Outfit | Miss Etam jeans - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Miss Etam jeans


Het vinden van een geschikte spijkerbroek is voor mij een regelrechte ramp. Ik ben 1 meter 60 en heb korte beentjes, wat resulteert in megalange broekspijpen of de perfecte lengte, maar veel te strakke broeken. Je begrijpt het al: áls ik eindelijk een fijne spijkerbroek vind, dan ben ik dolgelukkig!

Het liefst koop ik mijn spijkerbroeken bij de C&A, maar inmiddels heb ik ook twee hele fijne spijkerbroeken van Miss Etam! Deze jeans heb ik alweer een tijdje in mijn kast, maar outfitfoto's maken hier in Istanbul gaat wat lastiger. Mijn fotograaf (a.k.a. mijn zusje) heb ik niet meer bij de hand, maar gelukkig vond ik mijn lieve vriendinnetje Rianne bereid om foto's te maken. Toevallig is zij ook nog fotograaf van beroep en heeft ze prachtige outfitfoto's geschoten. Kijk je mee naar mijn outfit?Toen ik deze spijkerbroek in de winkel zag, vond ik hem direct heel erg leuk. Het is weer eens wat anders dan mijn eeuwige lichtblauwe spijkerbroeken én ook is het geen standaard zwarte broek. Het vale patroon maakt de jeans net wat bijzonderder. Ik heb hem al vaak gedragen omdat hij zo makkelijk te combineren is. Met een simpel T-shirt en sneakers om je outfit stoer te maken, maar je kunt de broek ook wat chiquer combineren met zwarte laarsjes en een mooie zwarte blazer.

Ik ben heel erg te spreken over de goede kwaliteit van de jeans. Hij is stevig en een stuk dikker dan mijn andere spijkerbroeken. Bovendien zit hij ontzettend lekker!
En wat ook niet geheel onbelangrijk is: bij Miss Etam verkopen ze ook jeans voor dames met korte of juist lange benen. Ideaal! Klik hier om de hele Miss Etam jeans collectie te bekijken.

Ik had deze keer zin in een casual en stoere outfit. Ik combineerde de broek met mijn nieuwe T-shirt van de H&M, wat mij betreft hét perfecte streepjes T-shirt waar ik al heel lang naar op zoek was.
Daarbij droeg ik mijn favoriete leren/suède jasje die ook van de H&M komt. Ik vind hem zo leuk door de losvallende flappen aan de voorkant.

De laatste tijd draag ik steeds vaker zilveren sieraden. Bovendien vind ik bij zo'n grijze jeans zilveren sieraden ook het mooist staan. Ik draag mijn zilveren Casio horloge van Loavies, een zilveren armbandje die ik van twee van mijn beste vrienden heb gekregen en een nep zilveren kettinkje van de H&M.
Nadat mijn zwarte laarsjes hier in Istanbul gesneuveld zijn, ben ik aangewezen op mijn zwarte sneakers van Adidas. Gelukkig draag ik die met veel plezier!

Wat vind jij van deze outfit? En van welk merk komt jouw favoriete jeans?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

31 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's! Deze outfit staat je super <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een ontzettend leuke foto's! Je straalt. Hele mooie jeans ook inderdaad, en dat suede jasje vind ik echt práchtig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooie foto's. Had nooit gedacht naar de miss Etam te willen gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Honestly I even didn't know the brand Miss Etam so far :) I have the same challenge as I'm also only 1,60 m!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   www.dressedwithsoul.com

   Verwijderen
 4. Wauw, hele gave outfit! & vooral de laatste foto vind ik heel tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige broek. Hij staat je echt super! Enne.. deze foto's zijn heel tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alweer zo`n leuke outfit, wat ben jij toch een mooie meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige outfit! En super fijn dat je de perfecte broek hebt gevonden. Ik heb juist het tegenover gestelde, bij mij zijn de broeken vaak te kort en de zoektocht naar een perfecte broek ik daarom altijd erg lastig bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie jeans! En vooral hele leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk zo'n outfit en vind de broek ook heel mooi :) een perfecte broek vind je niet zomaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, ik had niet verwacht dat jij zo klein was! Je bent in elk geval heel mooi in proportie, waardoor je veel langer lijkt. Ik herken het, dat broekendrama. Ik ben ongeveer dezelfde lengte en het is heel moeilijk om broeken te vinden. Leuke outfit trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vooral het jasje vind ik heel erg leuk! Staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie jeans! Staat je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een gave foto's zeg, ik krijg er meteen een sfeerbeeld bij!! Het lijkt mee een hele fijne broek en ik ben zelf ook fan van de C&A broeken, dus wie weet hoe ik dit vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke outfit en je foto's zijne cht heel erg mooi! Ik heb nog nooit een broek van de C&A gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, het is alsof ik mezelf zie staan! Ik heb precies zo een jeans (maar dan van Only), met hetzelfde jasje en een wit gestreept shirt wat ik héél erg vaak draag. Zo een fijne outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wooooe! Ik heb ook vrij korte benen. Broeken hopen daarom altijd op rond mijn knieën, wat er niet fantastisch uitziet. Ik ga zeker even kijken als ik weer een broek nodig heb! Mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze outfit zou ik zelf ook zo dragen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De foto's zijn heel tof. De jeans van Miss Etam vind ik ook ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke foto's zijn het geworden zeg! Je foto in de sidebar is ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke foto's heeft ze gemaakt :) Ik heb zelf ook zo'n broek, maar die komt van de H&M, verder is hij eigenlijk hetzelfde. Heerlijk, je kunt hem overal mee combineren. Nadeel is alleen dat ze er bij ons thuis wat minder fan van zijn haha, mijn moeder vind het een vreselijke broek.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele leuke outfit! Vind je jasje echt super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hele mooie broek! Ik heb zelf precies hetzelfde probleem als jij: 1.60 meter en ook geen maatje 34. Misschien dat ik binnenkort ook wel even bij C&A of Miss Etam ga kijken. Zelf koop ik meestal broeken bij de ZARA, maat 36 past bij mij meestal precies. Ze sluiten heel mooi strak aan bij de enkels en hebben meestal ook niet zulke lange pijpen. Daarnaast zitten ze ook goed bij de taille. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anoniem25.3.15

  Super mooie jeans! Ze zien er echt enorm goed uit. De rest van de outfit is ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hele leuke foto's! Grijze broeken zijn zo fijn om mee te combineren vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gave broek, miss etam heeft best leuke items zo af en toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een mooie jeans. Fijn dat die zo goed past. Ik heb juist altijd het 'probleem' dat ze te kort zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hele leuke outfit en ook hele mooie outfits!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie foto's! Je outfit is ook erg leuk, wat een tof jasje met die flappen, staat je heel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke outfit, ik vind je sneakers heel tof! En vooral fijn dat die broek je heel goed past <3

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Anoniem29.3.15

  wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen