Photo Diary #61 | Happy new hair, Valentijn en uit eten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #61 | Happy new hair, Valentijn en uit etenHet is weer zondag en dat betekent: een nieuwe Photo Diary! Wat een leuke en volle week heb ik achter de rug. Ik werkte vier dagen op kantoor, maar was vaker buiten de deur dan achter mijn bureau. Ik was veel weg voor afspraken bij klanten en potentiële klanten en zo vliegt de week voorbij. Als je dan ook nog eens vrij bent op vrijdag, is het helemaal een feestje!

Ik ging afgelopen week uit eten met mijn vriend om te vieren dat hij een baan heeft, ik ging naar de kapper, maakte een prachtige wandeling door een park en speelde veel spelletjes. Kijk je mee naar mijn week?


Op zaterdagavond eet ik bij Tim: we eten heerlijke groenten, kipkluifjes en aardappeltjes met kruiden. Hmmm!


Zondag: een relaxdagje met m'n zusje. We kijken de film "6 Years" onder een warm dekentje.


's Avonds speel ik nog een potje Ligretto met mijn moeder en zusje.


En sinds deze week ben ik weer een beetje verslaafd aan Candy Crush, oops... Ik heb het weer helemaal herontdekt sinds ik mijn tablet onder een laag stof vandaan haalde.


Sinds vorige week hebben we op kantoor een mega grote fruitschaal vol met vers fruit én walnoten. Hmmm, zo lekker!


Op maandagavond is het weer tijd voor de maandelijkse pizzasessie op mijn werk. We eten dan samen pizza en hebben een korte vergadering. Dit keer ga ik voor de shoarmapizza, maar helaas valt die een beetje tegen.


Na de vergadering ga ik nog even langs vrienden om een potje Kolonisten van Catan te spelen. Blijft leuk, maar natuurlijk verlies ik weer!


Op dinsdagavond komt de kapster langs om zowel Tim als mij te knippen. Ik twijfel heel erg of ik gewoon de puntjes er af zal doen of om weer voor een lange bob te gaan. Zoals je op de bovenste foto kunt zien, is het die laatste optie geworden, want er is veel af gegaan!


Voilà: het resultaat: een lange bob! Ik ben super blij dat ik het gewoon heb gedaan en ben nu een beetje aan het ontdekken hoe ik mijn haar kan stylen. Zowel gekruld als stijl vind ik het erg leuk staan!


Een oerhollandse maaltijd op woensdag: boerenkool! Ik eet dit altijd met zoetzure augurkjes, super lekker!


En een zelfgemaakt toetje van mijn moeder: iets met bananen, jam en kwark. Heel erg lekker! 


Op woensdag krijg ik een super leuk pakketje van PostNL met daarin Valentijnskaartjes en de zogenaamde kuszegel. Ik schreef er afgelopen week al over op mijn blog. Inmiddels heeft mijn Valentijn als het goed is zijn kaartje al ontvangen... :-)


Op donderdag krijg ik een leuk pakketje van NYC met daarin make-upproducten om een Valentijns look mee te maken. Super leuk om een aantal van mijn favoriete producten hierin terug te zien komen, zoals de foundation die ik maandenlang met veel plezier heb gebruikt én het mooie oogschaduwpalette die ik ook in twee andere tinten heb.


Heb ik niet het liefste vriendje op aarde? Ik kreeg zomaar een prachtige bos tulpen die heel erg mooi passen in mijn mooie vaas die ik voor kerst heb gekregen.


's Avonds trakteer ik Tim op een etentje omdat hij nog voordat hij is afgestudeerd aan zijn opleiding Bouwkunde een baan heeft gekregen bij BAM. Ik ben een ontzettend trots vriendinnetje!


We gaan uit eten bij TapAsia in Ede, het restaurant waar ik vier jaar lang heb gewerkt. Je kunt hier onbeperkt Aziatische tapas eten: kip van de gril, allerlei lekkere gewokte groenen en vlees en natuurlijk ook sushi. Het is één van mijn lievelingsrestaurants en gelukkig vindt Tim het ook heel erg lekker.


Vrijdag zijn Tim en ik allebei vrij, heerlijk! We slapen lekker uit en komen pas rond 11 uur ons bed uit. Ontbijten heeft niet echt zin meer, dus maken we er gelijk een brunch van met een gekookt eitje en allemaal lekker beleg, hmmm!


Na het ontbijt rijden we met Tims nieuwe auto naar huis Zypendaal in Arnhem. Tim heeft hier een jaar geleden stage gelopen. We parkeren onze auto en maken een prachtige wandeling door het park heen.


Kijk hoe mooi het hier is!


Bij een klein, schattig restaurantje drinken we een kopje thee om even op te warmen. Brrr, wat is het koud!


's Avonds heb ik een lekker lui avondje. Ik plof op de bank met een lekker drankje, hapjes en kijk samen met mijn ouders The Voice Kids.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuke week weer! Dat kortere haar staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke week, zo er is wel wat van je haar af maar het staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zit je haar mooi! :) Het ziet er uit als een heerlijke week! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat staat het kapsel je leuk! Fijne Valentijnsdag vandaag. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw je haren zijn heel erg mooi! En wat lief van Tim! Die tulpen zijn heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je haar is super pretty :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jouw nieuw haar staat je heel mooi!
  Happy Valentijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat een gezellige week! Je haar ziet er mooi uit Nicole! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zypendaal is zooo mooi. Ik ben ook echt blij dat ik er dichtbij woon. En sonsbeek natuurlijk ook!
  Wat goed van je vriend dat hij al een baan heeft, top!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat veel leuke foto's! En super tof dat pakketje van NYC. Wat ziet je haar er mooi uit, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je haar is heel mooi geknipt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je haar is heel mooi geknipt!! Ik vind lange bobs altijd geweldig, helaas werkt het niet met mijn bos met krullen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een leuke week, gefeliciteerd voor je vriendjes nieuwe job! Nu pas gaan jullie stappen vooruit gaan in het leven en jullie relatie. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen