Photo Diary #59 | Heel veel eten, cake bakken en to-do-lijstjes maken - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #59 | Heel veel eten, cake bakken en to-do-lijstjes makenWat is de week weer voorbij gevlogen! Afgelopen week werkte ik vier dagen en was ik vrij op vrijdag. Wat was dat fijn! Zo had ik ineens een super lang weekend en dat deed me een beetje denken aan de tijd dat je nog wel eens vrij was op vrijdag op de middelbare school. Ik ging afgelopen week maar liefst twee keer uit eten en ik verwende mezelf met lekkere ontbijtjes én ik bakte een cake.

Verder was het deze week alweer een jaar geleden dat ik naar Istanbul vertrok, kocht ik nieuwe bloemen en kreeg mijn vriend héél erg leuk nieuws. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!


Op zaterdag heb ik even een off day, dat kun je wel zien aan m'n witte gezichtje haha! 's Ochtends haal ik met Tim een tafel op die ik via Marktplaats heb gekocht en de rest van de dag breng ik door in m'n bed, ik ben zo moe!


's Avonds viert mijn oma haar verjaardag inclusief een heerlijk koud en warm buffet. Hmmm!


En een toetjesbuffet, daar maak je mij altijd blij mee!


Kijk nou, dit is mijn vriend maar dan een jaar of 15 geleden. Hóe schattig? Haha!


Op zondag is de moeder van Tim jarig. We gourmetten gezellig met z'n allen.


Mijn nachtkastje vind ik nog steeds een heel leuk hoekje van mijn kamer!


Maandag: klaar voor een nieuwe werkweek. En wat is het zacht weer buiten, ik hoef niet eens een winterjas aan te trekken, ik heb genoeg aan een dun leren jasje.


Notulen van een vergadering en een to do lijstje voor dinsdag. Ik vind het zó fijn om lijstjes te maken!


Op dinsdag is het een jaar geleden dat ik naar Istanbul vertrok om daar vijf maanden te wonen en studeren. Bizar dat het alweer zo lang geleden is, soms lijkt het nog wel vorige week dat ik in Istanbul was. Ik mis het ontzettend!


Op donderdagochtend moet ik even voor mijn werk langs de HEMA om notitieboekjes te halen voor onze nieuwe medewerkers. Natuurlijk kan ik het niet laten om ook even om de home-afdeling te snuffelen. Ik neem dit super leuke to-do-lijstjes-bord mee (€4) en een geweven mandje die precies past bij de kleur voor in mijn nieuwe kamer (€6).


Op donderdag krijgt Tim héél goed nieuws: hij heeft een baan! Hij is bijna klaar met zijn opleiding Bouwkunde en gaat nu werken bij BAM. Heel erg leuk dat we nu allebei full time aan het werk gaan, ook wel bijzonder dat we allebei al een échte baan hebben, omdat we allebei nog maar 21 zijn!


Deze bloemen hebben in totaal drie weken mooi in mijn vaas gestaan. Zoals je ziet hangen alleen de blaadjes slap, maar de bloemen zien er nog steeds mooi uit.


Op donderdagavond is dit het uitzicht als ik om 6 uur het kantoor verlaat. Zó mooi!Op donderdagavond ga ik uit eten mijn collega's en een aantal oud-collega's die nog een etentje voor hun afscheid tegoed hadden. We gaan uit eten bij Resy's in Ede, een klein en knus restaurantje net buiten het centrum. Als hoofdgerecht neem ik varkenshaas met spek, gevuld met roomkaas en champignonsaus. Super lekker! Daarbij wordt onze hele tafel vol gezet met bijgerechtjes. Je kunt je voorstellen dat ik propvol zat!


Maar voor een toetje houd ik altijd een gaatje vrij... :-) Ik neem kersenijs met chocola en slagroom.


Vrijdag is mijn vrije dag en daar wil ik eens even optimaal van genieten! Het begint al goed (ahum) met het feit dat er om 8 uur 's ochtends al werklui over de vloer komt om iets met de CV-ketel te doen die - je raadt het al - naast mijn kamer hangt. Geen uitslapen voor mij dus! Daarna wil ik een cake bakken en denk ik dat ik alle ingrediënten in huis heb... is de melk op. 


