6x Primark lipproducten getest! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

6x Primark lipproducten getest!



Primark is de afgelopen jaren in Nederland enorm gegroeid. Waar er vroeger maar één filiaal was (kun je je dat nog voorstellen?!), zijn er de afgelopen paar jaar veel filialen geopend in diverse steden. Je kent de winkel ongetwijfeld wel en ik denk dat elk Nederlands meisje wel eens de Primark is binnen gelopen en de winkel verliet met drie mega grote tassen vol met de goedkoopste kleding. 
Maar wist je dat Primark naast heel veel goedkope kleding, ook make-up verkoopt? Ik wist het wel, maar toch heb ik - op een oogschaduwpalette na - nooit iets gekocht op de make-upafdeling. Nu heeft Primark haar beautyafdeling vernieuwd en kreeg ik een aantal producten opgestuurd van het PR-bureau van Primark om te testen. Hoe leuk! 

In het pakketje dat ik ontving zaten maar liefst zes verschillende lipsticks, elk van een andere lipsticklijn. En het beste van alles? Alle lipsticks zijn niet duurder dan €2,50! Daarmee is het zelfs goedkoper dan budgetmerken zoals CATRICE of Miss Sporty. Ik was onwijs benieuwd naar de kwaliteit van de lipsticks en vandaag review ik ze.


Van links naar rechts:

     • PS. Matte Long Lasting Lipstick Femme Fatale - €2
     • PS. Liquid Lipstick 08 Coral - €2,50
     • PS. Moisture Rich Lipstick Marshmellow - €2
     • PS. Tinted Lip Oil Apricot Infused Sheer Candy - 2,50
     • PS. Super Matte Liquid Lipstick 03 - €2,50
     • PS. Lipstick 06 Scarlett - €1,50




Dit is meteen één van mijn favoriete lipsticks van deze zes: de PS. Matte Long Lasting Lipstick in de kleur Femme Fatale. De lipstick heeft een prachtige, fuchsia roze kleur. De lipstick geeft enorm veel kleur af en ook op mijn lippen ziet hij er onwijs mooi uit. Ik ben dol op matte lipsticks en er zijn maar weinig budgetmerken die écht goede matte lipsticks in hun assortiment hebben.
Primark heeft me in ieder geval positief verrast met deze mooie kleur!

De PS. Matte Long Lasting Lipstick in de kleur Femme Fatale kost €2.




Waar de eerste lipstick me zo positief verraste, is de tweede lipstick een compleet drama. Ik heb zelfs getwijfeld of ik deze wel online zou plaatsen, want zoals je ziet, ziet het er niet uit op mijn lippen! Ik heb geprobeerd de vloeibare lipstick zo goed mogelijk te verdelen over mijn lippen, maar dat is echt niet te doen.
Want ondanks dat ik de kleur heel erg tof vind, is het echt een verre van fijn product. Jammer!

De PS. Liquid Lipstick in de kleur 08 Coral kost €2,50.




PS. Moisture Rich Lipstick Marshmellow is een mooie, Barbieroze lipstick. De verpakking oogt luxe (en dat voor €2!) Het is zo'n kleur lipstick die eigenlijk iedereen kan hebben. Het is een wat transparantere lipstick in vergelijking met de Matte Long Lasting Lipstick, maar ik vind het wel wat hebben!

De PS. Moisture Rich Lipstick in de kleur Marshmellow kost €2,50.




Lipgloss... het is nooit mijn favoriete beautyproduct geweest en dat zal het ook nooit worden. Ik houd gewoon niet van die plakkerige, doorzichtige substantie. Geef mij maar een goed gepigmenteerde matte lipstick!
Dit is de PS. Tinted Lip Oil Apricot Infused Sheer Candy. Op zich een prima, transparante lipgloss met een aantal glittertjes erin. Het is gewoon niet mijn ding, maar als je wél van lipgloss houdt, is dit een fijn product.

De PS. Tinted Lip Oil Apricot Infused Sheer Candy kost €2,50.




Deze lipstick heeft me echt verbaasd. Check die pigmentatie en felle kleur, I love it! Liquid lipsticks die mat opdrogen zijn helemaal hot and happening het laatste jaar. Maar wie had gedacht dat Primark zo'n goede kwaliteit liquid lipsticks verkoopt? Ik in ieder geval niet.
Dit is de kleur 03 en ik vind hem práchtig. De lipstick is onwijs gepigmenteerd, brengt makkelijk aan door het fijne kwastje en blijft uren op je lippen zitten. Op de foto lijkt de lipstick nog aardig glanzend, maar na een tijdje droogt hij vrijwel mat op.

De PS. Tinted Lip Oil Apricot Infused Sheer Candy kost €2,50.




En tot slot nog een klassieke, rode lipstick uit de standaard lipstick lijn van Primark. Al deze lipsticks kosten slechts €1,50 en daarmee echt een koopje. Dit is één van de lipsticks die Primark onlangs vernieuwd heeft.
Het is een koele en felle rode lipstick, waar ik erg van houd. Ik heb wel eens rode lipsticks gezien met een betere pigmentatie, maar deze lipstick is ook prima. Hij blijft een uur of twee goed op je lippen zitten, daarna moet je hem wel echt bijwerken.

De PS. Lipstick in de kleur 06 Scarlett kost €1,50.


Mijn mening over deze lipsticks is een beetje verdeeld en gaat echt van het ene uiterste naar het andere uiterste. Vooral over de matte lipstick en de matte liquid lipstick ben ik héél erg te spreken. De koraalkleurige liquid lipstick is een regelrechte ramp en zou ik lekker in de winkel laten liggen.

Het is voor mij in ieder geval een reminder dat de Primark óók budgetproducten verkoopt, die heel erg fijn kunnen zijn.

Welke van deze lipsticks vind jij het mooist? En heb jij wel eens een beautyproduct bij de Primark gekocht?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

14 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit make-up of iets van Primark gekocht. Maar misschien zou ik eens een kijkje moeten nemen. De lipsticks zien er in ieder geval prima uit.
    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zo'n vergelijking! De high pigment colour & matte finish klinkt heel goed. Hij ziet er ook erg mooi uit! Kan het kloppen dat er de verkeerde naam en prijs onder staat? Volgens mij staat er PS. Tinted Lip Oil Apricot Infused Sheer Candy onder terwijl het die matte variant is :).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wow. Toch zeker de helft is het meer dan waard om te proberen! Ik heb zelf wel altijd mijn twijfels gehad over Primark make up, omdat er tot nu toe zo weinig over wordt gereviewd terwijl de prijs zo laag is. Ik hoop dat je binnenkort meer producten van hun review!

    Nu moet ik de verleiding weerstaan om gelijk naar de Primark te rennen. Hij zit hier aan het einde van mijn straat :')

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wow. Toch zeker de helft is het meer dan waard om te proberen! Ik heb zelf wel altijd mijn twijfels gehad over Primark make up, omdat er tot nu toe zo weinig over wordt gereviewd terwijl de prijs zo laag is. Ik hoop dat je binnenkort meer producten van hun review!

    Nu moet ik de verleiding weerstaan om gelijk naar de Primark te rennen. Hij zit hier aan het einde van mijn straat :')

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk artikel! Ben zelf eergisteren nog in de Primark geweest, maar heb niks meegenomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. love die eerste rode lipstick :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow, dit had ik echt niet verwacht! Die rode lipsticks, woooooow. Zo goed gepigmenteerd! Ik had altijd mijn twijfels over de beautyproducten van Primark, maar ben echt positief verrast!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een toffe producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb laatst die Moisture Rich Lipstick gekocht (wel in een andere kleur) en ben er erg blij mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jammer van de vloeibare lipstick en tsja de lipgloss zal ook nooit mijn favoriete beauty product worden. De rest van de lipsticks zien er heel erg mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jammer van de vloeibare lipstick, maar de andere lipsticks en Gloss vind ik er mooi uitzien :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. DE eerste en de twee laatste zijn echt heel erg pretty. Verbazingwekkend goed pigment voor zo'n budget merk. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh wauw ik ben eigenlijk best wel heel erg onder de indruk! Wat een mooie lipkleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw valt me helemaal niet tegen! Wat een pigment hebben sommige, tof!

    BeantwoordenVerwijderen