Dit was mijn 2014! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen -->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Dit was mijn 2014!


Laat ik dit artikel eens even lekker cliché beginnen: wat is 2014 voorbij gevlogen! Het lijkt nog wel de dag van gisteren dat ik op 1 januari oliebollen en appelflappen aan het eten was. Maar niets is minder waar, 2015 staat alweer voor de deur! Om nog even terug te blikken op dit leuke jaar, vond ik het leuk om een jaaroverzicht van 2014 te waren. Kijk je mee?

Januari
In januari rondde ik mijn stage bij SimplyPR af me een 8,7. Wat een super leuke tijd heb ik daar gehad en nog steeds heb ik regelmatig contact met mijn ex-collega's daar. Ook was dit direct de laatste maand waarin ik op mezelf woonde in Koog aan de Zaan. Daarna ben ik weer teruggegaan naar Ede en ging ik weer bij mijn ouders wonen.
In januari stond ik voor het eerst in een tijdschrift, met een interview over mijn flaporen schitterde ik in de VIVA. Nog een mijlpaal: ik schreef me in bij de sportschool en nam direct een jaarabonnement.


Februari
In deze maand had ik één van de leukste blogevents die ik ooit heb gehad. Samen met een paar andere bloggers werden we uitgenodigd op een exclusief event op het hoofdkantoor van Fred de la Bretonière. Dat was heel gaaf! Nog iets leuks voor mijn blog: ik mocht mijn eigen sieradencollectie samen stellen bij de webshop House of Lou. Ik waagde me in februari ook voor het eerst aan "ploggen" en dat deed ik met een wegwerpcamera. Ik heb super leuke reacties gekregen op dit artikel! Ik richtte mijn kamer bij mijn ouders opnieuw in en ik ben nog steeds blij met mijn gezellige plekje.


Maart 
Leuk nieuws in maart: MUA kwam naar Nederland! In de maand maart boekte ik een heleboel leuke reisjes: naar Warschau, Istanbul, Mallorca en Brussel. Voor de rest heb ik in de maand maart niet zoveel spannends beleefd.


April
Tijd voor reisje nummero 1 dit jaar! Ik ging voor het eerst alleen met mijn zusje op vakantie, eind april gingen we voor vijf dagen naar Warschau, de hoofdstad van Polen. We hebben echt een ontzettend leuke tijd gehad daar en het is zeker voor herhaling vatbaar!
In april bestond mijn blog alweer 3 jaar en ter ere van mijn blogverjaardag, regelde ik een heleboel leuke winacties die een groot succes waren. De 1 april grap die ik uithaalde, was ook goed geslaagd. Ik maakte een plog waarin wel heel veel gekke dingen gebeurde. Toch wel grappig om te zien dat er zoveel mensen in trapten!


Mei 
Ik was nog niet terug uit Warschau, of ik stapte alweer op het vliegtuig naar Istanbul. Samen met drie studiegenoten gingen we hierheen voor de interculturele minor die we volgden. In die week ben ik stiekem een beetje verliefd geworden op Istanbul en besloot ik definitief dat ik ging studeren in Istanbul. 

Juni
In juni vierde ik mijn twintigste verjaardag. Men, wat word ik oud! Ik vierde een klein feestje voor de internationale studenten uit mijn klas en de Nederlandse studenten. Heel leuk, zo'n multicultureel feestje!
En ook in juni maakte ik weer op een leuk reisje, dit keer gingen we voor mijn minor drie dagen naar Brussel samen met 15 internationale studenten. Dat was super leuk om mee te maken en de stad Brussel heeft mij echt verrast! Op mijn blog introduceerde ik na de succesvolle Budget Fashion Challenge ook de Budget Interior Challenge en die sloeg ook goed aan bij jullie.
Samen met Anne en Tedje mocht ik een heuse sieradenbox samenstellen bij House of Lou en wij introduceerden de Blue Bloggers Box, omdat blauw onze lievelingskleur is!


Juli
Eind juli ging ik met vier van mijn beste vriendinnen op vakantie naar Mallorca. Wat hebben we het daar leuk gehad! Ik moest minstens een week bijkomen voordat ik weer de oude was, maar het was het allemaal waard. Voor de rest werkte ik lekker veel bij het marketingbureau waar ik alweer bijna twee jaar werk.
Ook al is het in de zomervakantie vaak rustig met events, toch had ik een heel leuk event. GUHL lanceerde een nieuwe productlijn en daarnaast mochten we ook een anti-slipcursus volgen in een BMW op het circuit van Zandvoort. Eén van de spannendste dingen die ik ooit heb gedaan, wat een adrenaline gierde er door mijn lijf! Ook had ik een bloggersevent van Miss Publicity waarbij we een hele middag op een roze (!) sloep over de Kralingse Plassen vaarden. Heerlijk!


Augustus
Ik was welgeteld twee dagen terug van Mallorca, toen ik alweer op mijn volgende vakantie ging. Samen met mijn ouders en zusje gingen we anderhalve week naar Duitsland, waar we in drie verschillende hotels verbleven. Ik was nog nooit in Duitsland op vakantie geweest en ik vond het heel leuk om op zo'n manier zoveel van het land te zien.
Ik schreef een artikel voor het christelijke tijdschrift Belle, super leuk om mijn eigen geschreven artikel zo terug te zien!


