Back To School #1 | HEMA schoolspullen (winactie!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Back To School #1 | HEMA schoolspullen (winactie!)Ik vind het heel gek om te beseffen dat ik nooit meer naar school ga. Over een kleine drie maandjes ben ik officieel afgestudeerd, maar sinds juni zit ik al niet meer in de schoolbanken. Ik ben nu bezig met mijn scriptie en begin vandaag aan mijn afstudeerstage. Het feit dat ik niet meer naar school hoef, is voor mij geen reden om geen schoolspullen meer te kopen. Integendeel. Mijn liefde voor de meest leuke schriften, notitieboeken en agenda's lijkt met de dag te groeien.
De afgelopen weken was ik dan ook verdacht vaak bij de HEMA te vinden en verdacht vaak verliet ik de winkel met allemaal schoolspullenzooi die ik helemaal niet nodig heb - maar die wel héél erg leuk is.

HEMA is wat mij betreft - hands down - de beste winkel op het gebied van schoolspullen. Niet alleen hebben ze elk jaar weer een hele uitgebreide én originele collectie, het is ook nog eens hartstikke betaalbaar en dat maakt naar school gaan ineens een stuk leuker. Ook dit jaar komt HEMA weer met een aantal nieuwe collecties. Ook al ga ik dus niet meer naar school, ik ontving een super leuk pakket van HEMA met toffe schoolspulletjes. Zonde om die in mijn kast te laten verstoffen, daar ga ik natuurlijk iemand blij mee maken!

Lees snel verder om de nieuwe HEMA schoolspullen te bekijken én ontdek hoe jij kans maakt op dit toffe schoolspullen pakket t.w.v. ruim €25!


In het pakket zitten de volgende schoolspullen:

• 6 A4-schriften
• 1 A4-notitieboek
• 6 snelhechters
• 1 plastic map
• 3 velletjes etiketten
• 1 rekbare boekenkaft
• 2 rollen kaftpapier
• 2 velletjes stickers
• stempels
• potloden

Met al deze vrolijke schoolspullen begin jij de nieuwe schooljaar in ieder geval alvast goed.

Om kans te maken op dit pakket, moet je de volgende dingen doen:

- Volg The Budget Life via Bloglovin' OF volg The Budget Life via Facebook;
- Laat een reactie achter met je e-mailadres.

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m maandag 24 augustus. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

72 opmerkingen:

 1. Jaaa wat tof! Helemaal gelijk dat Hema de beste winkel is om schoolspullen te kopen. Ik doe graag mee! (email: irisvanwelzen1@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool! Wat gezellig! Ik lees je blog sinds een paar weken, superleuk. Ook ik ben gek op deze schoolspulletjes in mijn werkleven of om gezellige briefjes heen en weer te sturen met mijn kleine nichtjes :-) mijn mailadres is mariekemeliesie@live.nl
  Groetjes,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winactie! Natuurlijk doe ik mee. Voor mij begint alles morgen al weer.. mijn e-mail is: klaskesworld@gmail.com. Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem17.8.15

  Wat een leuke actie! Ik lees je blog altijd met veel plezier :)

  Mocht ik winnen dan is dit mijn email: faberdebbie@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je blog nog steeds zo leuk , al begin ik de mooie foto's van istanbul wel een beetje te missen hihi. Ik doe zeker mee! Ik volgde je al op bloglovin en nu ook op faebook! Mijn email is renske.paasman@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave winactie! Ik ben dol op de schoolspullen van o.a. de Hema. Ik doe zeker mee. Ik volg je nu via Bloglovin (ik volgde je namelijk nog niet, maar las je blog wel altijd, haha). Mijn e-mailadres is: lydiauitdefles@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke winactie! Over 2 weken begin met studeren na een tussenjaar gehad te hebben. Spannend maar ik kijk er wel naar uit. Ik volgde je al een lange tijd via bloglovin en mijn mail is anoukh7@hotmail.com
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow ik doe zeker mee! jouw blog volg ik al best lang en vind hem echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke winactie! Momenteel ga ik niet naar school, maar over een ongeveer 2 maanden begin ik, na twee jaar niet in de schoolbanken te hebben gezeten, weer aan een opleiding. Deze spulletjes zijn dan ook meer dan welkom :) Ik ben benieuwd.
  Mijn e-mailadres is dreamjewels@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hema vind ik steeds leuker worden, vooral met schoolspullen en kleding. Ik volg op dit moment een thuisstudie en heb sinds een maandje mijn eigen bedrijf. Voor beiden kan ik deze spullen erg goed gebruiken. Tenslotte woon ik ook in Ede, dus dit bespaart je weer verzendkosten haha. Mijn emailadres is: Laura_krop@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik denk dat ik ook wel het typetje ga zijn dat ookal heeft ze geen school meer, toch nog even langs HEMA gaat kijken, haha. Ik ben nog steeds niet gaan kijken voor schoolspullen! (en school is al over twee weken..) Ik doe mee! (:
  Mijn e-mailadres: annebrittures@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ga (ging) ook altijd naar de Hema voor schoolspullen. Alleen ben ik nu afgestudeerd en hoeft dat niet meer. Toch ben ik nog een grote fan van notitieboekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sofie17.8.15

  Wat een leuk pakketje ! Ik ben dol op de schoolspullen van Hema, allemaal zo schattig ! Ik doe graag mee met de winactie en ik volgde je al :)

  sofie.vandevenne@student.kuleuven.be

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Henderica17.8.15

  Leuk, ik doe graag mee :D ik volg je via Bloglovin' (mail:hvtjuh@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Linda17.8.15

  Supertof! Ik heb echt een zwak voor hema spulletjes, dus doe graag mee haha ;)
  Ik volg je op bloglovin (lindamans001@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuk! Ik ben altijd dol op de spullen van de Hema. Ik volgde je al op Bloglovin. Mijn mailadres is romyveul [at] hotmail [punt] com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Yay wat een ontzettend leuke winactie! Ik volg je natuurlijk op Bloglovin' en mijn mailadres is emmaathings@gmail.com
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah, dat is écht waar, Hema is zo fijn voor schoolspullen! Dat maakt me stiekem blij dat ik toch nog een jaartje mag studeren ;-) Ik doe dan ook graag mee met je winactie, fingers crossed! M'n e-mailadres is paulienwuyts@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik zit in het laatste jaar van mijn studie en ik ben heel erg bang voor volgend jaar als ik inderdaad klaar ben met studeren. Over twee weken klim ik de schoolbanken weer in maar heb het kopen van spullen nog even uitgesteld. Dit pakket zou ik helemaal geweldig vinden. Ik volg je op bloglovin (sandra9454). mijn e-mail is: sandra_jonker8@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een super leuke spulletjes allemaal! Ik vind HEMA toch wel de beste winkel om er je schoolspullen te halen!

  www.fleursophia.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem17.8.15

  Vandaag ben ik nog bij de HEMA geweest, en ik ben helemaal verliefd op al hun schoolspullen. Súper leuke winactie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. yes, ik doe mee!! ik heb nog wat spulletjes nodig dus dit zou zeker heel handig zijn. de kwaliteit van hema is ook altijd zo goed en daar koop ik elk jaar mijn spullen. ik volg je al een tijdje en je blog is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Grote, grote, grote liefde voor de Hema. Iets minder om terug naar school te gaan ;)
  Ik doe zeker mee!
  evacabuy@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wauw wat een superleuk pakketje! Ik volgde je al op bloglovin, en doe heel graag mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Superleuke items zeg! :D Ik heb ook zeker wat spulletjes aangeschaft bij hema, en de agenda's zijn lekker goedkoop hihihi. Ik doe graag mee hoor.. Ik volg je op facebook & Bloglovin!
  Groetjes & een fijne avond, ilsiee prins/wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke actie, ga na een tussenjaar weer studeren dus dit leuke pakket is meer dan welkom! Mijn email is lisaoldehanter@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Super leuke actie.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin & Facebook.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een leuk pakket! Ik zit zelf niet meer op school, maar vind het wel een leuke actie :P Heel veel succes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Marjolein17.8.15

  NICOLE! Ik hoop dat je mijn redder in nood bent, want aangezien ik elk jaar wat later mijn schoolspullen koop(voordat ik naar de 1e ging stond ik eind mei al in de winkel) begint het nu (5 jaar later) wel echt haast te krijgen. Maar zo kan het natuurlijk ook ;)

  Mijn e-mailadres is marj99@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Marjolein17.8.15

   Ooh ik volgde je trouwens al op Bloglovin' & FB :)

   Verwijderen
 30. Ik doe mee! Geweldig x.
  lchvonk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Laura Aerts17.8.15

  Ik doe graag mee! Als ik zo'n spulletjes zie krijg ik echt kriebels als ik aan school denk! laura_aerts@hotmail.be

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een leuk pakketje heb je samengesteld :) ik doe graag mee en volg je via Bloglovin' en Facebook. Mijn e-mailadres is florence.wijnen@hotmail.com Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Aah wat leuk! Je hebt je blognaam en lay-out ge-make-overd! (Wat een woord) echt mooi!

  Ik doe mee! Ik volg je via bloglovin' en volgensmij ook via fb. Mijn e-mail is: jolijn.van.dijk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh wat een fijne spullen. Ik volg je op beide.

  mijn mail is : tamara1bouchard@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik doe mee! Echt heel leuk, zou zeker van pas komen voor mijn studie :). Mijn email is Lingerous@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik doe heel graag mee! Daarmee zou ik mijn schoolspullen goed kunnen aanvullen! Wat leuk en kleurrijk allemaal :) Mijn e-mail is evaavdbb@gmail.com en ik volgde je al op Bloglovin. Potloden, etiketten & kaftpapier had ik sowieso nog nodig dus dat zou goed uitkomen :)

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik doe mee!
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Anoniem17.8.15

  Ik doe mee, leuke actie!
  manonpor@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat een leuke actie! Ik doe mee (: Ik volg je via beide kanalen!
  Mail: stayhappystayhealthy@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Zelf ga ik stage lopen dit half jaar en mijn zusje gaat voor het eerste jaar naar de middelbare school. Ik zou het echt superleuk vinden als ik haar kan verrassen met dit pakket! Vooral omdat ik niet meer zo vaak thuis ben nu ik op kamers ga.
  Mijn email: demooistesteraandehemel@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Na een niet-zo-budget vakantie zou het érg fijn zijn om dit pakket te winnen en zo het studiejaar weer goed te beginnen. Ik doe dan ook graag mee met je winactie. Mijn e-mailadres is: deniise.__@live.nl
  Liefs,
  DenisevN

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat leuk! Ik heb nog niks gekocht voor het nieuwe schooljaar dus dit komt zeker van pas!
  amelievandenboom@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Super leuk! Sinds kort lees ik je blogs en ze zijn echt geweldig! Dit pakket is echt heel leuk en ik heb het net nodig, dus ik doe graag mee met de winactie!
  Dit is mijn e-mailadres: emmaschinkel@live.nl
  Liefs emma

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Aaah super leuke winactie! Ik vind de hema ook de beste winkel voor schoolspullen dus deze winactie kon ik niet ontgaan! Zo leuk. Ik ben ook echt een notitieboekjes fan maar deze spullen zijn binnenkort (jammer genoeg) ook nodig. Mijn email: anne.nirta@hotmail.be
  (Ik hoop dat het niets uitmaakt dat ik uit België kom)
  Liefs Anne!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Anoniem18.8.15

  Echt zo een gave winactie. Ik ben dol op schoolspullen van de Hema! Ik doe graag mee. Ik volgde je al op Bloglovin' en mijn email is nicolish4@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hema heeft echt leuke dingen voor terug naar school te gaan, ik wil ze daarom ook wel winnen :)

  francescatje24@hotmail.com
  ik volg je ook via facebook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hema heeft echt leuke dingen voor terug naar school te gaan, ik wil ze daarom ook wel winnen :)

  francescatje24@hotmail.com
  ik volg je ook via facebook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik wil graag meedoen! Ik ga over een paar weekjes weer beginnen met studeren aan de CHE, na er een half jaar uit te zijn geweest en ik heb er weer super veel zin in!
  Ik volg je via Bloglovin' EN (;)) facebook. Mijn e-mailadres is: dorien_krale@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 49. ik doe graag mee voor mijn dochter, ze wordt een brugpieper en leuke schoolspullen maken het leren weer wat prettiger

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Supet gaat ik koop altijd bij d Hema me schoolspullen dit is me email samanthahessing@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Bianca Vissers18.8.15

  Die kan mijn dochter wel gebruiken voor de middelbare school! Ik volg je via FB (kitana04@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. HEMA is mijn favoriete winkel voor zo'n beetje alles eigenlijk (met uitzondering van kleding misschien). Ik kan nooit de winkel uitlopen zonder iets gekocht te hebben! Vooral al die papierprulletjes en creatieve dingetjes zijn zo ontzettend leuk om te verzamelen. Maar ook de woondecoratie, plantenzaadjes, kookspulletjes, fotoproducten, beautyspulletjes, etc. Ik ben een beetje HEMA verslaafd... en daarom doe ik graag mee! Ik volg je nu ook op Bloglovin' en Facebook! :)
  Groetjes, Esther
  evddrift@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Hele leuke winactie! Ik doe graag mee. Mijn emailadres is marykejane@hotmail.com xx

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wat leuk!! Ik begin 31 augustus met mijn 2e HBO-opleiding voeding en diëtetiek (hiervoor sport, gezondheid en management). Moet mijn schoolspullen nog halen, dus het zou heel erg leuk zijn om te winnen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Voor mijn zoon zou ik graag willen winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Anoniem19.8.15

  Als ik win, zou ik het pakket graag kado willen doen aan mijn nichtje , zij begint in September weer aan nieuwe opleiding, na een tussen jaar gehad te hebben, en met dit pakket kan ze met veel plezier aan haar opleiding beginnen.
  sandra2@hetnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Anoniem19.8.15

  Leuk voor mijn dochter die volgende week weer naar school moet!
  Ik doe dan ook voor haar mee.
  Ik volg je op Bloglovin en like je op Facebook.
  Nu maar duimen....

  Groeten,
  Grete Karina

  gretekarina@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Leuke actie, ik doe graag mee (:
  Hiervoor volg ik je op bloglovin' onder de naam Jolijn Doelman.

  Liefs, Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Anoniem19.8.15

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Sam, kan ze goed gebruiken voor het nieuwe schooljaar !! :)

  anneliese.dewaal@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik vind die schoolspulletjes van de hema helemaal geweldig!
  Ik heb een kei leuke agenda daar gehaald!
  Ik doe graag mee om dit leuke pakketje te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Wat leuk! Hema heeft de leukste schoolspullen.Ik waag een kansje!
  Email: evi.r@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 62. annet van vliet21.8.15

  Te gek voor mijn dochter, zij gaat voor het eerst naar de middelbare school!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. hele toffe winactie! ik doe zeker mee! ik volg je via bloglovin en mijn email is; master-dewi[at]hotmail.com

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. ik doe mee!
  volg al op bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik zou het héél leuk vinden om dit pakket te winnen. Ik kan er ook niet aan weerstaan om elke keer nieuwe schoolspulletjes te kopen ook al heb ik nog een kast vol met mapjes/etiketten/kaftpapier wat zeker nog bruikbaar is. Je kan nooit genoeg schoolspullen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. BiancaH23.8.15

  Wat een ontzettend gave actie, met 2 schoolgaande kinderen zou dit pakket van de Hema zeker van pas komen. Ik volg op Facebook en mijn emailadres is : bianca.hoogduin@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Jannie de Ruiter24.8.15

  Ha Nicole,

  Van Coco Gold naar The Budget Life als blognaam,
  voor mij is je blog altijd al heel erg leerzaam.

  Je bent voor je volgers echt een voorbeeld,
  en ik vind het knap hoe jij met woorden speelt.

  Iedere week laat jij zien dat je met weinig geld,
  heel veel leuke dingen kunt kopen, en daarom ben je een held.

  Want als student is het niet altijd even makkelijk om,
  met je geld rond te komen en dat is soms best wel stom.

  Ik wens je veel succes met afstuderen,
  en ik hoop in de toekomst nog veel van je blogs te leren.

  Ook ik zou heel graag deze HEMA schoolspullen willen winnen,
  om zo fris en fruitig aan het nieuwe schooljaar te kunnen beginnen.

  janniederuiter1996@hotmail is het emailadres,
  en daarvan ben ik de eigenares.

  The Budget Life volg ik via Facebook,
  en 'ik hoop dat ik win' schrijf ik nu in mijn dagboek.

  Groetjes Jannie de Ruiter

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Anoniem21.5.16

  Wat een leuke winactie. Ik ben een meid van 11 jaar en ik ga naar de
  middelbare school en ik heb deze spullen echt nodig wat een toffe winactie. IK DOE GRAAG MEE

  BeantwoordenVerwijderen