Gelukkig is de supermarkt dichtbij en kan ik met een nieuw pak melk eindelijk mijn cake gaan bakken. Ik bak een walnoten-dadelcake, het recept stond afgelopen week al op mijn blog.


Mijn nieuwe to-do-lijstjes-bord neem ik meteen in gebruik: dit is mijn to-do-lijst voor vrijdag: schoonmaken, bloggen en meubels kijken. Van dat laatste komt niets meer terecht, in plaats van naar de Karwei te gaan, doe ik lekker een middagdutje, haha!


Weeeeeekend!


's Avonds spreek ik met drie vriendinnen af. We drinken gezellig wat bij de Premier in Ede.


Op zaterdagochtend ben ik om onverklaarbare redenen heel vroeg wakker. Om 10 uur moet ik bij mijn nieuwe kamer zijn om daar mijn huurcontract te tekenen, maar ik heb nog genoeg tijd dus besluit ik lekker uitgebreid te ontbijten. Ik maak banaan-eipannenkoekjes.


In de pan zien ze er heel mooi uit, maar bij het omdraaien gaat er wat mis en vallen ze helemaal uit elkaar. Ach, het ziet er dan misschien niet mooi uit, maar lekker is het wel!Op vrijdagavond koop ik een nieuwe bos bloemen voor in mijn vaasje. Dit bosje tulpen kostte maar €1,95 bij de Albert Heijn! Op zaterdagochtend ga ik na het tekenen van mijn huurcontract naar de Karwei waar ik een nieuwe kledingkast koop én dit superleuke mand/tafeltje die ik als nachtkastje wil gebruiken voor in mijn nieuwe kamer. Ik vind hem zó leuk dat ik het niet kan laten om hem nu vast in gebruik te nemen.

Zo, wat een leuke en volle week was dit! Komende week ziet er een stuk rustiger uit qua vrije tijd, maar des te drukker met werk. Ik werk vijf dagen op kantoor én deze week krijgen we twee nieuwe medewerkers: één fulltimer en een stagiaire die ik in moet werken. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

18 opmerkingen:

 1. Ik heb het zo vaak voor dat ik wil bakken en dat dan net één ingrediënt ontbreekt! Super vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie heel veel lekker eten! Ik vind de foto van "enjoy the weekend" heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn overzichtje om te zien! Wat geweldig nieuws dat je vriend een job heeft en hmm wat heb je lekker gegeten afgelopen week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh dat nachtkastje wil ik al heel lang (Loods5)
  Wat kost ie bij karwei? *bloos*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal €36, maar hij is nu in de sale voor €30 en je kreeg als het goed is ook 20% keuzekorting op een product, maar dat geldt volgende week helaas niet meer. Ze zijn trouwens ook verkrijgbaar in het roségoud met een licht houten blad! Ook mooi :)

   Verwijderen
 5. Wat een fijne week heb je gehad! Al dat lekker eten, ik krijg er trek van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oehh wat een lekker eten allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je vriend al een baan heeft. Leuke week heb je achter de rug met inderdaad veel lekker eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. omg super leuk en dat eten! aah!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. omg super leuk en dat eten! aah!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een goed nieuws voor je vriend! Gefeliciteerd! En de walnoten-dadelcake ziet er verrukkelijk uit, mmm! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah fijn dat Tim ook al een baan heeft! Ik ben benieuwd hoe je nieuwe kamer eruit gaat zien! Die draadmand met deksel is heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke foto's maak je! Gefeliciteerd voor Tim, fijn om een baan te hebben als je zo jong bent :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat veel leuke foto's! Wat fijn dat Tim een baan heeft gevonden! En ik heb ook vaak dat die banaan ei pannenkoekjes uit elkaar vallen, haha, het helpt om er een klein beetje meel doorheen te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat een goede tip! Dat heb ik nog nooit eerder geprobeerd. Ga ik de volgende keer meteen doen!

   Verwijderen
 14. Heel erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. de foto's van mijn vriend van vroeger vind ik ook zo leuk! echt een lekker ventje! en wat een leuke car selfie hehe! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een dikke proficiat voor Tim! En ik vind de decoratie op je nachtkastje zo gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen