Budget tip | NYC lipsticks bij de Action (€0,99 per stuk!) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budget tip | NYC lipsticks bij de Action (€0,99 per stuk!)


Als ik mijn favoriete winkel zou moeten kiezen, dan is dat zonder twijfel de Action! De Action verrast me keer op keer weer met haar diverse assortiment, ik haal er alles vandaan: van haarverf tot leuke vaasjes en van notitieboekjes tot make-up. Vooral de lage prijzen bevallen me wel! Toen ik afgelopen week voor het eerst in vijf maanden weer eens bij de Action was, kwam ik tot mijn grote verbazing NYC make-up tegen! NYC is in het algemeen alleen verkrijgbaar bij de Kruidvat of Trekpleister en het is één van mijn favoriete budgetmerken. Ineens zag ik dat ze bij de Action ook nagellak, oogschaduw en lipproducten verkochten uit oude collecties. De lipsticks spraken mij wel aan en ik besloot alledrie de uitvoeringen mee te nemen om te testen.

Veel keus in de lipsticks is er helaas niet, er zijn maar drie kleuren verkrijgbaar: 411 Snowcone, 415 Brandy Sparkle en 417 Flirty. De verpakkingen van de lipsticks komen me niet bekend voor, ik ken NYC al een aantal jaar en ze hebben dan ook al die jaren eenzelfde verpakking voor de lipstick. Ik denk dus dat dit om lipsticks uit een hele oude collectie gaat. Dat maakt mij helemaal niets uit, zolang de kwaliteit maar goed is.

De verpakking van de lipstick vind ik misschien nog wel mooier dan die van de huidige NYC lipsticks. De huls is glanzend zwart en de dop is van plastic. De nieuwe verpakkingen van NYC vind ik er goedkoper uit zien dan deze oude versie. De lipstick zelf zit weer verpakt in een kartonnen/plastic verpakking waardoor je zeker weet dat je een hele nieuwe, ongebruikte lipstick in handen hebt!

Op de onderkant van de lipstickhuls vind je het nummer, de naam en de kleur van de lipstick. Handig!

411 Snowcone is een licht, oudroze lipstick met een flinke dosis glans. Veel bloggers zijn fan van matte lipsticks, maar ik neig toch sneller naar glanzende lipsticks. Het liefst draag ik niet zulke opvallende kleuren, tinten zoals koraal- en oudroze vind ik dan ook heel erg mooi. De lipstick glijdt makkelijk over mijn lippen en trekt niet in de lijntjes. Je snapt het al: deze lipstick is mijn favoriet!

Toen ik 415 Brandy Sparkle in het schap zag, was ik niet meteen razend enthousiast. Het is een bruin kleurtje met gouden ondertoon en ook dit keer weer veel glans, maar veel meer dan bij 411 Snowcone. Bruine lipsticks zijn niet voor mij weggelegd, helemaal niet als er zo'n grote hoeveelheid glans in zit. Ik had dan ook niet veel verwacht van deze lipstick. Hij dekt goed en glijdt prima over mijn lippen, maar de kleur... ik vind het drie keer niks.

417 Flirty lijkt in de verpakking best veel op 411 Snowcone, maar in het echt is hij een stuk donkerder en heeft de lipstick een meer paarse ondertoon. In tegenstelling tot bruine kleuren, ben ik wél fan van paarse lipsticks. Ook deze lipstick heeft aardig wat glans, maar hier vind ik het niet storend. Ik vind het een prachtig, feestelijk kleurtje, die ik mooi bij mijn huidskleur vind passen.

Ik kan zeggen dat ik blij ben verrast door de NYC lipsticks van de Action. Ook al is het een hele oude uitvoering, ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit van de lipsticks. Vooral 411 Snowcone en 417 Flirty vind ik echte aanraders, wat mij betreft kun je 415 Brandy Sparkle beter in de winkel laten liggen. Voor die ene euro is het echt het proberen waard!

Je vindt de NYC lipsticks in drie verschillende kleuren voor €0,99 per stuk bij de Action.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

27 opmerkingen:

 1. Ja ik heb ze ook gezien! En er een meegenomen natuurlijk! Bij ons waren ze maar 0,69 en ik heb kleur 418 sugarplum. Ik ben er heel blij mee. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pigmentatie zeg voor maar 1 euro! Prachtige kleuren alleen valt Brandy Sparkle inderdaad tegen.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Brandy Sparkle juist wel erg mooi en de andere minder haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook wat NYC lipsticks, maar gebruik ze eigenlijk nooit meer. Jammer, want ze hebben best een goede kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het metallic-effect niet zo mooi helaas :( jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 411 Snowcone en 417 Flirty vind ik erg mooi. Met de lipsticks van NYC ben ik niet bekend, wel een fijn prijsje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het leuk dat de Action dit nu heeft, maar de finish is niets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind ze je echt goed staan, jij kan praktisch alle kleuren hebben! Fijn prijsje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze kleurtjes zijn hetzelfde als de lipsticks in de reguliere lijn bij Kruidvat, die in de gekleurde hulzen. Deze zwarte hulzen, zijn volgens mij de Amerikaanse verpakking (hoewel zij nu ook die gekleurde hulzen hebben). Ik heb Brandy Sparkle uit die lijn en ik vind hem juist mooi. Ik vind hem jou ook mooi staan. Vooral voor de herfst en feestdagen vind ik dat een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, ik vind deze lipsticks echt ontzettend mooi. Hou wel van een beetje glans, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er best wel goed uit voor dat geld, alleen de kleurtjes spreken mij niet zo heel erg aan. Daarom had ik ze daar toen ook niet gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hihi, smaken verschillen. Ik vind de tweede je eigenlijk het meest mooi staan! Ik heb er ook twee gekocht. Prima voor erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleurtjes, staan je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow voor zo weinig geld vind ik het je heel mooi staan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat fijn dat je deze lipsticks hebt kunnen scoren bij de Action. Ze zien er erg goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oooh damn, ik moet echt naar de Action! Wat een mega leuk en mooi koopje. Ze staan je ook echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat toevallig. Ik heb die laatste kleur ook gekocht, maar wist nog niet echt hoe ie eruitzag. Nu wel dus, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ze zijn wel erg glanzend vind ik persoonlijk maar ze staan je wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die glans is zo mooi! Fijn dat ze ook zo netjes verpakt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind glans vaak niet zo mooi, maar het staat echt heerlijk fris bij jou! Toffe kleurtjes met fijne prijsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem16.6.15

  Wat een leuke kleuren allemaal. Ik vind flirty heel erg mooi, al vind ik de andere je ook erg goed staan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie kleurtjes! Binnenkort maar naar de Action dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb ook drie kleurtjes gescoord. Flirty, snowcone en caramel. Ik vind ze lastig.. Op zich zijn ze best leuk, maar de metallic finish is toch niet iets wat ik vaak wil. Ik vind de kleuren jou overigens veel beter staan dan mij, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk dat ze bij de Action te koop zijn! Ik hou alleen niet van zo'n soort frost finish, dus deze lipsticks zijn denk ik niet voor mij weggelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ze zien er leuk uit! Maar ik houd zelf ook meer van iets meer matte lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. 1 van die lipsticks heb ik ook! Het staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen