Vandaag word ik 21! (+ verlanglijstje) - The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Vandaag word ik 21! (+ verlanglijstje)


Kan iemand mij vertellen waar de tijd is gebleven? Ik kan het me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik 18 werd en het stoer vond dat ik nu mocht stemmen, een wijntje drinken (oh wacht, in mijn tijd mocht dat al op je zestiende!) en auto kon rijden. Nu ben ik alweer 21 en zelfs voor de Amerikaanse wet volwassen. Nu mag ik écht ALLES! Wat vinden jullie trouwens van mijn prachtig gephotoshopte verjaardagsfoto? :)

Natuurlijk ben je als 21-jarige nog steeds piepjong, maar er zijn wel een heleboel volwassen beslissingen die je moet nemen. In november hoop ik afgestudeerd te zijn en dan ga ik werken. Ik moet dus een baan zoeken, ga een autootje kopen en misschien wel op mezelf wonen. Spannend! Er staat me hopelijk een heel mooi nieuw levensjaar te wachten waar ik ontzettend veel zin in heb.
Volgend weekend ga ik mijn verjaardag uitgebreid vieren voor familie en vrienden, vandaag ben ik gewoon lekker een dagje aan mijn scriptie aan het werken. En als je jarig bent, krijg je ook nog wel eens cadeautjes, schijnt... Er waren in ieder geval al heel wat mensen die vroegen wat ik wilde hebben. Bij deze deel ik mijn verlanglijstje met jullie!


1. MacBook Air 13". Nummer één op mijn verlanglijstje is nu niet bepaald bescheiden. Mijn laptop is inmiddels al weer wat jaartjes oud en heeft zijn beste tijd gehad. Bovendien weegt hij ook zo'n vier kilo, dus ik ben best toe aan een nieuwe.

2. Cajon. Ik speel al ruim tien jaar gitaar en dat vind ik nog steeds heel erg leuk om te doen. Toch denk ik er al een tijdje over na om eens een nieuw instrument te leren spelen. Piano lijkt me leuk, maar les is best duur. Ook heb ik altijd een cajon interessant gevonden. Het is een soort trommel in de vorm van een box, waar een heel mooi geluid uit komt. Deze komt zeker op mijn verlanglijstje!

3. Hoed. Ik beweerde altijd dat een hoed mij niet stond, maar nu ik een paar keer een hoed heb gepast, vind ik het toch wel heel erg leuk! Dit model en de kleur vind ik heel erg leuk. (Peter Hahn)

4. Schoudertas. Mijn fijne schoudertas van Miss Etam is in Istanbul helaas gesneuveld. Nu ben ik dus op zoek naar een nieuwe. Deze zwarte Céline look-a-like van Loavies vind ik heel erg mooi!

5. Prullenbak. Ik heb echt een nieuwe prullenbak op mijn kamer nodig, aangezien ik nu zonder leef, wat niet echt handig is. Hoe tof is deze prullenbak? (Essey BinBin prullenbak)

Mijn verlanglijstje dit jaar is niet zo lang (oké, wel een paar dure items!) maar ik ben ook best een tevreden mens op het moment!
Eet je vandaag ook een taartje? Het mag, omdat het mijn verjaardag is! :-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

46 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd lieve Nicole! Maak er toch nog een leuke dag van ondanks dat je aan je scriptie gaat werken. Ik ga ook een taartje eten vandaag ;-). Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je 21e verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Happy birthday to you! <33

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd!! En leuke items op je lijstje, ik heb bij Primark een hoedje gekocht, om het eens te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hiep hiep hoeraaaa Nicole :D gelukkige verjaardag! Ik ben heel benieuwd hoe zo'n Cajon klinkt. Ik ga het nu Googlen ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met deze mooie leeftijd Nicole! Geniet ervan. Mooie wishlist, die tas is gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je verjaardag. Die tas van Loavies vind ik heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gefeliciteerd, ik hoop dat je een fijne dag zult hebben....
  groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd <3 Geniet van je dag!

  En die laptop staat ook bovenaan mijn verlanglijstje, haha.

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met je verjaardag meid!
  En die tas is echt ontzettend tof.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gelukkige verjaardag! :D Maak er een hele mooie dag van! Leuk verlanglijstje, hopelijk kan je die items binnenkort ook echt gebruiken! Met een MacBook zou ik ook wel blij zijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Yaaaaaaay gefeliciteerd chick! Geniet van je bday! Ik hoop dat je al je cadeaus van je lijstje krijgt. Of heeeeel veel geld zodat je ze zelf kunt kopen haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag !! geniet van je dagje. Leuke items heb je op je lijst staan

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem9.6.15

  Gefeliciteerd en leuk lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem9.6.15

  Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een hele fijne verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd! Hopelijk gaat het zonnetje vandaag nog een beetje voor je schijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gelukkige verjaardag! Geniet er van :D Leuke wishlist ook! Mijn MacBook is nog steeds mijn allerbeste aankoop EVER!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Van harte gefeliciteerd. Maak er een fijne dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk heb je een leuke dag en kun je wat dingetjes van dat lijstje afstrepen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Whoehoee, gefeliciteerd! :D Wat leuk dat je een cajon wilt hebben, echt zo'n instrument dat bijna niemand kent haha. En het prullenbakje, ook tof. Dus nu zal ik voor je meeduimen dat je alles van je verlanglijstje krijgt haha. En als ik eraan denk, zal ik een taartje voor je verjaardag eten! Veel plezier vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. van harte gefeliciteerd Nicole.
  ik wens je een hele fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Happy, happy birthdaaaay!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. We zijn op dezelfde dag jarig woohoo! Gefeliciteerd!:*

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Fijne verjaardag meid, geniet ervan!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Van harte gefeliciteerd Nicole. Ik vind 21 een hele leuke leeftijd vanwege Forever21 haha. Vooral die Céline bag is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Gefeliciteerd! Geniet van je dag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Jeeej! Gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Gefeliciteerd! Mooie wensenlijst heb je, jouw nummer is deel ik met je.. ook mijn nummer 1 :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Anoniem9.6.15

  Gefeliciteerd Nicole! Ik volg je al een tijdje zonder eigenlijk te reageren haha. Maar je hebt een superleuke blog! Weet niet meer hoe ik bij jou gekomen ben, maar je bent een van de weinige die ik écht volg :) En ik heb je stiekem al een keer gespot op de opendag van het CHE vorig jaar, maar durfde je niet aan te spreken hehe ;) Liefs! Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Nicole! Ik volg je blog al best lang, maar reageerde nooit, maar nu wel!:) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Gefeliciteeeerd! En die Cajon, ik herken het precies wel van ergens, maar het geluid kan ik me er niet bij voorstellen, ik ben dus benieuwd of je het krijgt en of het erg leuk is om te bespelen (: En je gephotoshopte foto ziet erg erg leuk uit, hihi! Net echt! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat leuk! Gefeliciteerd met je 21e!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Een heeeeele gelukkige verjaardag gewenst! Ik heb je Istanbul-avonturen gevolgd en er veel van opgestoken over de stad. Hopelijk heb je een leuke dag! xo Romy
  Rusty Revolvers

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wohoooo happy b-day lief <333

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Gelukkige verjaardag! Leuk verlanglijstje trouwens, vooral die Cajon! Zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. charlotte12.6.15

  nog gefeliciteerd, nu moet je nog bij je persoonlijke info 21 zetten :)
  hihi ik herinner me nog dat ik dit vorig jaar ook had gereageerd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen