Liquid Lipsticks | CATRICE vs. Essence - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Liquid Lipsticks | CATRICE vs. EssenceDe liquid lipsticks: inmiddels zijn ze alweer een jaar of twee populair. Merken zoals Rimmel, NYC
en ook Miss Sporty kwamen vorig jaar al uit met de liquid lipsticks, maar de bekendste budgetmerken Essence en CATRICE bleven achter. Tot nu... in de nieuwe Fall/Winter collectie van beide merken vinden we namelijk liquid lipsticks in het assortiment. Yes! Ik besloot van beide merken één liquid lipstick mee te nemen en deze te testen. Kijk je mee?


Als we de liquid lipsticks van CATRICE en Essence naast elkaar leggen, valt me op dat de verpakkingen best wel op elkaar lijken. Allebei een doorzichtige huls met daarin de kleur liquid lipsticks die in de vorm van een echte lipstick loopt. Het enige verschil is dat de verpakking van CATRICE wat groter is, een zwarte dop heeft en het merk op de huls zelf heeft staan.

De volgende twee kleuren nam ik mee:

• CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick 030 Meet You At The Bar-bie (€3,99)
• Essence Liquid Lipstick 05 Peach Party (€2,69)


De liquid lipstick van CATRICE vind ik qua verpakking het mooist, door de glanzende zwarte top en het merk in de huls gedrukt. Ook de kleur vind ik op het eerste gezicht het mooist: een lief, lichtroze kleurtje die perfect is voor een alledaagse look.


De pigmentatie valt me een beetje tegen: dit lijkt meer op een lipgloss! Wel vind ik de geur heel fijn en op mijn lippen valt de kleur ook mooi uit, maar een liquid lipstick...? Daar vind ik hem veel te transparant voor, jammer!


De Essence verpakkingen van de liquid lipsticks vind ik wat goedkoper ogen, maar nog steeds leuk vormgegeven. De kleur Peach Party is nét iets donkerder dan de kleur van de lipstick van CATRICE, maar vergeleken met de overige kleuren komen deze twee het meest in de buurt van elkaar.Kijk, dit is wat ik verwacht van een liquid lipstick: vloeibaar maar wél met een intense dekking. En dat is wat Essence beter heeft begrepen dan CATRICE. Ik vind het een prachtige kleur die mooi bij mijn huidskleur staat. Niet té donker of glanzend, maar precies goed.


Natuurlijk heb ik van elk merk maar één liquid lipstick getest, maar wat mij betreft komt Essence toch beter uit de test. Ook al vind ik de verpakking van CATRICE leuker, de liquid lipstick van Essence dekt veel beter én is ook nog eens een stuk goedkoper. Wil je alle kleuren van de liquid lipsticks bekijken? Hier vind je de review van Vera Camilla over de Essence liquid lipsticks en hier kun je de review van de meiden van Live Life Gorgeous vinden over de CATRICE liquid lipsticks.

Welke liquid lipstick lijkt jou het mooist? Die van CATRICE of Essence?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

 1. Ik vind die van Essence net iets mooier van kleur, maar ook die van Catrice ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van essence vind ik het mooist.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dit niet zo een beetje vermomde lipgloss of is het nog iets anders? Ik vind dat die van essence er ook beter uitkomt! Hoewel de verpakking van catrice wel mooier is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem8.9.15

  Hmm ik vind in elk geval de kleur van Essence het mooist! En als ik jou zo hoor de dekking ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne review! Dan ga ik sneller voor die van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van Essence is heel mooi, terwijl die van Catrice echt gewoon een gloss is. Leuk om de vergelijking eens e zien :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik sluit me ook aan. Essence vind ik het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een onwijs mooie kleurtjes! heel leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Twee pretty kleurtjes! Ik ben niet zo'n fan van dat glanzende, maar die matte liquid lipsticks trekken altijd lijntjes in m'n lippen: dilemma! Staat je alleszins super, zeker die van Essence ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze er allebei zo plakkerig uitzien, maar dat kan aan mij liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke review! hoewel de looks van de Catrice lipstick er beter uit zien ga ik toch liever voor de betere kwaliteit van Essence! Ik ga snel eens kijken bij het schap!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze er allebei wel mooi uit zien, maar toch te liquid geloof ik ;) Ik begin steeds meer van echte lipsticks te houden ;)

  BeantwoordenVerwijderen