September
Begin september was het gedaan met de pret: het was tijd om weer naar school te gaan! Dit jaar ga ik afstuderen, dus het was voor mij wel even gek om te beseffen dat dit mijn laatste schooljaar ooit wordt!
In september kon ik me ook eindelijk officieel inschrijven bij de universiteit in Istanbul en mijn vakken uitkiezen.
De Primark in Venlo opende en ik mocht daarbij zijn voor mijn blog. Heerlijk om in zo'n lege winkel te shoppen!
Ik was in september veel bezig met Turks leren en ik merk dat het steeds beter gaat en steeds meer woorden en zinnen begin te snappen!

Oktober
In oktober waren er heel veel leuke events voor mijn blog. Zo sliep ik maar liefst drie keer in een hotel, wat een luxe! Samen met vriendin Rianne ging ik op mini-vakantie naar Amsterdam, wat heel erg gezellig was.
Ik schreef een artikel voor het Studenten boekje van Stylefruits over dingen die je kunt kopen voor €1.
Ik wilde al heel lang een carrot cake bakken en dat deed ik ook eindelijk in de maand oktober. En ik kan je vertellen: hij smaakte super lekker! Je vindt het recept hier terug.
De Primark in Arnhem opende en ook hier was ik weer bij. Heerlijk om eens tien minuutjes te reizen naar een event in plaats van anderhalf uur!

November
Het idee om een Photo Diary te beginnen, spookte al langer door mijn hoofd. En nu ik een nieuwe mobiel met betere camera had, kon ik geen smoesjes meer verzinnen: vanaf begin november kwam er elke zondag een nieuwe Photo Diary online. Ik vind het super leuk om deze diaries in elkaar te zetten!
Ik hoorde in deze maand dat ik met Miss Etam op persreis mocht naar Istanbul en ik stond letterlijk te springen in mijn kamer. Wat ontzettend gaaf nieuws was dat!
En alsof er nog niet genoeg Primarks in Nederland zijn, opende er gewoon nóg een Primark in Rotterdam. Hier ging ik samen met Anne heen, gezellig! :)
Mijn ouders waren begin november 24 jaar getrouwd en we maakten een heerlijk driegangen diner.
In november werd ik wéér uitgenodigd om een nachtje in een hotel te blijven slapen, dit keer in het nieuwe Novotel hotel in Den Haag. Ook dit was weer heel erg leuk om mee te maken, en super gezellig met alle lieve bloggers!


December
December was een drukke maand met Sinterklaas, kerst en alle dingen die ik moest regelen voor mijn studie in Istanbul.
Begin december ging ik op persreis naar Istanbul met Miss Etam wat zonder twijfel het gaafste is wat ik voor mijn blog mocht doen tot nu toe. Ik heb echt met volle teugen genoten en kijk er met veel plezier op terug.
Om jullie eens lekker te verwennen in de trant van Kerst, organiseerde ik de Coco Gold's Christmas Give Away, waarbij maar liefst 17 winacties online kwamen. Vandaag is trouwens de laatste dag dat je mee kunt doen! Klik hier voor een overzicht met alle winacties.
Ook regelde ik deze maand een kamer in Istanbul, waar ik heel blij mee ben. Ik kreeg van de week nieuwe foto's toegestuurd van mijn kamer en ik krijg er steeds meer zin in.
Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het ook wel heel spannend vind en er soms ook wel tegenop kijk. Het is ook niet zomaar iets, om ineens voor een periode van bijna vijf maanden van huis te zijn en alle lieve mensen hier achter te laten.
Gelukkig is Istanbul niet het andere einde van de wereld en komen er ook veel mensen langs, wat natuurlijk heel gezellig is.

Ik kijk met een goed gevoel terug op 2014. Het was een druk, maar leuk jaar waarin ik veel gave dingen meemaakte in mijn privéleven maar vooral op het gebied van mijn blog. Wat vind ik het bijzonder om te zien hoe mijn blog is gegroeid dit jaar. Ik ben heel benieuwd hoe het volgend jaar wordt, als ik een half jaar in Istanbul studeer. Ik heb geen idee of het gaat lukken om mijn blog daar bij te blijven houden en of ik genoeg inspiratie heb. Maar ik ga er in ieder geval alles aan doen om door te gaan met bloggen en filmpjes maken.
2015 wordt een heel spannend jaar, waarvan ik het eerste half jaar in Istanbul doorbreng. Daarna moet ik mijn scriptie schrijven, stage lopen en dan ben ik als het goed is in november 2015 afgestudeerd. Wat er daarna allemaal gaat gebeuren, is voor mij nog één groot vraagteken, maar ik weet zeker dat er iets moois staat te wachten!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

 1. Je hebt echt onwijs mooie dingen meegemaakt afgelopen jaar! Mooie kansen voor je blog en prachtige reizen! Super spannend dat je naar Istanbul gaat voor halfjaar, maar dat wordt vast super. Alvast een heeeel gelukkig nieuwjaar en een fijne jaarwisseling <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat heb je ontzettend veel leuks gedaan. Heerlijk ♡ Ik wens jou een geweldige jaarwisseling en een top 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat leuk om zo'n overzicht te lezen! Echt heel tof om te zien dat je zoveel hebt meegemaakt! Ik vind je blog echt een van de leukste om te lezen, vooral ook omdat je hoofdonderwerp budget is. Ik wens jou ook een heel gelukkig nieuwjaar, dat in 2015 al je dromen uit mogen komen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen