Photo Diary #36 | Eerste stageweek, nieuwe stoelen en bananenmilkshake


Ja jongens, het echte leven is voor mij weer begonnen. Deze week begon ik met mijn afstudeerstage en dat betekent ook dat het einde in zicht komt, nog een maandje of drie en dan ben ik afgestudeerd! Naast stage was er nog genoeg tijd voor leuke dingen deze week: Kolonisten met vrienden, een afscheidsfeestje en milkshakes op het werk. Kijk je mee naar mijn week?
 

Op zondag is Tim bij mij. Sindskort kan ik toepen, volgens mij is het echt een bejaardenspel, maar stiekem toch wel heel erg leuk! Natuurlijk verlies ik weer.


Maandag is mijn eerste stagedag! Ik begin deze week met mijn stage bij One4Marketing, het bedrijf waar ik al 2,5 jaar parttime naast mijn studie werk, dus heel spannend is het niet. Ik neem lekker veel gezonde tussendoortjes mee!


Ik heb hele leuke stoeltjes besteld bij OTTO die na drie weken eindelijk aankomen. Tijd om ze in elkaar te zetten!


Ik heb echt twee linkerhanden en snap nooit iets van een handleiding. Ook deze keer snap ik er weer niets van. Blijkbaar heb ik een boormachine nodig, maar ik kom er al snel achter dat dit helemaal geen boormachine is.


Het lukt natuurlijk weer helemaal niet en ik zet zoveel kracht op de schroevendraaier dat er een dikke blaar op mijn vinger verschijnt. Pijnlijk!


Ik besluit dat dit meer een klusje voor mijn vader is en laat hem de stoeltjes in elkaar zetten. Kijk hoe leuk ze staan op mijn kamer!


Lekker lunchen in het zonnetje met mijn moeder, die ook een dagje vrij is.


's Middags ga ik even naar het centrum om daar wat nieuwe producten van CATRICE en Essence te scoren. Binnenkort kun je reviews verwachten op mijn blog!


's Avonds kook ik aardappeltjes met broccoli en schnitzel. Wat een oerhollandse maaltijd!


Eindelijk speel ik weer eens Kolonisten met vrienden, doordat iedereen op vakantie was, was het alweer een week of 4 geleden dat we voor het laatst Kolonisten speelden. We spelen twee potjes en natuurlijk verlies ik weer, haha!


Op donderdag ben ik heel sportief en ga ik op de fiets naar mijn werk. Zo mooi, door de groene weilanden!


's Middags ga ik naar Hilversum met een collega voor een gesprek bij een potentiële klant. Omdat we vroeg zijn, genieten we nog even an de zon in een parkje dichtbij. Wat een mooi park is dit!


Aan het eind van de dag fiets ik weer naar huis.


Ik vind het heerlijk om door de natuur te fietsen, even lekker je hoofd leegmaken!


's Avonds heb ik een afscheidsfeestje en verjaardagsfeestje in één. Vriendinnetje Sarah gaat voor een half jaar naar Engeland, wat ga ik haar missen!


Wist je dat ik strijken één van de leukste huishoudelijke klusjes vind? Dit is niet eens een grap!


Op vrijdag is mijn laatste stagedag van deze week. 's Middags haalt collega Tobias milkshakes, yaaaay! Daar maak je mij wel blij mee!


's Avonds komt Tim eten. Mijn moeder vroeg of we het lekker vonden om vis te eten, maar natuurlijk vind ik dat helemaal niet lekker. Dus nu eten we shoarmapizza, duizend keer beter!


's Avonds ga ik met Tim en wat vrienden van de middelbare school naar het Museumplein in Ede. Het is deze week Heideweek in Ede, een jaarlijkse feestweek vol met activiteiten.


Nielson treedt op! Natuurlijk hebben we even een "sexy als ik dansje" gedaan.


Wat een leuke man is die vriend van mij, hè?

Mijn eerste stageweekje was leuk! Het is wel weer even wennen om vier dagen te werken en daarnaast nog één volle dag met mijn blog/eigen bedrijfje, maar het is wel fijn om zo effectief bezig te zijn. Deze week loop ik weer stage en staan er 's avonds en in het weekend genoeg leuke dingen met vrienden op de planning!

8 opmerkingen:

 1. Hele leuke foto`s, die stoeltjes zijn erg mooi. Ik had ze ook niet in elkaar kunnen zetten!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe week! Super chill dat je stage doet bij een bedrijf dat je al zo goed kent, neemt heel wat stress weg natuurlijk. En je ziet er zo blij uit met je vriend, heel erg leuk voor je! Die stoeltjes vind ik echt supermooi, al moest ik wel even lachen toen ik die Dremel zag liggen, ik begrijp dat het daar niet is mee gelukt :D. Wel lullig dat je je hebt bezeerd! Fijne nieuwe week! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er uit dat je je prima vermaakt hebt! Dat parkje is inderdaad wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo lachen met die stoeltjes, ze passen wel heel mooi aan je tafeltje. Tof dat je jouw stage gewoon in dat bedrijf kunt doen waar je al werkt.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke week! Fijn dat je je stage gewoon bij dat bedrijf kunt doen! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te zien hoe jij en Tim samen gelukkig zijn :):) geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat een lieve foto van jou en Tim!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met je stage! Hopelijk heb je daar een leuke tijd. Wel grappig om te zien dat overal een 'feestweek' bestaat, zo ook hier. En ahw, wat een onwijs leuke foto van jou en Tim! Leuk stelletje! Fijne aankomende week gewenst. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen