Budgettip | Flow Weekly boekje - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Budgettip | Flow Weekly boekje


Ik houd al dagboeken bij sinds dat ik zes jaar was, ik ga niet slapen voordat ik een to-do-lijstje heb gemaakt voor de volgende dag en ik heb altijd een notitieboekje in mijn tas voor wanneer ik een goed idee heb voor mijn blog.

Het is wel duidelijk: ik vind het heerlijk om alles op te schrijven! Toen ik vorige week in de boekwinkel was, zag ik in het schap van de tijdschriften dit leuke boekje van Flow staan: Flow Weekly. Een boekje dat elke week uitkomt met een bepaald thema waarin je je to-do-lijstjes kunt opschrijven, lijstjes kunt noteren en ook je boodschappenlijstje kunt maken. Ook staan er handige tips en informatie over het thema in. Dit boekje lijkt wel gemaakt voor mij! Ik nam er één mee naar huis en ik kan je vertellen: ik ben héél enthousiast!

Elke week komt er weer een nieuw boekje uit met een bepaald thema. Dit boekje is alweer versie 15 van de Flow Weekly (Waarom kom ik er nu pas achter dat dit boekje bestaat?!) en heeft als thema "Verheugen". Dat heeft natuurlijk alles te maken met de kerstdagen en het nieuwe jaar.

Aan het begin van het Flow Weekly boekje kun je een compleet weekoverzicht maken waarbij je bij elke dag neer kunt zetten wat je die dag gaat doen. Zo heb je je hele week lekker overzichtelijk op één pagina!

Dan is er ook per dag een hele pagina gereserveerd waarop je je to-do-lijstje voor die dag kunt noteren. Super handig!

In de Flow Weekly staat ook allerlei informatie en theorieën over het desbetreffende thema. Hier wordt bijvoorbeeld uitgelegd waarom het zo fijn is om ergens naar uit te kijken. Je verheugen heeft alles te maken met herinneringen, want als je een beeld probeert te vormen van de toekomst, baseer je dat op wat je in het verleden hebt meegemaakt.

Daarna ga je zelf aan de slag met een verheuglijstje! Hierop zet je dingen waar je je op verheugt en wat de reden is waarom je je er op verheugt. Heel leuk om je gedachten zo op papier te zetten!

In de editie van deze keer is er natuurlijk ook een pagina voor het maken van je kerstboodschappenlijstje!

Dit vind ik ook een hele leuke pagina! Op Instagram kon je foto's plaatsen met de hashtag #flowlookingforward, dingen waar jij naar uit keek. Deze werden weer geplaatst in deze editie van Flow Weekly.

Leuk extraatje: onderzetters!

Ik ben helemaal fan van dit leuke Flow Weekly boekje! Ik heb inmiddels ook alweer een Flow Weekly gekocht voor deze week!

Je vindt elke week een nieuwe Flow Weekly in de boekhandel voor slechs 99 cent! Daarvoor kun je 'm niet laten liggen :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

19 opmerkingen:

 1. Deze is echt super leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk boekje! Het scheelt ook dat hij maar 99 cent is, vaak maken ze het dan alsnog superduur :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoe cute is dat boekje :D happy new year :3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee. Ik geloof dat ik er wel eens eerder een artikel over had gezien bij Lisanne Leeft maar niet meer over nagedacht. Toch eens kijken bij de boekhandel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me heel handig! En wat grappig om te zien dat je ook 'prullenbak legen' opschrijft, ik moet dat ook opschrijven haha, ik vergeet alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk idee! Eerst maar even mijn huidige boekjes opmaken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem1.1.15

  Wat een schattig boekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattig en handig (notitie)boekje. Misschien is 'One Line A Day' ook iets voor jou. Een vijf-jaren dagboek. Iedere dag heb je een paar regels waarbij je iets op kunt schrijven. Aan het einde van het jaar, begin je weer opnieuw. Na vijf jaar heb je alle dagen onder elkaar staan. Zo leuk! (Op mijn blog staat er een artikel van online.)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oehh ziet er heel schattig uit! Vind sowieso Flow boekjes een leuke, vrolijke uitstraling hebben :)

  Love,
  Didem.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ontzettend leuk! Ik kan me echt voorstellen dat mensen die van schrijven houden hier helemaal wild van worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend handig boekje, dit is echt iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik had de flow weekly gekregen voor kerst. Ik maak overal lijstjes van en schrijf werkelijk alles op dus ik ben ook super enthousiast over dit boekje :D Als ik weer in NL ben ga ik hem ook weekelijks aanschaffen :)

  http://www.bloglovin.com/blog/12522171

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk boekje! Lijkt me super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem2.1.15

  Wow, wat een budgettopper zeg! Wat er daar allemaal instaat en wat je ermee kan doen is eindeloos vind ik. Om maar te zwijgen over al die mooie printjes en patroontjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat een mooi boekje! Superleuk met zo'n to do en boodschappen lijstje er in!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben ook fan! Heb een tijdje een abonnement gehad, maar gebruik de boekjes niet elke week en heb hem voor nu even stop gezet.

  BeantwoordenVerwijderen