Look of the Day | Pink Lips - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Look of the Day | Pink Lips


In Nederland draag ik maar al te graag een felle kleur op mijn lippen. Paars, rood of roze... het kan me niet gek genoeg! Hier in Istanbul wist ik het in het begin niet zo goed. Hoe kijken mensen je aan als je hier met zo'n opvallende lippenstift op je lippen over straat gaat? Als niet-Turkse ben je sowieso al heel interessant voor de lokale bevolking en om heel eerlijk te zijn heb ik geen zin in nog meer vreemde blikken.
Maar toen ik zag dat de Turkse meiden er hier in het algemeen heel hip bij lopen (én ook de meest extreme make-uplooks creëren) was dat voor mij groen licht: de fel gekleurde lipsticks werden uit de kast gehaald!

Ook al is het grootste gedeelte van de beautybloggers gek op matte lipstick, ik kies toch eerder voor een glanzende lipstick. Maar zo nu en dan vind ik een mate lipstick ook heel tof, bijvoorbeeld deze knallende Barbie kleur van CATRICE (Matt About Pink). Met deze kleur op je lippen weet je zeker dat je opvalt! Omdat ik mijn lippen als eyecatcher wilde, hield ik de rest van de look rustig.


Ik begin met de basis, een dagcrème van Estée Lauder. Daarna mijn geliefde concealer van Essence om mijn wallen te camoufleren. Op de één of andere manier is mijn huid op dit moment heel erg zuiver en gebruik ik de laatste tijd bijna geen foundation of BB-cream meer. (Zou er iets magisch in het water zitten hier?!) Om mijn huid toch wat egaler te maken, breng ik de Morning Baby! BB cream Matte van Miss Sporty aan op mijn huid. Omdat deze al mat is, hoef ik geen poeder meer te gebruiken om het geheel af te poederen. Winning!

Om mijn wangen nog wat meer kleur te geven, breng ik een bronzer aan. Normaal zou ik bronzer onder mijn jukbeenderen, maar de laatste tijd breng ik het liever aan op mijn wangen, voorhoofd en onder mijn kin. Hierdoor lijk ik nét een beetje bruiner dan normaal.

Op mijn oogleden breng ik de oogschaduwbasis van ARTDECO aan. Deze behoort al minstens een jaar tot mijn favorieten! Ik gebruik een champagnekleurige oogschaduw van The Body Shop op mijn bewegend ooglid (ik heb de pan al geraakt!), in combinatie met de lichtrozekleur Stubborn uit het Nude'tude palette van The Balm. In mijn binnenste ooghoek breng ik de kleur Stand-offish aan uit het Nude'tude palette: een hele lichtroze kleur met veel shimmers. Onder mijn ogen breng ik een strak lijntje aan met een schuin afgesneden kwastje en de kleur Silly uit het Nude'tude palette: een prachtige, donkerbruine/bordeaux kleur met veel shimmers.
Al maanden draag ik praktisch elke dag een winged eyeliner. Ik denk dat je gerust kunt zeggen dat deze inmiddels tot mijn signature look hoort. Hiervoor gebruik ik de Liquid Liner van CATRICE, de fijnste vloeibare eyeliner die ik ooit heb gebruikt.
De look is natuurlijk niet af zonder mascara. Ik breng de NYC Big Bold Angel Lash mascara aan. Om de eyeliner extra strak te maken, breng ik nog een klein beetje concealer aan onder mijn ogen.
Mijn wenkbrauwen kleur ik tot slot in met een wenkbrauwpotlood van het Duitse merk P2.


En voilà: dit was mijn Look of the Day van afgelopen vrijdag. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

23 opmerkingen:

 1. Dat is echt een prachtige look! Die lipstick vind ik super mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie look! Matt about pink blijft ook echt een prachtig kleurtje, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie look! Zelf draag ik eigenlijk nooit lipstick, moet ik echt vaker gaan doen want ik vind het zo mooi staan bij anderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! Gelukkig maar dat je gewoon je lipsticks op kunt. Jij en lipstick zijn nou eenmaal een gouden duo, elke kleur staat je volgens mij! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw so pretty! Ziet er echt heel mooi uit <3 Veel succes deze nieuwe week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een prachtige look!
  Heel zacht maar toch sprekend, like it!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige look! Vooral de felle lipstick vind ik je ontzettend mooi staan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Felle lippen en winged eyeliner blijft een leuke combi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het staat je prachtig! Ik vind de lipkleur zo leuk bij jou, bij mij staat hij net wat anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige alledaagse look! Ik vind die knallende lippen perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kleur! Staat je goed

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kleur lipstick staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige look, die lipstick staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige look en je huid ziet er sowieso prachtig uit! Ben er jaloers op.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg mooie make-uplook. Die lippenstift heeft echt een gaaf kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi roze is niet lelijk! Mooie look heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie naturelle look met een knaller van een lipstick, wauw! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. erg pretty en draagbaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw die kleur lipstick staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind de kleur van je lippenstift erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. erg mooie kleur meid en wat een prachtig palette

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Staat je echt prachtig! Heel mooi palette en ook een super mooie lip kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen