Photo Diary #75 | Drukke werkweek, barbecueën en knuffelen met een babypoesje! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #75 | Drukke werkweek, barbecueën en knuffelen met een babypoesje!Ik heb in tijden niet zo'n drukke werkweek gehad! Door alle opgebroken weken de laatste tijd (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren...) was het lang geleden dat ik een werkweek van vijf dagen had gemaakt. En nu had ik ook nog drie keer 's avonds een bijeenkomst voor mijn werk, dus bestond deze week vooral uit werken, werken en nog eens werken. Maar gelukkig was het wel allemaal heel erg leuk!

Verder probeerde ik deze week voor het eerst in mijn leven havermout uit, ging ik bij mijn oma langs om het babypoesje te bewonderen (zó schattig!) en vierde de vader van Tim zijn 50e verjaardag. Benieuwd naar mijn week? Lees snel verder!


Op zaterdag begin ik mijn dag met havermout. Er staat al weken een pak havermout in de kast, omdat ik zo nieuwsgierig was naar havermout. Nu is het de hoogste tijd om het te proberen. Ik maak havermout met appel en kaneel. Op internet wordt er beloofd dat dit nét naar appeltaart smaakt, maar om eerlijk te zijn... ik vind het niet te eten!


's Middags ga ik met Tim naar Arnhem om daar te winkelen en inkopen te doen voor zijn vaders 50e verjaardag! We kopen allemaal vlaggetjes en ballonnen om de tuin te versieren.Het is super lekker weer! Na een dagje shoppen, ploffen we neer op een terrasje, in een super leuk zijstraatje van de winkelstraat in Arnhem. Volgens mij heet het Hemelrijk.


We beginnen meteen met het maken van het spandoek die donderdag voor het huis komt te hangen.


's Avonds barbecueën we bij de ouders van Tim thuis, hmmm! En we sluiten af met aardbeien en slagroomijs, heerlijk!


Tim en ik verslapen ons enorm de volgende ochtend. We zijn al veel te laat om naar de kerk te gaan. Nou ja, dan maar een uitgebreid ontbijtje!


Aan het einde van de ochtend gaan we langs mijn oma. Mijn oma heeft zolang ik me kan heugen al katten en nu was één van haar poezen onverwachts bevallen van een super schattig klein poesje. Aaah, ik ben een beetje verliefd geworden.


's Middags eten we bij mijn ouders en daarna ga ik weer terug naar mijn eigen huisje. Ik maak eindelijk mijn kwasten weer eens schoon met de brush cleanser van HEMA. Die is super fijn, trouwens!


De rest van de middag doe ik helemaal niks meer. Ik plof op de bank en kijk een film, Mr. Right.


Omdat we 's middags al patat hebben gegeten bij mijn ouders, bestaat mijn avondeten uit twee bruine boterhammen, haha!


Na het eten ga ik nog even een rondje lopen, omdat ik helemaal klaar ben met dat binnen zitten. Dichtbij mijn huis zit een mooi parkje, waar ik een rondje loop en deze eendenfamilie spot!


Ik neem mijn polaroidcamera mee, maar het is blijkbaar veel te donker in het parkje. Allebei mijn polaroids mislukken, stom! :(


Op maandagavond is het tijd voor de maandelijkse pizzasessie op mijn werk. Eén keer per maand eten we na werktijd pizza en overleggen we over allerlei dingen. Deze keer ruilen we de pizzasessie in voor een patatsessie, ook lekker!


's Avonds nog even mijn nagels lakken met een nieuw nagellakje dat ik van het PR-bureau van NYC kreeg. Een heel mooi kleurtje!


Mijn zelfgeplante plantjes groeien héél erg goed! De linker zijn vergeet me nietjes, maar ik heb eigenlijk geen idee meer wat de rechter is...


Op dinsdagmiddag lunch ik met een maaltijdsalade wat eigenlijk direct mijn avondeten is.


Na mijn werk moet ik namelijk meteen door naar een evenement van één van mijn klanten, waar ik een korte presentatie moet houden over marketing inzetten bij recruitment. Super leuk om te doen!


Voor mijn blog mocht ik wat dingen uitzoeken in de webshop Lesara. Voor mij een nog onbekende shop, maar wat verkopen ze daar veel leuke én mega goedkope dingen! Voornamelijk kleding, schoenen en tassen. Ik kies onder andere dit toffe bruine tasje uit, I like it!


Op bezoek bij de koeien! :-) Ons kantoor staat midden in de weilanden, dus het is heerlijk om in je pauze even een rondje te lopen door de natuur.


Op woensdagavond komt Tim eten. Eigenlijk staat er spinazie op de planning, maar daar hebben we allebei geen zin in. We maken een salade met mozarella, spekjes, tomaat, avocado en paprika. Mega lekker!


De rest van de avond kijk ik een programma terug (Tim wil nooit TV kijken, dus die gaat gewoon een uurtje gamen, haha) en daarna spelen we spelletjes.


Op donderdagmiddag ga ik voor mijn werk wéér naar een evenement van één van onze klanten. Deze keer verzorg ik de social media tijdens het event en maak ik notulen, zodat ik er de volgende dag een verslag van kan schrijven.


Het was een drukke werkweek en daarom zit ik op vrijdag echt met mijn laatste krachten op kantoor, toe aan weekend! Ik sluit mezelf op in een kamertje om daar aan het artikel van het evenement van gisteren te werken, zodat ik me goed kan concentreren. Helaas word ik steeds gestoord door deze dame en heer die onder het raam staan te kakelen!


In juni organiseert mijn werk een marketingevenement waar we nu allerlei dingen voor aan het voorbereiden zijn. Dit worden onze naam badges, cool hè?


's Avonds eet ik simpel: een salade en een hamburger.


Eén van mijn middelbare school vrienden Glenn is jarig en dat viert hij met een klein clubje vrienden op het Museumplein in Ede. Voordat ik ga, krul ik nog even mijn haar. Dat is een hele onderneming, want ik heb heel weinig stopcontacten in mijn kamer. Ik moet mijn spiegel dus van de muur halen en deze in mijn woongedeelte op een stoel zetten. Niet zo handig, maar gelukkig lukken de krullen wel goed!


Het is super gezellig om weer bij te kletsen! Ik ben helemaal niet van plan om het laat te maken (ik ben aardig kapot van zo'n drukke werkweek), maar ik lig pas om half drie in bed, oeps... Gezellig was het wel!

Deze week werk ik vier dagen op kantoor. Vrijdag ben ik vrij en... zaterdag ga ik op vakantie! Ik ben nog geen zes weken terug van mijn vorige vakantie en nu ga ik alweer naar Turkije. Totaal niet nodig, maar wel héél erg leuk! Samen met Tim ga ik naar Alanya en ik heb er super veel zin in. We vliegen al om 7 uur 's ochtends, dus dat wordt vroeg ons bed uit!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

11 opmerkingen:

 1. Ik moest erg lachen om de havermout ��. Heel leuk tasje trouwens ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mega schattige kitten, was het er maar 1? Die salade ziet er lekker uit! Zoiets eet ik ook graag bij warme dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awh dat katje is zo schattig! En je nieuwe bruine tasje is supermooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk tasje! Ik eet wel eens havermout, maar dan zonder appel... dat baby poesje, aaahhh... ja, het is de tijd voor nestjes. (wordt vervolgd) Wat een drukke, maar leuke week heb je achter de rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk al die presentaties voor je werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah dat was inderdaad een hele drukke week. Wat een snoezig kleine kitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat tasje is erg leuk! En die salade is er eentje om te onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's weer! Ik blijf het gek vinden dat mensen 'patat' zeggen. Please, zeg frietjes. Dat klinkt toch veel beter, haha! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel leuke foto's! En wat gezellig dat jullie weer op vakantie gaan, heerlijk! <3 Wat is dat tasje trouwens leuk!

  BeantwoordenVerwijderen