Miss Sporty Mission Correction foundation - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Miss Sporty Mission Correction foundation


In de zomer ben ik gezegend met een prima huid: geen puistje of vlekje te herkennen, mijn huid voelt zacht en gevoed aan en doordat ik wat bruiner ben, ziet mijn huid er gezond uit. Een dikke laag foundation heeft mijn gezicht in de zomer dus niet nodig en ik vind het heerlijk om 's ochtends lekker snel klaar te zijn met mijn make-up. Daarom leek de Mission Correction Multi Action foundation van Miss Sporty me wel wat: een concealer, foundation én highlighter in één. Dat klinkt nog eens goed. Eens kijken of het wat is!

De nieuwe foundation van Miss Sporty belooft je huid gedurende de hele dag er flawless uit te laten zien. Het is namelijk een primer, concealer, foundation en highlighter in één. De naam "Multi-action foundation" is dan ook zeker van toepassing. De foundation is verkrijgbaar in vier verschillende tinten:

001 Light
002 Ivory
003 Medium
004 Dark

Op andere blogs heb ik gelezen dat zelfs 002 Ivory al aardig licht is en dus lijkt me dit de perfecte foundation voor meiden met een lichte huid. Ideaal! Ik ben zelf aardig verkleurd door het fijne Turkse zonnetje, dus ik heb de kleur 003 Medium gekozen. Dat is op dit moment de perfecte kleur voor mijn huid, maar ik denk dat ik in de herfst/winter toch eerder voor 002 Ivory of zelfs 001 Light zou gaan.

De all-in-one foundation zit in een simpele, plastic verpakking. Niet veel bijzonders, niet teveel poespas. Er zit een handig pompje op met een smalle opening. Ideaal, want zo weet je zeker dat je niet in één keer teveel foundation uit de verpakking haalt.
De verpakking vind ik er goedkoop uit zien - wat niet heel vreemd is - aangezien Miss Sporty een echt budgetmerk is.


Tijd voor de swatches! De foundation is niet te vloeibaar en zeker niet te dik. Wat mij betreft een perfecte foundation qua structuur. Ook ziet de dekking er prima uit. Als ik de foundation uit smeer op mijn hand, zie ik dat de substantie een medium dekking heeft. Zelf houd ik wel van een natuurlijke dekking en hoef ik niet dichtgeplamuurd te zitten, dus een lichte tot medium dekking is voor mij al snel goed.

Links: zonder foundation. Rechts: met foundation.

De foundation smeert goed uit en is makkelijk te verdelen over mijn gezicht. Ik breng foundation het liefst zonder kwast aan en met mijn handen kan ik de foundation egaal op mijn gezicht aanbrengen. Het resultaat is een mooie medium dekking: de wallen onder mijn ogen zijn minder, de roodheden in mijn gezicht zijn weg en het geeft mijn hele gezicht een flawless look, zoals de foundation ook beloofde. Nog steeds zie je mijn sproetjes er door heen, zodat de foundation een heel erg natuurlijk resultaat geeft. Zelfs een poeder is niet nodig, omdat de foundation van zichzelf mat genoeg is met een natuurlijke, gezonde glans. Het enige negatieve wat ik kan bedenken, is de geur van de foundation. Deze vind ik niet heel erg aangenaam en doet me een beetje denken aan schmink. Gelukkig vervliegt de geur al snel en heb ik gedurende dag nergens last van.

Ik ben heel erg te spreken over deze Mission Correction foundation van Miss Sporty! Sinds ik deze foundation heb, wissel ik hem graag af met de iets dekkendere foundation van Rimmel. Het is perfect voor een dagelijkse, zomerse look. De foundation heeft een fijne substantie, verdeelt gemakkelijk over mijn huid, heeft een medium dekking en geeft een hele natuurlijke finish. Een absolute budget topper!

Je vindt de Miss Sporty Mission Correction foundation voor €4,99 bij Etos en DA.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

15 opmerkingen:

  1. Ik vind het effect van deze foundation wel mooi, toch zal ik hem zelf niet snel kopen aangezien ik zo gewend ben aan de producten die ik nu gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een prima product! Maar ik vind dat je huid zonder er ook al heel goed uitziet (ik zie eerlijk gezegd weinig verschil haha). Mijn ervaring met miss sporty is wel dat de kleur vaak een beetje gelig uitvalt, is dat bij deze niet zo? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, ik heb op dit moment eigenlijk bijna geen foundation nodig! Daarom is het lastig om het verschil te laten zien, haha. De foundation valt bij mij in ieder geval niet geel uit! Nu heb ik ook wel een gele ondertoon in mijn huid, maar deze foundation is qua teint perfect voor mij!

      Verwijderen
  3. Volgens mij ben jij erg tevreden over Miss Sporty! :) Ik vind het resultaat erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ziet er heel goed uit bij je, leuk! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er mooi uit, wat lief al die sproetjes die je hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De dekking is niet super, maar dat heb je ook niet nodig. Ik vind hem er neutraal uitzien en het past goed bij je huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem23.6.15

    Ik vind hem er prima uit zien, mooi resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij ziet er prima uit op jouw huid! Ik ga toch liever voor meer dekking.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er mooi uit! Ik vind het flesje ook leuk, of ligt dat aan mij? Hahaha!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Anoniem23.6.15

    Klinkt als een fijne foundation. Ik vind 'm er goed uitzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het er heel mooi en natuurlijk uit zien! Jammer van de geur, veel budget foundations vind ik niet lekker ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen