderfilmkijkavond (is dat een woord?) verplaatst naar zondagmiddag. We gaan Lepel kijken!


Op vrijdag word ik ziek wakker. Ik voelde het al een beetje aankomen omdat ik me de hele week al misselijk en koortsig voelde. Ik besluit om een dagje thuis te blijven. Ik werk een klein beetje en doe voor de rest rustig aan. En ik verwen mezelf met een lekkere lunch.


Dit is toch altijd een confrontatie als je ziek bent en op jezelf woont: er moeten nog steeds boodschappen gedaan worden. En tja, ik heb niet meer de luxe dat m'n ouders dat voor me doen, dus ik moet zelf op stap! Gelukkig zit de Albert Heijn praktisch om de hoek en haal ik snel wat hoognodige boodschappen.

Deze week werk ik weer een volle week op kantoor. Ik ga weer één dag naar Amsterdam om daar een dag bij een klant te werken. Verder komt mijn zusje gezellig eten en slapen en gaan we vrijdag iets leuks doen, maar wat weten we nog niet! Vrijdag ga ik uit eten met drie vriendinnen bij een Grieks restaurant als voorproefje voor onze vakantie naar Rhodos volgende week. Want volgende week donderdag ga ik al op vakantie, waar ik héél veel zin in heb! 

2 opmerkingen:

  1. Jaaaa leuk is Finding Dory he! Was een beetje sceptisch van te voren omdat vervolgen makkelijk in herhaling kunnen vallen maar erg leuke film, jeugd nostalgie inderdaad :) ziet eruit als een fijn weekje, veel gedaan gekregen! Hoop dat je collega's gauw weer terugkomen want het is altijd wel een beetje saai alleen op kantoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat heerlijk dat jij nu ook bijna op vakantie mag gaan :D Je kamer ziet er zo tof uit!

    BeantwoordenVerwijderen