Rimmel Wake Me Up Foundation #200 Soft Beige - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Rimmel Wake Me Up Foundation #200 Soft Beige


Toen ik een tijdje geleden een perspakketje ontving met daarin de nieuwe foundation van Rimmel dacht ik: "Oh ja, de foundations van Rimmel!" Het was zeker een jaar geleden dat ik voor het laatst een Rimmel foundation had gebruikt en deze tot het laatste drupje had opgemaakt. Ik weet niet hoe Rimmel London het doet, maar hun foundations zijn ge-wel-dig. De geur, de textuur en de dekking, ik ben een groot fan. Ook al ben ik een craver voor low-budget producten, voor zo'n foundation van Rimmel ben ik best bereid om wat extra euro's neer te leggen.

De Wake Me Up foundation van Rimmel is zeker niet nieuw, maar wel vérnieuwd. De foundation bevat nu namelijk ook Vitamine C, wat voor een goed gevoede huid zorgt. Nu Rimmel met een nieuwe foundation komt, was ik natuurlijk onwijs benieuwd of deze ook weer in het rijtje van favoriete foundations kon. Kijk je mee?

De verpakking van Rimmel's Wake Me Up foundation is zoals altijd luxe en stijlvol. De verpakking is van glas en persoonlijk vind ik dat dat sowieso uitstraalt dat het een wat luxer product is. De foundation is niet te missen in de winkel door haar lekker opvallende oranje dop, met een knipoog naar ons kikkerlandje.

In totaal is de foundation in vijf tinten verkrijgbaar, van extreem licht (yay!) tot donker. Ik heb de één na lichtste kleur ontvangen: 200 Soft Beige. Omdat ik al een aardig kleurtje heb gekregen door de Turkse zon, verwacht ik dat deze prima is voor mij.

De Wake Me Up foundation heeft haar naam niet voor niets. De foundation belooft je huid een 'stralend begin van de dag' te geven. Hij doet je huid er wakkerder, glanzender en gezonder uit zien. Wie wil dat nu  niet? Bovendien bevat de foundation ook nog eens SPF 15, winning!
 
De foundations van Rimmel zijn eigenlijk bijna altijd wel uitgerust met zo'n pompje. Handig als je - zoals ik - altijd teveel foundation uit de verpakking haalt. Met zo'n pompje voorkom je dat gemakkelijk, omdat je heel easy de juiste hoeveelheid uit de verpakking haalt. 

Hierbij de swatch van de foundation! Ik heb een grote hoeveelheid genomen, zodat je goed de substantie en dekking van de foundation kunt zien. De substantie vind ik fijn, hij is niet te vloeibaar, maar ook zeker niet te dik. Dat zou voor een perfecte dekking moeten zorgen!
De foundation testte ik op een moment dat mijn huid wel een "opkikkertje" kon gebruiken. Ik had een korte nacht achter de rug en ik had flink wat wallen een een moe-uitziende huid. Deze foundation zou daar perfect geschikt voor zijn. 

En ja, ik kan je vertellen dat ik héél erg tevreden ben over deze foundation. Kijk hoe wakker ik er in eens uit zie op de rechter foto! Bovendien zijn mijn wallen als sneeuw voor de zon verdwenen en heeft mijn huid een mooie, gezonde glans. Gelukkig plamuurt de foundation mijn gezicht ook niet dicht, je ziet nog steeds mijn sproetjes door de foundation heen. De tint is perfect voor mijn huidskleur op dit moment!

 
En hier nog een foto met de foundation als basis en een complete make-up look. De foundation dient echt als een goede basis voor een make-uplook.

Deze overige producten heb ik gebruikt voor mijn make-uplook:

- E.L.F. Colour Correcting Concealer (review)
- Miss Sporty So Matte Perfect Stay powder
- CATRICE Liquid Liner 010 Dating Joe Black (review)
- Essence Multi Action mascara (review)
- CATRICE Haute Future Blush Pearls (review)
- Rival de Loop wenkbrauwpotlood 02 Medium Brown
- E.L.F. Lipstick #7703 Seductive 

Sinds het testen van deze foundation een paar weken geleden, gebruik ik geen andere foundation meer. Zoals ik had gehoopt, bevalt ook deze foundation van Rimmel me weer ontzettend goed! De foundation dekt precies zoals ik dat wil, heeft een fijne substantie en ruikt bovendien ontzettend lekker. Ik weet zeker dat ik ook deze foundation weer tot het laatste drupje op ga maken.

Je vindt de Rimmel Wake Me Up foundation voor €12,99 bij verschillende drogisten.

Welk merk foundation koop jij steeds weer opnieuw?

Dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen ter review.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Inderdaad een ontzettend mooie foundation! Zelf gebruik ik er een van Chanel of Hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem18.5.15

  Wat een mooie foto's heb je gemaakt zeg! Ik vind het effect op je huid enorm mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat is inderdaad een hele goede foundation! Wat een 'wakker' effect krijg je daar van zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er absoluut heel erg mooi uit! Heel gezonde look!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het er heel erg goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi effect inderdaad dat je gewoon nog je sproetjes er doorheen ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooi effect, dit is precies de dekking die ik ook altijd zoek. In het verleden heb ik ook veel Rimmel gebruikt en was er ook altijd erg positief over!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heel goed uit! Leuk ook dat je sproetjes nog zichtbaar blijven, maar je uitstraling is veel ´wakkerder´.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi! Leuk dat je je sproetjes er nog doorheen ziet, vind ik een mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt me overtuigd, hij ziet er erg natuurlijk uit en toch dus een goede dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, deze is weer terug! Ik weet nog dat ik hem twee jaar terug bij de Rimmel workshop bij jou thuis mee naar huis nam, hij is inderdaad heel fijn maar ik weet niet of hij mijn Gosh foundation kan vervangen. :-) XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem18.5.15

  Wat een mooi en onwijs natuurlijk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt goed! Ga ik eens voor kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben ook een fan van de Rimmel foundations, gebruik ze al jaren. Nu ook aan deze variant bezig en ook een review deze week op mijn blog, toevallig :)

  Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Staat je erg goed! Ziet er allemaal goed uit, het eindresultaat geeft een mooi effect X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem19.5.15

  Deze foundation is echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben echt overtuigd na nu wat reviews erover te hebben gelezen. Lijkt me een fijne foundation die niet te duur is. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt zo een mooie huid! Ik vind dat je absoluut geen foundation nodig hebt, maar als jij je daar beter bij voelt moet je het zeker maar doen. Ik wou gewoon even laten weten dat je huid er fantastisch uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oeh, deze lijkt me zo fijn! Maar natuurlijk heb jij van jezelf ook al een prachtige huid. Overigens heb ik erg goede ervaringen met foundations van Rimmel.

  BeantwoordenVerwijderen