Photo Diary #66 | Schaapjes aaien, polaroid foto's maken & nóg een vakantie boeken!


De week is weer voorbij gevlogen! Het klinkt cliché en ik zeg het elke keer, maar het is echt zo. Als je full time werkt, vliegen de weken aan je voorbij en is het (gelukkig ;-) ) zo weer weekend. Vorig weekend was het onwijs lekker weer en heb ik twee dagen bijna non-stop buiten door gebracht. Ik ging naar de hei waar ik schaapjes aaide, een vriendin kwam langs om mijn nieuwe kamer te bewonderen en ik besloot spontaan met mijn zusje een 3-daagse citytrip te boeken voor eind april, maar dat liep net iets anders dan gepland... Lees snel verder!


Op vrijdagmiddag komt mijn vader langs (wat moet je toch zonder handige vaders tijdens een verhuizing?!) die de plankjes boven mijn eettafel op komt hangen. Zo is het direct een stuk minder kaal aan de muur!


Ik heb een nieuwe badjas gekocht! Een hele foute: wit met rode hartjes, voor maar €12,99 bij de Zeeman!


Op vrijdagavond komt Rianne langs om mijn nieuwe woning te bewonderen en gezellig bij te kletsen. Rianne en ik hebben samen gestudeerd in Istanbul en elke keer als we elkaar weer zien, kletsen we uren bij. Natuurlijk onder het genot van lekkere hapjes, onder andere tortillachips met zelfgemaakte guacamole!


Ik krijg een mooi bosje met rode rozen van Rianne, wat meteen zo gezellig staat in mijn kamer!


Op zaterdagochtend ga ik naar de Bristol, omdat ik op de blog van Janne een tegoedbon van €50 heb gewonnen die ik bij de Bristol kan besteden. Héél vroeger kocht ik nog regelmatig kleding bij de Bristol, maar nu ben ik er alweer jaren niet meer geweest.


Uiteindelijk koop ik dit korte broekje (ideaal voor mijn zonvakanties dit jaar!) en een paar sneakers die ik heel erg tof vind!


De rest van de dag ben ik in Hoog Soeren. De club van mijn kerk is daar op kamp en ook Tim en ik gaan even een dagje langs. Het is onwijs mooi weer en we zijn de hele dag buiten.


's Avonds eten we wat bij de La Place: een super lekkere pizza met champignons, ui, tomaatjes en kaas. Hmmmm!


Net als op zaterdag, is het ook zondag weer heerlijk weer. Tim en ik gaan naar de vroege dienst in de kerk en daarna gaan we lekker naar de hei. Het is aardig vroeg, dus het is nog heel erg rustig, maar zoals je ziet zijn er al veel mensen aan het vliegeren. Dat ziet er altijd zo vrolijk uit, vind ik!


Ik neem ook mijn polaroidcamera mee om een foto te maken, maar helaas mislukt die. De foto is compleet overbelicht, maar ik denk dat het komt doordat het zo licht is buiten.


En als je op de hei bent, ga je natuurlijk ook even langs de Schaapskooi om schaapjes te kijken (en te aaien!) Er zijn al super veel lammetjes en die vind ik zo schattig!


Na een lange wandeling op de hei hebben Tim en ik wel trek gekregen! We maken spaghetti bolognese (altijd goed) en kijken daarna lekker een filmpje op de bank.


Als Tim weer naar huis is, kijk ik de rest van de avond filmpjes op YouTube. Ook ik heb het kanaal van Bonnie een paar maanden terug ontdekt en ben helemaal fan. Het is één van de weinige YouTubers van wie ik de vlogs écht leuk vind!


En nog even oefenen met mijn nieuwe kalligrafiepen!


Maandagavond zijn Tim en ik in Hilversum, maar waarvoor mag ik nog niet verklappen! :-)


Zondag hebben Tim en ik veel te veel gekookt, dus ik heb nog veel over. Lekker makkelijk! Dinsdag eet ik opnieuw spaghetti bolognese.


En 's avonds ben ik lekker aan kladderen in mijn kalligrafieschrift. Het lukt al steeds beter!


Mijn ontbijt iedere ochtend: yoghurt met appel en kaneel. Ik maak er weer een gigantische knoeiboel van, haha!


Op donderdagavond haal ik bij mijn ouders thuis even wat pakketjes op die ik voor mijn blog heb binnengekregen en daarna rijd ik naar mijn oom en tante in Uddel om daar te eten.


Mijn oom helpt me namelijk om aangifte te doen. Nu ik in loondienst werk én een eigen onderneming heb, werkt dat allemaal wat ingewikkelder, dus super fijn dat hij even mijn boekhouder kon spelen... :-)


Als ik thuis kom, is het al laat, maar ik heb nog geen zin om naar bed te gaan. Ik maak nog wat guacamole (super makkelijk én heel erg lekker!) en lees een tijdschrift. 


Dit gebeurt me zó vaak! Eet ik een appel, vergeet ik de sticker eraf te halen en neem ik een hap van de sticker haha!


Deze foto heeft even wat uitleg nodig! Het leek mij en m'n zusje leuk om dit jaar nog een korte citytrip te maken naar een Europese hoofdstad. We kijken wat rond op internet, maar ontdekken al vrij snel dat een citytrip van drie dagen ook zo €300 kost.
En ineens komen we een topaanbieding tegen bij TUI: eind april (precies de week waarin we willen gaan) kun je voor €210 per persoon naar Marmaris in Turkije, inclusief vlucht, verblijf en ontbijt. Zó goedkoop! Aangezien de vakantie met Koningsdag valt, ik sowieso op vrijdag al een vrije dag heb én het weekend in deze vakantie valt, hoef ik maar vier dagen vrij te nemen.
De beslissing valt dan ook vrij snel: eind april gaan wij acht dagen naar Marmaris, woehoeeee!

Dit weekend ben ik op familieweekend met de familie van Tim in Loon op Zand. Het is heel erg gezellig en al onze spannende belevenissen deel ik volgende week met jullie in een Photo Diary! Deze week werk ik vier dagen op kantoor, vrijdag ben ik vrij en houd ik mijn housewarming voor vriendinnen. Ik wens jullie allemaal nog een fijne zondag + een hele leuke week toe!

15 opmerkingen:

 1. Wat een aanbieding die vakantie, heerlijk! Oh en door je foto's wil ik ook weer eens naar de hei :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer. Tof dat je nog een vakantie hebt geboekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na het zien van deze photo diary heb ik meteen zin in lekker eten, naar buiten te gaan en om schoenen te shoppen bij de Bristol

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Ik ben vorige zomer naar Marmaris geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je je hand voor de flitser houdt worden ze wel mooi met veel zonlicht! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke diary! Mooie rozen ook, echt prachtige bloemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuke week! Handig dat je oom zo handig is met belastingaangiftes enzo. Echt fijn! En haha, zooo herkenbaar van de sticker en de appel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk die vakantie! haha, die hap van die sticker :P jammer dat de polaroid foto mislukt was. Zo'n dingetje lijkt me wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf dat je op vakantie gaat, lekker spontaan :) Wat mooi kalligrafie, kan je goed zeg! Leuke blog heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat tof dat je op vakantie gaat! en ah die hartjes zijn juist zo leuk! als die maar lekker zit toch?! Verder lukken mijn polaroid foto's ook vaak niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heerlijk dat je lekker met je zusje acht dagen weggaat, zon zee en strand! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een mega goedkope reis. Wat een heerlijk vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat een superleuke en schattige badjas! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die lampjes bij die plankjes zijn heel leuk. Mag ik vragen waar die van zijn? Ikea?

  BeantwoordenVerwijderen