Herfst look met budget producten


Elk seizoen maak ik een make-up look met budget producten die passen bij dat seizoen. Nu de herfst écht is aangebroken, is het ook de hoogste tijd om jullie een herfstige make-up look te laten zien. Ook dit keer heb ik enkel low-budget make-upproducten gebruikt. Benieuwd welke producten ik heb gebruikt en hoe je deze look maakt? Lees dan snel verder!


We beginnen natuurlijk met de basis. Ik breng eerst een dagcrème aan, zodat mijn huid extra gevoed is. De concealer die ik aanbreng is perfect voor meiden met een lichte huidskleur, het is de Essence Stay All Day Concealer. Daarna breng ik mijn foundation aan; de E.L.F. Flawless Finish Foundation. Het is een lichte en dekkende foundation die de hele dag goed blijft zitten. Het geheel poeder ik af met de NYC Matte Powder zodat mijn make-up zelfs een herfstachtige regenbui overleeft.Daarna ga ik wat meer vorm in mijn gezicht aan brengen. In de herfst ben je je zomerse kleurtje al bijna kwijt en dus kan je gezicht wel wat kleur gebruiken. Ik breng als eerste de bronzer aan (E.L.F. Contouring Blush & Bronzing Powder) Dit is best een donkere kleur, dus wees voorzichtig met aanbrengen! Ik gebruik hiervoor de fijne E.L.F. Blending Brush. Met diezelfde brush breng ik ook mijn blush aan, de Multi Colour blush van CATRICE.

Deze herfst zijn opvallende en volle wenkbrauwen een trend. Ik ben gezegend met volle wenkbrauwen en om ze nog nét iets opvallender te maken, teken ik ze bij met een fijn wenkbrauwpotloodje van Rival de Loop (verkrijgbaar in Duitsland).Omdat ik zo een heftige kleur lipstick aan ga brengen, houd ik mijn ogen rustig. Ik gebruik voor mijn ooglook twee mono oogschaduws van CATRICE. 560 I Like to Mauve It is een prachtige champagnekleur met heel veel glans. Deze breng ik aan op mijn bewegend ooglid. 790 I Wear My Plum Glasses at Night is een matte taupe kleur die ik mijn arcadeboog aanbreng. Met de smokey eyes brush van Essence kan ik de oogschaduw heel precies aanbrengen.

Met een schuin afgesneden kwastje pak ik de donkerste kleur uit het CATRICE Absolute Rose palette. Dit is een intens donkere paarse kleur waarmee ik een lijntje boven mijn ogen zet. Zo geef ik mijn ogen toch wat meer diepte, zonder een harde, zwarte eyeliner te gebruiken. 

Tot slot breng ik mascara aan, de NYC Big Bold Angel Lash mascara.Daar is 'ie dan, de heftige lipstick. Wat is 'ie mooi, hè? Ik vind hem in ieder geval helemaal geweldig en dit is dan ook dé kleur om te dragen op je lippen deze herfst. Een heel mooi berry kleurtje met paarse ondertoon, uit de Limited Edition FALLosophy van CATRICE.


En voilà, dit is de gehele look! Ik vind het echt een hele mooie herfstlook met de donkere lippen als eyecatcher. Je kunt deze look makkelijk zelf maken, alle producten zijn verkrijgbaar bij de drogist en hartstikke betaalbaar!

Wat voor make-up draag jij het liefst in de herfst?

21 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtige herfst look. Die lipstick staat je echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die lipstick staat je zo enorm goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw Nicole, dit is echt een hele andere look dan die je normaal draagt. Supermooi! Vooral de donkere lippen ben ik echt fan van! Hij lijkt heel erg op m'n favoriete lipstick van L'Oreal als ik het zo eens bekijk. Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je look heel leuk! Mooi gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, mooie look! Die lipstick kleur past erg goed bij je, en past ook mooi bij de grijze oogschaduw. Vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, die kleur lippenstift staat je echt waanzinnig goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooie look! Die lipstick is echt prachtig, lijkt me inderdaad ideaal voor dit seizoen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie look! De lipstick staat je echt geweldig, heel classy <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah heel mooi! Die lipstick staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie look, die lipstick staat je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw <3 Echt een super mooie look en je full face foto's vind ik ook echt prachtig :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie look! De lipstick heeft echt een mooie kleur!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie look, vooral de lipstick staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. staat je prachtig meid en die rode lippen kan je zo goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een hele mooie herfstlook. Deze staat je ook super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige look! Die lipstick is echt geweldig mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen