Photo Diary #40 | Pepernoten bakken, concert van Lifehouse & Koehandel - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #40 | Pepernoten bakken, concert van Lifehouse & KoehandelDe 40e Photo Diary alweer, bizar! Deze week begon saai: ik ben twee dagen ziek geweest en heb alleen maar op de bank en op bed gelegen... Gelukkig was er ook nog een leuk lichtpuntje: het concert van Lifehouse waar ik donderdag heen ging! Verder ontving ik een heel leuk pakketje voor mijn blog, speelde ik het spel Koehandel, bakte ik zelf pepernoten én kwamen mijn oma's gezellig langs om bij ons te eten. Kijk je mee naar mijn week?


Tim en ik hebben zaterdag de ultieme relaxdag. We doen echt HELEMAAL niks. En dat is soms best lekker! Aan het einde van de dag geven we onszelf een schop onder onze kont: boodschappen doen en eten koken. We maken we burrito's met kip, paprika, kaas en kruiden. Heerlijk!


's Avonds komen wat vrienden langs en spelen we met z'n vieren Kolonisten. Ik ben aardig in de flow, want ik win eindelijk weer eens een keer!


Mijn zusje woont en studeert sinds dit schooljaar in Maastricht en is alleen in het weekend thuis. Ik zie haar zo weinig en dat vind ik super jammer! Daarom plannen we op zondagmiddag wat quality time in: we kletsen gezellig bij, bakken pepernoten en kijken K3 zoekt K3 terug.


's Avonds introduceer ik het spel Koehandel bij mijn gezin. En leuk dat ze het vinden! Mocht je dit spel niet kennen: het is echt een leuk en lekker makkelijk kaartspel, zelfs voor volwassenen leuk om te spelen :)


Op maandag ga ik na mijn werk naar Tim. Gelukkig ben ik met de auto want het regent keihard. Uiteindelijk doe ik er twee keer zo lang over als normaal, er staat zoveel file!


's Avonds hebben we een lekkere snack: kip van de KFC die ze bij Tim gewoon in de koelkast bewaren. Waarom ook niet?


Op dinsdag begint de ellende: ik ben ziek. Ik heb twee dagen op de bank doorgebracht, zielig hè? Mijn vader neemt de Flair voor me mee, mijn favoriete tijdschrift op dit moment.


En een lekkere lunch: de rozijnenbroodjes van de Lidl. Zijn ontzettend goedkoop én heel erg lekker!


Op woensdag krijg ik een heel leuk pakketje voor mijn blog van Daniel Wellington. Een tijd geleden stond ik bij de Bijenkorf met mijn vriend weg te zwijmelen bij de horloges van Daniel Wellington. Zó mooi! En nog geen twee weken later kreeg ik een mailtje of ik het leuk vond om een horloge uit te zoeken. Hoe toevallig?! Ik mocht twee horloges uitzoeken: één voor mezelf én één voor mijn vriend. Hij boft maar met zo'n vriendin die blogger is! Binnenkort laat ik ze snel zien op mijn blog!


Deze foto is begin dit jaar in maart gemaakt: met mijn Vlaamse en Duitse vriendinnen uit mijn studietijd in Istanbul. Volgend weekend zie ik ze eindelijk weer en wat heb ik daar zin in! We hebben een huis gehuurd in Nieuwegein en mijn vriendinnen komen vanuit Berlijn en Antwerpen naar Nederland. Dat wordt vast een héél leuk weekend!


Ik verwen mezelf op donderdag met een lekker ontbijtje: een gekookt ei. Zo lekker, maar 's ochtends heb ik meestal geen zin om een ei te koken. Nu heb ik tijd genoeg 's ochtends en besluit ik een ei te koken (met een schattig veertje!)


Leuk, zo'n moeder die peuterjuf is. Ik krijg een eigen naamkaartje inclusief sticker, haha.


Met dit herfstachtige weer buiten krijg ik spontaan zin om mijn hele kamer een herfst make-over te geven. Ik begin met mijn nachtkastje. De vaas is van de kringloop, de takken met rode besjes van de Action, de witte ster van de Xenos, de fles en cactus van IKEA, het plankje van de Action en het egeltje uit de kringloop.


Ik keek al weken uit naar donderdagavond: het concert van Lifehouse in Utrecht. Ik ben eindelijk weer een beetje opgeknapt en ging samen met Tim in de trein naar Utrecht.


Eerst even eten bij de McDonalds, en ja, we zijn echt maar met twee personen (uiteindelijk konden we het natuurlijk écht niet op...)


Het voorprogramma wordt verzorgd door Raglans, een band uit Dublin. Leuk!


Maar de hoofdact, daar komen we natuurlijk voor. Ik ben al fan van Lifehouse sinds mijn 13e (ik luisterde altijd naar Lifehouse met mijn allereerste vriendje!) dus ik vind het ontzettend leuk om ze nu eindelijk live te zien. Ze spelen ontzettend veel oude nummers die ik van voor tot achter mee kan zingen. En ze zijn zó goed live! Echt een heel tof concert waar ik nog steeds van aan het nagenieten ben.


Vrijdag het laatste werkdagje van de week op kantoor. Tussen de middag halen Janet en ik een heerlijk broodje bij de bakker met warme kip. Hmmm!


Na mijn werk ga ik naar Tim. We kijken eerst Expeditie Robinson terug, één van mijn favoriete programma's. Ik vind het zo leuk dat Teske mee doet!


's Avonds gaan we langs bij Twan waar we een potje Kolonisten spelen met onze vrienden. En wow - ik win alweer!


Tim en ik verwennen onszelf heel erg goed in het weekend: versgebakken broodjes met ei, ham en kaas.


Zaterdag krijg ik leuke post van OTTO! Een paar nieuwe jurkjes waar ik heel blij mee ben.


's Avonds komen mijn oma's bij ons thuis eten. Altijd gezellig! We eten witlof met ham en kaas, schnitzel en gefrituurde aardappeltjes.En een héérlijk toetje: zelfgemaakte aardbeienbavarois door mijn moeder. Ontzettend lekker!

Deze week heb ik nog niet ontzettend veel op de planning staan. Aanstaande woensdag komen er twee Journalistiek studenten langs die mij een dagje gaan volgen en filmen: ze gaan een video over mij en mijn blog maken. Zo leuk! Voor de rest heb ik nog een verjaardag en ga ik aanstaande zaterdag voor een heel tof event naar Amstelveen. Ik wens jullie allemaal een fijne zondag en een leuke week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige foto's allemaal! Jammer dat je ziek was, maar gelukkig lijkt de rest van de week dat wel gecompenseerd te hebben :) Wat megaleuk dat je Daniel Wellington horloges kreeg, jaloers! En fijn dat je naar het Lifehouse concert bent geweest! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je even ziek was, gelukkig voelde je je snel beter! Ben benieuwd naar jullie Daniel Wellington horloges (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof dat je twee horloges van Daniel Wellington mocht uitzoeken! Ik ben benieuwd welke je hebt uitgekozen. :-) En nog toffer dat je naar een concert van Lifehouse ging. Ik heb ook jaren muziek van hen geluisterd. De laatste tijd eigenlijk bijna niet meer. Jammer eigenlijk, want ze hebben mooie nummers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je die horloges mocht uitzoeken! Ik ben benieuwd :) En dat herfsthoekje ziet er onwijs leuk uit, zo'n leuk hoekje wil ik nu ook maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke diary! Leuk dat je zo vaak bordsspellen/gezinsspellen speelt! Zou ik ook echt vaker moeten doen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk weekje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauwie, Tim boft maar met zo'n vriendin haha! Hele mooie horloges! <3

  BeantwoordenVerwijderen