4x E.L.F. Essentiel Lipstick voor €1 per stuk! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

4x E.L.F. Essentiel Lipstick voor €1 per stuk!


Wat krijg je als je mijn favoriete make-upproduct combineert met één van mijn favoriete low-budget producten? Jawel, een match made in heaven! Toen ik zag dat E.L.F. weer een aantal nieuwe kleuren aan haar €1 lipstick assortiment had toegevoegd, begon mijn hart spontaan sneller te kloppen! Er was geen twijfel over nodig, deze lipsticks moest ik testen! Ik bestelde er vier en vandaag review ik ze voor jullie

E.L.F. begon oorspronkelijk als merk met alleen maar €1 producten (de Essentiel lijn). Nu, een paar jaar later, is het merk uitgebreid met twee nieuwe productlijnen (Studio lijn en Mineral lijn) die wat duurder zijn, maar nog steeds ontzettend betaalbaar.
Gelukkig bestaat de Essentiel lijn nog steeds en zijn er een heleboel make-upproducten te vinden die slechts €1 kosten. Meer budget kun je het bijna niet krijgen!

In totaal zijn er elf verschillende tinten lipsticks verkrijgbaar. Volgens mij heb ik ze inmiddels allemaal getest, dus ik wist stiekem al een beetje wat ik kon verwachten van de kwaliteit. Toch is het altijd weer een verrassing hoe de lipsticks, textuur en houdbaarheid van de lipsticks zijn, omdat dat verschilt per lipstick.

De lipsticks beloven langdurige kleur en glans achter te laten, de lippen te hydrateren en zachter te maken. Dat klinkt goed! Laten we het eens van dichtbij gaan bekijken.

De lipsticks van E.L.F. zitten verpakt in een zilveren huls met in het midden een doorzichtig stukje. Handig, want zo kun je direct de échte kleur van de lipstick zien! Veel lipsticks hebben op de onderkant de kleur van de lipstick staan, maar die is vaak toch heel anders dan de daadwerkelijke kleur in de verpakking.
Ondanks dat de lipsticks slechts €1 kosten, vind ik de verpakking niet mega cheap eruit zien. Ik heb het wel eens erger gezien, maar natuurlijk bestaan er ook wel luxere lipsticks.

Ik koost vier lipsticks uit de collectie Essentiel Lipsticks die ik allevier nog niet eerder had getest. Op de onderkant van de lipsticks staat de naam, handig!

#7707 Nostalgic
De eerste lipstick is ook direct de lichtste lipstick van het stel. Soms ben ik in een "felle lipstick bui", maar het liefst ga ik voor zachte, nude tinten. Deze lipstick ziet eruit als dé perfecte nude lipstick.
 
De swatch laat de kleur goed zien: een hele lichte, lichtroze kleur. Ik vind hem prachtig, als hij maar niet té licht is voor mijn huid!

Helaas, ik vind de lipstick te licht voor mijn huid. Ik heb vrij donkere lippen van mezelf en als je dan zo'n lichte lipstick daarover heen doet plús een hele lichte huid hebt, is het resultaat niet zo denderend. Zoals je ziet vallen mijn hele lippen weg tegen mijn gezicht. Bovendien trekt de lipstick ook best wel in de lijntjes, waardoor mijn lippen en droog en onverzorgd uitzien. Jammer!


#7703 Seductive
 Eens kijken of  Seductive een betere kleur is voor mijn gezicht! Op de foto lijkt de lipstick vrij rood en het is moeilijk om de juiste kleur goed vast te leggen, omdat hij anders oogt in verschillend licht. Ik zou het omschrijven als een intens oudroze kleur met een subtiele bruine ondertoon. Ik houd wel van zulk soort tinten!

De swatch geeft de daadwerkelijke kleur van de lipstick goed weer. Goed gepigmenteerd en lekker romig, ik krijg direct zin om de lipstick op mijn lippen aan te brengen!

Wauw, #7703 Seductive is dé perfecte kleur voor mijn huid. Bovendien is het ook helemaal mijn smaak: een prachtig, oudroze kleurtje past eigenlijk overal wel bij. Deze lipstick glijdt makkelijk over mijn lippen en trekt helemaal niet in de lijntjes. I like!
 
#7705 Voodoo
Voodoo is een stuk donkerder dan de voorgaande lipstick, Seductive. Deze lipstick neigt meer naar donkerood maar heeft nog steeds een bruine ondertoon.
De swatch ziet er prima uit! Ook weer gepigmenteerd en de kleur vind ik bijzonder en mooi: een beetje kersachtig rood!

En ook op mijn lippen vind ik de lipstick erg mooi! Zodra ik de lipstick aanbreng op mijn lippen, heeft de lipstick een beetje een oranje/koraal ondertoon. Ook al ben ik normaal niet zo van de glanzende, shiny lipsticks, op de één of andere manier vind ik het bij deze lipstick wel heel mooi!

#7706 Posh
En last, but not least, de donkerste kleur van het stel: Posh! Deze lijkt enigszins op Voodoo, maar is nóg weer een tintje donkerder. De kleur zou ik omschrijven als een mix van bordeaux, rood en bruin. Ik vind het tof! 

De swatch laat de intensiteit en daadwerkelijke kleur van de lipstick goed zien. Je kunt goed zien dat hij nét wat donkerder is dan zijn voorganger Voodoo en wat meer naar rood neigt.
Wat een prachtig kleurtje is Posh op mijn lippen én wat een intensiteit! Ook bij deze kleur vind ik de glans weer erg mooi. Wie weet ga ik toch nog van glanzende lipsticks houden...


Op #7707 Seductive na (te licht voor mijn lippen), ben ik heel enthousiast over de E.L.F. lipsticks van €1. Dat kan ook bijna niet anders, want na alle kleuren uit te hebben geprobeerd, zitten de meeste nog steeds in mijn stash en gebruik ik ze regelmatig met veel liefde. Het enige nadeel is dat E.L.F. voor nu bijna alleen nog maar online verkrijgbaar is. Ik kan niet wachten tot het merk in de winkel komt!

Je vindt de E.L.F. Essentiel Lipsticks in elf verschillende tinten hier in de webshop.

Heb jij al wel eens lipstick van E.L.F. geprobeerd?


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Voor 1 euro per stuk vind ik ze erg leuk. Ik heb zelf ook 2 lipsticks van elf. Moet wel eerlijk bekennen dat ik die niet vaak opdoe nu, omdat ik net twee nieuwe lipsticks van mac heb die ik vaak op doe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor 1 euro per stuk zijn ze echt prachtig! Ik vind de 1e lipstick ook niet echt mijn ding maar de rest zeker wel!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, seductive vind ik je echt heel goed staan! Mooi kleurtje dat inderdaad goed gaat met je huid. Jammer dat de lichtste kleur niet zo jouw ding is (zou het mijne ook niet zijn haha!) maar de andere tinten zijn wel pretty! En dat voor die prijs :D. Ik vind alleen de verpakking wel echt niet zo mooi, maar oké, je kan niet alles hebben haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er ook twee en vind ze behoorlijk fijn voor die ene euro! Ik zou het ook wel in de winkel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij die eerste schrok ik even. Ik was bang dat de rest net zo zou zijn, maar gelukkig was niets minder waar. Wat een mooie kleurtjes. Vooral seductive, wauwie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne review! Ik vind die tweede echt ontzettend mooi! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat mooi! Behalve de eerste dan, haha, leuk dat je die als eerste deed want door dat had ik minder verwacht van de overige lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ontzettend fijne kleurtjes op de eerste na. Ze staan je ook echt erg goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De laatste 3 vind ik inderdaad het allermooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne prijs! Die eerste is zo licht, die staat ook bijna niemand. De andere tinten vind ik wel erg geslaagd, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, inderdaad! Ik zat me echt af te vragen bij welke huidskleur zó'n lichte kleur nou mooi zal staan... ik kon het me niet bedenken, haha!

   Verwijderen
 11. Ziet er goed uit! Voor een euro valt dat zeker niet tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem15.5.15

  Wauw wat een mooie kleuren zeg! Echt prachtig, zeker voor 1 euro!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De donkerste kleur staat jou super goed! Zo te zien prachtige lipsticks voor maar 1 euro!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de eerste ook niet heel mooi, de kleur in z'n geheel niet maar de andere zijn echt super voor de prijs die je ervoor betaald, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat betaalbaar! Die 2e vind ik het mooiste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb er ook een paar van E.l.f., maar sommige heb ik weggegooid, waaronder Nostalgic. Op de site lijkt het nog best wel wat, maar als je hem opdoet, is de kleur echt verschrikkelijk. Ze ruiken een beetje zoetig, maar ik heb er een (Charming) die echt heel vies ruikt, heel muf en naar plastic.Ik vind Seductive jou heel mooi staan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jammer van de eerste lipstick, maar die andere drie zijn zo leuk zeg! Wauw! Dat het voor één euro is, ongelooflijk zeg! De tweede staat je echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. super mooi zeg, zeker voor de prijs! Ik heb nog niks van ELF maar daar komt nu denk ik verandering in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind ze er echt heel leuk uitzien! Ik heb zelf niet zoveel van ELF, en lipsticks heb ik stiekem wel genoeg, maar voodoo vind ik erg mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Elf lijkt me zo'n leuke site om er te bestellen. maar natuurlijk is dat wat moeilijker omdat ik de verzendingskosten wat duur vind en ik zou niet snel €60 direct aan make-up kopen anders mag ik het shoppen in de winkels wel vergeten :p

  BeantwoordenVerwijderen