H&M Make Me Blush & Blusher Brush - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

H&M Make Me Blush & Blusher Brush


Nieuwe make-upmerken uitproberen: ik vind het helemaal leuk! Na alle positieve reviews van Vera over de make-upproducten van H&M was ik toch ook wel heel nieuwsgierig geworden. Want ondanks dat ik regelmatig snuffelde op de beauty-afdeling van de H&M, had ik nog nooit eerder een product mee naar huis genomen.
Daar moest hoognodig verandering in komen, vond ik! Ik dook de grootste H&M van Istanbul in en droomde daar weg op de beauty-afdeling. Uiteindelijk nam ik twee producten mee naar huis om te reviewen. Kijk je mee?

Dit zijn de twee producten die ik kocht:
 • H&M Selected Blusher Brush (€4,99)
 • H&M Make me Blush Blusher #12 Dazzling Peach (€3,99 )
Als eerste de Blusher Brush van de Selected lijn van H&M. Eigenlijk wist ik helemaal niet dat H&M kwasten verkocht, maar toen ik het schap zag met deze prachtige kwasten, was ik direct verkocht. Alle kwasten hebben prachtige roségouden details en zien er echt ontzettend goed uit. Op het eerste gezicht dacht ik dat het om een limited edition zou gaan, maar na wat research bleek niets minder waar. Deze kwasten zitten gewoon in het vaste assortiment van H&M! Yay!
Een goede kwaliteit zou ik niet direct verwachten van de H&M, aangezien je een heel fijn prijsje betaald voor deze kwasten. In de winkel had ik de verpakking stiekem open gemaakt om even aan de kwast te voelen en dat was dik in orde. De haartjes zijn zacht, maar toch stevig en l. De perfecte ingrediënten voor een perfecte blush brush!

Bij het mega grote schap van de H&M blushes werd ik nog net niet gek. Wauw, wat een blush walhalla! Een rek vol met de meest geweldige tinten blush (en bronzer!) maakte dat ik het maar moeilijk vond om een keuze te maken. Aangezien ik een vrij lichte huidskleur heb, zijn alle donkere en mega felle blush kleuren voor mij een absolute no-go. Ik lijk anders veel te snel op een barbie en dat effect willen we natuurlijk het liefst ontwijken. 

Uiteindelijk ging ik voor de kleur 12 Dazzling Peach: een prachtige perzik tint. Een beetje uit mijn comfortzone, omdat ik vaak voor lichtroze kleuren blush ga, maar ik vond het wel eens het proberen waard.

De swatch ziet er in ieder geval heel goed uit! Er komt mega veel pigment van de blush af. Dat wordt nog een hele uitdaging om niet teveel blush op mijn gezicht aan te brengen!

Tijd om de blusher brush en Make Me Blush Blusher in actie te zien!

Dit is hoe mijn gezicht eruit ziet zonder ook maar één likje make-up. Hallo blote billen gezicht!

Op deze foto heb ik mijn volledige make-up aangebracht, behalve de blush. 

En voilà: dit is mijn volledige make-up look inclusief de Make Me Blush Blusher van H&M. Wauw, wat een prachtig kleurtje! Het doet mijn hele gezicht er direct een stuk frisser en gezonder uit zien. Voor mijn mega witte albino huidje vind ik hem nét te donker, maar ik denk dat dit een perfecte blush is voor de zomer.
De Blusher Brush pakt precies de juiste hoeveelheid blush en met een paar bewegingen kan ik de blush perfect op mijn wangen aanbrengen. Ik ben fan!

Ik kan je beide producten van harte aan raden! Vooral met de blusher brush ben ik heel erg blij en ik denk dat ik de blush deze zomer ook vaak ga gebruiken als ik wat bruiner ben.
Je vindt de Blusher Brush (€4,99) en de Make Me Blush Blusher (€3,99) op de beauty-afdeling van de H&M.

Heb jij al wel eens beautyproducten van de H&M geprobeerd?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

29 opmerkingen:

 1. Waauw, die blush is echt prachtig! Staat je zo goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, mooie tint blush! Het kwastje zou ik toch niet kopen omdat ik een 'gewoon' exemplaar handiger vind, maar de kleur blush is echt pretty! Ik shop eigenlijk nooit make-up bij H&M, dus misschien moet ik dat maar een keer doen :)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem18.3.15

  Dat kwastje ziet er leuk uit! De blush heb ik zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie blush, ik was ook erg benieuwd naar dat kwastje, lijkt me ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Lekker kleurtje voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog nooit echt make-up gekocht bij H&M! De kwast die jij hebt lijkt mij wel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de blush je erg mooi staan! Ook nu al wel hoor :) Zelf heb ik 2 blushes van h&m en ik was ook blij verrast door de kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De blush brush ziet er prachtig uit, wat een plaatje! En de blush zelf kun je goed hebben hoor, ik vind hem je nu al mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind H&M ook erg leuk tegenwoordig op dit gebied! En de blush heb ik zelf ook, super kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig kleurtje! Staat je ook heel erg mooi, heel natuurlijk. En die kwast; hij is wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb volgens mij nog geen make-up van H&M geprobeerd. Dit ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, met je volledige make-up knalt 'ie er helemaal uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat een mooie blush. Heel mooi effect op je gezicht.
  En de brush is ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik koop eigenlijk nooit wat bij de H&M aan make up ofzo maar vind deze wel erg mooi, x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem18.3.15

  Ik vind eigenlijk dat je hem best goed kan hebben! Ik haal eigenlijk nooit make-up van de H&M maar het ziet er zeker niet verkeerd uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een aangename verrassing! Ik was meestal vrij sceptisch over de producten van H&M maar nu ben ik toch overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er prima uit! Ik had deze blush net gekocht voor in een beautypakket te doen voor de verjaardag van een vriendin, maar had de blush niet getest. Nu kan ik het cadeau met een gerust hart afgeven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het lijkt me inderdaad dé perfecte blush voor de zomer! Vooral omdat hij zo licht is en lekker zacht roze. Ik hou ervan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi zeg, ik heb nog nooit beauty van H&M geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie blush! Ik heb nog nooit wat van H&M Beauty geprobeerd... mss toch eens doen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben echt absoluut verliefd op deze blushkwast. Ik gebruikt 'm zelf ontzettend graag. Door de zachte haartjes vind ik dit exemplaar ideaal om zeer gepigmenteerde blushes mee aan te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie kleur zeg! En dat kwastje is zoo mooi hihii :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel mooi! Wat leuk dat ze dan zo goedkoop zijn ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Echt een hele mooie kleur, ziet er veel duurder uit dan hij is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Al jaren zweer ik bij de bronzer van de H&M als blusher. Misschien toch eens de 'echte' bulsher gaan gebruiken, staat super !

  Liefs,

  www.mimimalistic.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooie blush! Ik houd zelf ook erg van de H&M blushers.... Ik had niet verwacht dat die blushkwast zo goed zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen