De eerste blote benen outfit van 2016 (in Turkije!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

De eerste blote benen outfit van 2016 (in Turkije!)De eerste "blote benen outfit" van 2016! Je kunt vast raden dat deze foto's niet in Nederland zijn gemaakt. De weersvoorspellingen voor de komende week zien er niet bepaald goed uit, maar gelukkig hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Op dit moment ben ik op vakantie in Marmaris, Turkije. Hier is het gemiddeld een graad of 23, bevat mijn koffer alleen maar korte broekjes en jurkjes en kan ik eindelijk mijn sandaaltjes dragen!

Na een dagje in Içmeler te zijn geweest - een klein dorpje in de buurt van Marmaris - kwamen we op de boulevard van Marmaris de Koton tegen. Koton is een Turkse kledingwinkel: een kruising tussen H&M en Mango, maar dan nóg goedkoper. Voor 40 lira (ongeveer €12) ging deze toffe kokerrok met mij mee naar huis. Ik ben er súper blij mee!
Waar ik ook heel erg blij mee ben: mijn nieuwe sandaaltjes van Sooco, die ik nu eindelijk kan dragen! Een tijdje geleden benaderde deze schoenenwinkel mij of ik het leuk vond om samen te werken een paar schoenen te selecteren. Natuurlijk wilde ik deze zware taak maar al te graag op mij nemen ;-) Mijn Invito-sandaaltjes van vorig jaar zijn helaas helemaal versleten en dus was ik écht toe aan een paar nieuwe sandaaltjes.

Uiteindelijk ben ik voor Poelman sandaaltjes gegaan die nu afgeprijsd zijn van €59,95 naar €44! Het is weer eens iets anders dan anders en ook al ben ik normaal helemaal niet van de dierenprintjes, het zebraprintje is echt de eyecatcher van de sandaaltjes.

Verder draag ik een simpel zwart hemdje van de New Yorker die ik ooit voor €3 in de sale scoorde en mijn spijkerjasje van de Vero Moda. Een perfecte outfit voor een zwoele, Turkse lenteavond!

Wat vind jij van mijn outfit? En kun jij ook niet wachten om voor het eerst dit jaar een blote benen outfit te dragen? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

14 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke foto's! Ik kan inderdaad ook niet wachten tot ik de dikke pantys weer kan laten liggen. Maar helaas kan dat in Nederland echt nog niet :( Geniet er nog van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw outfits zijn altijd erg leuk, wat mij betreft mag je ze nóg wat vaker plaatsen ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een super leuke outfit! Die sandalen zijn ook echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enjoy! Leuke rok, kan niet wachten tot ik weer blote benen kan hebben:D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Ik kan ook niet wachten tot de zon in nederland zo lekker is dat we zonder jas naar buiten kunnen én de blote benen weer geshowd mogen worden. Geniet van jullie vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whoaaaa ik ben echt jaloers dat het daar zulk mooi weer is! Dat wil ik hier ook :( Maar je sandaaltjes zijn echt super leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit heb je aan! Ik wil ook lekker weer!!!! stuur eens wat hierheen hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfits, Ooo ik wil ook lekker weer!!
  Hier is het maar koud en nat buiten :(
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfit! Looking good :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit! Staat je mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hartstikke mooi! Die rok, echt een koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah wat een leuke outfit! Die rok is echt mooi, ik moest meteen aan de Zara denken toen ik de foto's zag haha! En mijn eerste keer blote benen dit jaar was begin maart, toen was ik op vakantie op Cyprus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mega leuke outfit! Hele leuke rok :) En wat een leuk kleurtje op je tenen, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen