Action MAX & MORE 28 color eyeshadow palette - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Action MAX & MORE 28 color eyeshadow palette


Stiekem ben ik wel blij dat er hier in Istanbul geen Action is. Ik denk dat ik op die manier tientallen euro's per maand uit mijn portemonnee bespaar! Zonder boodschappenlijstje de Action is lopen is gevaarlijk, want dan kom je altijd wel iets tegen wat je echt heel erg hard nodig hebt. Net voor mijn vertrek naar Istanbul ging ik ook naar de Action om daar nog wat handige dingen te kopen en ja hoor - ik verliet de winkel met veel meer dingen dan ik had gepland.
Bij het beautyschap vond ik dit oogschaduwpalette met maar liefst 28 kleuren. En voor die paar euro was ik toch wel heel benieuwd of het wat zou zijn.


Het oogschaduwpalette is van het merk MAX & MORE, het beauty huismerk van de Action. Ik heb nog nooit een goedkoper merk gezien dan deze en de kwaliteit heeft mij vaak op een positieve manier verrast. Zo ben ik dol op de lipsticks (twee stuks voor €0,89!) en ook heb ik al eens eerder een oogschaduwpalette gekocht die ik heel erg fijn vind.


Het 28 color eyeshadow palette van MAX & MORE is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen:

  • 001 Forrest Palette
  • 002 Sunset Palette
  • 003 Floral Palette
  • 004 Nude Palette
Ik nam het Sunset Palette mee: een palette met zowel warme als koele en glanzende als matte tinten. Felle kleuren, maar ook nude kleuren voor een dagelijkse look. Dat er zoveel oogschaduws het palette zitten met diverse finishes vind ik verrassend, omdat een budget palette vaak alleen glanzende kleuren en bijvoorbeeld alleen koele of alleen warme kleuren bevat.
Dit is een palette waar je alle kanten mee op kunt! 


De swatches

Ik heb alle oogschaduwkleuren geswatcht om je zo een goed beeld te geven van de pigmentatie en kleur van de oogschaduws. 


Dit zijn de swatches van de eerste zeven kleuren. Zowel glanzende en matte kleuren en zelfs de pigmentatie van de matte kleuren is perfect intens! Ik vind vooral de laatste drie tinten erg mooi. 

De laatste zeven kleuren van de bovenste rij. Ik ben normaal niet zo'n fan van blauwtinten oogschaduw, maar toch vind ik de tweede en derde blauwe kleur echt prachtig! Het zijn van die mooie zeegroene/blauwe kleuren waarmee je een heel tof lijntje onder of boven je oog kunt zetten.

Twee mooie highlighter kleuren, wat oranje tinten (persoonlijk niet echt favoriet bij mij) en wat grijze kleuren die altijd een fijne basis zijn voor een look. 

Het palette sluit af met een paar blauw/groen tinten (check die matte blauwe kleur, wát een pigmentatie!) en een aantal nude kleuren die ik erg mooi vind.


Ik denk dat het wel duidelijk is: ik ben razend enthousiast over dit palette. Action heeft me weer kunnen verrassen met haar beautyproducten! 

Je vindt het MAX & MORE 28 color eyeshadow palette in vier verschillende uitvoeringen bij de Action, voor €2,49 per stuk. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

24 opmerkingen:

  1. Wauw, dit is echt een super mooi palette! Pigmentatie ziet er ook goed uit, mooie kleurtjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, dat ziet er écht wel goed uit! Zou niet zeggen dat het van Action is! De pigmentatie lijkt dik oké en de kleurtjes zijn erg mooi. Wat ik me nu trouwens afvraag, schrijf je dit dan vanuit Turkije of heb je vooraf gepland? :) X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb voor mijn vertrek niets ingepland! Ik was heel erg druk met de laatste schooldingen en afscheid nemen van vrienden, dus daar had ik helaas geen tijd voor. Uiteindelijk heb ik gewoon wat dingen meegenomen waar ik nog over wil schrijven en dat schrijf ik allemaal vanuit hier! :)

      Verwijderen
  3. Wauw, prachtig palette! Ik wilde eerst nooit make up van de Action kopen, omdat ik.dacht dat het voor die prijs nooit goed kon zijn, maar ik ben nu al weken verliefd op mijn €0,89 nude palette :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind dit palet ook echt heel fijn. Je kan een mooie naturelle look maken, maar ook een beetje kleur toevoegen.... heel veelzijdig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou dat ziet er echt heel goed uit! Ik vind die blauwe kleuren ook echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. erg mooi palette en dat voor die prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow. Erg mooi palette met prachtige kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat tof dat je dit gewoon nog lekker doet in Istanbul! Ik ben heel benieuwd naar de look die je hier mee kunt maken. Mooi palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik zag ze ook nog liggen, maar ik gebruik niet zoveel kleur dus heb ze gelaten voor wat het is. Maar de blauwe kleuren vind ik in de swatch wel prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow! Ik had niet zon goede pigment verwacht, maar wauw. Wat een verassing! Voor die prijs is het inderdaad zeker de moeite!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb twee van deze palettes, zeker de forrest en ik dacht deze ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb alle vier de palettes gekocht, de kwaliteit is zó goed dat ik het echt niet kon laten liggen voor die prijs. Dit palette is ook mijn favoriet door de samenstelling van kleuren. X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh god, ik ben al net zo'n Action verslaafde als jij denk ik. En je kunt nu wel raden dat ik dit palette ook wil hebben haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow, heel veel mooie gevarieerde kleurtjes voor weinig geld, tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het zijn niet allemaal kleuren die ik zou gebruiken, maar de pigmentatie is eigenlijk wel heel goed! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem9.2.15

    Hoi Nicole,
    zou je mijn mail in je hotmail account willen beantwoorden? Alvast heel erg bedankt!
    Rieke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Anoniem9.2.15

    Erg mooie kwaliteit!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Jeetje, dit verrast me wel zeg! Mooi palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh wauw, wat een goede kwaliteit voor die prijs! Op een of andere manier koop ik bijna nooit make-up bij de action, ondanks de kwaliteit echt fantastisch is! Toch maar weer eens een kijkje nemen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wow, wat een pigment voor 2,50! Misschien dat ik er eentje ga aanschaffen

    BeantwoordenVerwijderen
  21. het ziet er echt supergoed uit! prachtige kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ooo, dat ziet er goed uit zeg! Had ik eerlijk gezegd niet verwacht haha

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Zo die pigmentatie ziet er zeker helemaal top uit :) zelf heb ik ook nog een palette liggen uit die reeks alleen dan met nude kleuren geloof ik.

    BeantwoordenVerwijderen