GOSH 9 Shades Eyeshadow palette To play with in Vegas - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

GOSH 9 Shades Eyeshadow palette To play with in Vegas


GOSH is één die merken die ik in de drogist wel zie staan, maar toch koop ik er nooit iets van. Écht budget zijn de producten niet - ze zijn immers toch een stuk duurder dan merken zoals CATRICE of Essence. Toch zijn de meeste producten wel goedkoper dan Rimmel of L'Oréal en ben ik in het algemeen heel erg te spreken over de kwaliteit van de producten.
GOSH komt met een nieuwe make-upcollectie deze zomer die helemaal in het teken staat van kleur - véél kleur! Dit oogschaduwpalette springt eruit met haar felle kleuren. Het is geen standaard oogschaduwpalette voor een every day look, maar het is wel eens wat anders! Ik kon niet wachten om hem te testen!


Dit is 'm dan: het 9 Shades Eye Shadow Palette van GOSH. Het palette is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en dit is het 003 To Play With in Vegas palette. Tien punten alleen al voor de leuke naam! De verpakking van het doosje vind ik heel tof vormgegeven. De foto op de voorkant laat direct zien wat voor look je met het palette kunt maken en ook op de bovenzijde van het kartonnen doosje zie je de kleuren die het palette bevat.
Het doosje zelf is niet heel bijzonder, maar ik houd er wel van: strak, compact en mat, wat een luxe uitstraling geeft.

Het palette bevat maar liefst negen verschillende kleuren en dat zijn letterlijk alle kleuren van de regenboog! Blauw, geel, groen, oranje en roze: alle tinten vind je terug in het palette. Absoluut geen kleuren die ik zou gebruiken als ik gewoon naar school of mijn werk moet, maar als je eens een feestje hebt, is dit palette perfect om eens uit te pakken!
De swatches zien er goed uit! Dat verrast me niet echt, omdat ik van GOSH gewend ben dat de pigmentatie en kwaliteit van de producten goed is. Ik heb nog niet eerder zo'n groot palette van GOSH geprobeerd, maar ook de kleine oogschaduw quattro's zijn altijd ontzettend goed gepigmenteerd.  

Een look maken met deze kleuren was nog een hele uitdaging. Ik ben nou eenmaal niet zo van de hele kleurrijke kleuren op mijn ogen, de laatste tijd kies ik eigenlijk altijd voor nude kleuren. Toch vond ik het wel leuk om weer eens te experimenteren met zulke felle kleuren.
De eerste look is een knalroze look. Op mijn bewegend ooglid breng ik de felle roze kleur (#1) aan. Op het buitenste gedeelte van mijn bewegend ooglid breng ik een wat donkerdere roze kleur aan (#2) en werk deze zachtjes in de arcadeboog. De arcadeboog zet ik nog extra aan met #3. Een mix van #3 en #3 breng ik met een schuin afgesneden kwastje aan onder mijn oog. Tot slot breng ik nog een subtiele winged eyeliner aan om de look helemaal af te maken.


Voor de tweede look maak ik een look met blauwe kleuren en een gele tint. Op mijn bewegend ooglid breng ik de lichtblauwe kleur (#1) aan die ik subtiel laat over lopen in de tweede blauwe kleur (#2). De arcadeboog zet ik sterk aan met de donkerblauwe kleur (#3). Deze kleur zet ik ook met een schuin afgesneden kwastje onder mijn oog en vanuit mijn binnenste ooghoek werk ik met de gele kleur (#4) richting de donkerblauwe kleur toe.


Ik ben heel erg te spreken over dit kleurrijke palette! Ik heb wat negatieve reviews gelezen, maar de pigmentatie van de oogschaduws valt mij echt niet tegen. Het is niet direct een palette die ik in de winkel uit zou kiezen, omdat ik zelf bijna nooit zulke felle kleuren draag. Wel is het wel eens iets anders en als je nog op zoek bent naar een betaalbaar palette met felle kleuren, dan kan ik je dit palette zeker aanraden!

Je vindt het 9 Shades Eyeshadow palette in 003 To play with in Vegas voor €12,99 bij Kruidvat.

Draag jij wel eens zulke felle kleuren oogschaduw?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

18 opmerkingen:

 1. Wat een leuk palette! Heel erg mooie kleurtjes en goede pigmentatie ;) De ooglooks die je maakte zijn super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf palette! Als je felle kleurtjes draagt of wilt experimenteren is deze zeker perfect. Ziet er zo mooi uit! Ik sla m wel over, ik ken mezelf en laat m dan toch steeds liggen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een gave kleuren en ooglook heb je met het palet gemaakt! Fijne prijs ook. Zelf heb ik het Sleek del mar palet al, die ook felle kleuren bevat. Die moet ik er maar weer eens bij gaan pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een gave kleuren en ooglook heb je met het palet gemaakt! Fijne prijs ook. Zelf heb ik het Sleek del mar palet al, die ook felle kleuren bevat. Die moet ik er maar weer eens bij gaan pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige palette! De pigmentatie ziet er zeker goed uit en je hebt prachtige ooglooks gemaakt!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk die felle kleuren en je hebt er leuke looks mee gemaakt. Mijn look van vandaag is knalblauw hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik was heel benieuwd naar je review, want ik heb al super wisselende dingen over dit palette gehoord! Ik heb het zelf ook klaarliggen om uit te proberen, maar moet nog even wachten. Dus ik vind het leuk om alvast te weten of het wat is :D. Aan jouw foto's en looks te zien, is het een mooie kleurenbom! Like it! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave look met dat blauw en geel! En ook bijzonder goed gepigmenteerd, helemaal voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem15.6.15

  Wat een leuke felle kleuren. Ik vind de look die je gemaakt hebt erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het echt een prachtige palette , ook al gebruik ik niet altijd felle kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik snap de negatieve reviews ook niet echt want ik vind het zelf ook een geweldig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave kleuren! Mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie, felle kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie ooglooks heb je gemaakt! Ik weet niet of ik snel dit soort kleurtjes zou gebruiken, maar om mee te experimenteren lijkt me erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, die swatches zijn mooi zeg! Dit palette is ab-so-luut niks voor mij, maar het is wel een erg mooie palette hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat ziet het palette er snoeperig uit zeg! Ik vind dat je er mooie looks mee hebt gemaakt, alleen blijf ik een roze ooglook het net niet vinden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige pigmentatie, wauw! Al zijn dit geen kleuren die ik zelf zou dragen, dat is wel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen