Photo Diary #62 | Twee vakanties boeken, date diner met vriendinnen en Turkse supermarkt - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #62 | Twee vakanties boeken, date diner met vriendinnen en Turkse supermarktDe Photo Diary is deze week één dag later dan normaal. Ik heb een mega druk weekend achter de rug gehad en had helaas geen tijd om de Photo Diary van afgelopen week in elkaar te zetten. Maar, een klein geluk bij een ongeluk, de Photo Diary is deze week daarom éxtra lang omdat hij van zaterdag tot op de zaterdag daarna loopt! Afgelopen week boekte ik maar liefst twee vakanties (alsof het geld me op de rug groeit.. :-)), had ik een super leuk date diner met vriendinnen en shopte ik heerlijke Turkse etenswaren in de Turkse supermarkt. Kijk je mee naar mijn week?


Wat stonden mijn tulpen er mooi bij afgelopen week! Ik kreeg deze prachtige bos met tulpen zomaar van mijn vriend. Bloemen maken een kamer direct gezelliger en levendiger vind ik :)


Op zaterdag ga ik naar het centrum om wat inkopen te doen en om bij de Kwantum te kijken voor eetkamerstoelen. Ik had deze in de folder gezien en vind ze super leuk! Zal ik voor de grijze gaan...


... of toch de lichtblauwe? Uiteindelijk neem ik geen van beide mee, ik twijfel teveel! De zoektocht naar de perfecte eetkamerstoelen gaat dus nog steeds door.


Op zaterdagavond zijn we met onze vriendengroep bij Stijn, waar we Wie is de Mol? kijken, Kolonisten van Catan spelen en...


.. een potje poker. Normaal win ik nooit met spelletjes, maar nu win ik zowel Kolonisten als poker, woehoee! Ik neem me voor om bij tijds naar huis te gaan, maar je weet hoe dat gaat... voordat ik het weet is het 1 uur en lig ik pas rond 2 uur in mijn bed.


De kerkdienst begint op zondagochtend pas om half 12 en aangezien ik toch altijd op tijd wakker ben, heb ik ruim de tijd om een uitgebreid ontbijtje te maken. Ik maak banaan-eipannenkoekjes met rozijnen en kaneel. In de pan zien ze er nog oké uit...


... maar zodra ik ze op mijn bord gooi, zien ze er niet meer uit en zijn ze zelfs een beetje verbrand. Je kunt wel zien dat ik een echt kooktalent ben. Lekker zijn ze wel!


Op zondagmiddag komen twee van mijn middelbare schoolvriendinnen langs. We gaan deze zomer met z'n vieren op vakantie en gaan eens oriënteren waar we heen willen. We zijn zo eensgezind, dat we binnen anderhalf uur een vakantie hebben geboekt! Dit jaar gaat de reis naar Rhodos, een prachtig Grieks eiland. We verblijven in bovenstaand appartementencomplex, ziet er mooi uit hè? Ik kan nu al niet wachten, ik heb zóveel zin in zon!


's Avonds kijk ik de film Mannenharten met mijn ouders en zusje. Mannenharten 2 is nu in de bioscoop en mijn zusje en ik gaan daar volgende week heen!


Op maandagochtend ga ik héél vroeg naar kantoor omdat ik een deadline om half negen 's ochtends heb. Op maandagochtend doe ik altijd boodschappen voor de lunch en deze keer sta ik bizar vroeg bij de supermarkt: om kwart over 7 (!) 's ochtends sta ik al bij de Albert Heijn. Zo heb ik wel méga verse broodjes, hmmm!


Ik ben helemaal vergeten om mijn Valentijnscadeautjes op zondag op de foto te zetten. Mijn moeder en zusje kopen elk jaar voor het gezin een cadeautje op Valentijnsdag. Van mijn moeder krijg ik dit mega chocoladepaasei en van m'n zusje een heel tof, glazen fotolijstje voor in m'n nieuwe huisje.


Na zo'n lange dag op werk, lig ik 's avonds vroeg in bed. Nog even een kaarsje aan en wat lezen en nog vóór 10 uur slaap ik. Heerlijk!


Op woensdagavond ben ik druk bezig met het maken van naamkaartjes. Op zaterdag heb ik namelijk het langverwachte date diner met mijn vriendinnen van de middelbare school. Alle meiden met een vriend nemen hun vriend mee en voor de overigen regelt de rest een blind date, super leuk!

Op donderdag heb ik geen foto's gemaakt. Ik word 's ochtends wakker met migraine en heb letterlijk de hele dag in bed gelegen. Altijd vervelend!


Op vrijdag voel ik me gelukkig weer een stuk beter en ga ik gewoon naar mijn werk. 's Avonds komt Tim eten en mijn moeder maakt zelfgemaakte pizza, zó lekker!Daarna staan Tim en ik héél romantisch samen in de keuken om ons nagerecht te maken voor het date diner van vrijdag. We maken appeltaart met kaneelijs en slagroom, één van mijn favoriete toetjes. Je gelooft het misschien niet, maar ik heb nog nooit eerder een appeltaart gebakken! Gelukkig lukt hij erg goed.


Op zaterdag ga ik even langs de Turkse supermarkt bij het winkelcentrum bij mij in de buurt. Sinds ik terug ben gekomen uit Istanbul ben ik er nog maar één keer eerder geweest. Het is super leuk om alle etenswaren in de schappen te zien staan die ik in Turkije ook altijd kocht. Ik koop een mix om zelf çig köfte te maken (heel moeilijk om uit te leggen wat het is, maar het is een super lekker vegetarisch gerecht), een mix voor mercimek çorba (linzensoep) en dadels. Hmmm! Ik kan niet wachten om zelf de çig köfte te gaan maken, ik ben benieuwd of het net zo lekker is als in Istanbul.


's Middags maak ik me alvast klaar voor het date diner. Nu ik mijn haar wat korter heb, vind ik het super leuk om het te krullen zodat het nog beter opvalt dat ik een lange bob heb. Mijn haar heb ik vaak binnen een kwartiertje gekruld...


... maar het is er ook binnen een paar uur weer uitgezakt. Ik blijf zelfs in de auto zitten als twee vriendinnen nog even boodschappen gaan doen, zodat ik mijn kapsel kan beschermen tegen de regen. Maar helaas, het helpt niets en voordat ik het weet is er niets meer van mijn krullenbos over!


's Middags bereid ik met twee vriendinnen het date diner voor. We dekken de tafel, blazen ballonnen op en hangen lichtjes aan de muren.


En voilà: dit is het resultaat. Het zag er super gezellig uit en het voelde echt een beetje alsof we een kerstdiner met familie hadden!Een selfie met Jeanne en Elsa nadat we ons klaar hebben gemaakt! Allemaal een rode lippenstift op, maar nét een andere kleur.

Het date diner was super geslaagd! We hebben een enorm gezellige (en lekkere!) avond gehad. Gisteren hebben Tim en ik ook onze vakantie geboekt, maar waar die naartoe gaat, zie je in mijn volgende Photo Diary! Vandaag is mijn zusje jarig en dat vieren we natuurlijk met cadeautjes en lekker eten. De rest van de week ben ik gewoon aan het werk en vrijdag is mijn vrije dag, heerlijk!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Oeh! Die tafel ziet er goed uit! Wat lekker van die vakanties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je nu 2 vakanties hebt om naar uit te kijken! Ik ben wel benieuwd naar waar je met Tim gaat! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die stoelen van Kwantum zijn echt superleuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rhodos is fantastisch! Een tip: ga mee met de jungletour van Nikos Papas. Dit is n Griek die in Nederland heeft gewoond en dus vloeiend Nederlands spreekt, je gaat met hem op n soort safaritocht door de jungle, ZO leuk. De meeste Nederlands reisorganisaties bieden m aan! Oh en het waterpark op Rhodos is ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, dat klinkt echt mega leuk! Ik schrijf het direct op zodat ik het kan onthouden, dankjewel voor je tip! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 5. Ah wat een ontzettend gezellig diner, leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die eetkamer van de kwantum zijn echt zo leuk !! te cute. Leuk dat je naar Rhodos gaat lijkt me heel mooi daar !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf dat je naar Rhodos gaat, die plek staat ook al heel lang op mijn lijst waar ik heen wil gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb die stoelen ook gezien, die roze had ik bijna meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen