Photo Diary #6 | Weekendje weg, Primark & Sinterklaas vieren - The Budget Life | Blog over financiën en besparen -->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #6 | Weekendje weg, Primark & Sinterklaas vieren


Het is weer zondag, dus het is tijd voor weer een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week ging ik een weekendje weg met vriendinnen in Noord-Brabant, bracht ik een bezoekje aan de Primark (en natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis), had ik het ijskoud en vierde ik Sinterklaas met de familie. Kijk je mee naar mijn week?Op vrijdag ging ik een weekendje weg met 3 vriendinnen! We verbleven in een minidorpje in Brabant in een Landal Green Parks. Toen we aankwamen, rommelden onze magen al aardig dus we gingen snel koken! Krieltjes, sla en schnitzels.


Daarna introduceerde ik het spel Hotel en dat hebben we dan ook veel gespeeld dat weekend, haha.

Op zaterdag eerst lekker uitslapen en daarna ontbijten!

We gingen gezellig een dagje shoppen in Venlo en een bezoekje aan de nieuwe Primark mocht natuurlijk niet ontbreken! Er was alweer volop sale en dat betekent: items voor 1, 2 of 3 euro.


Zoals je ziet, zijn we goed geslaagd. De hele achterbak zat vol met Primark tassen, oeps!

Even een tussenstop: thee drinken bij een schattig cafeetje.

Na ons shopavontuur moesten we ook nog boodschappen doen voor die avond. Toen we deze toetjes van Hello Kitty zagen, moesten we die natuurlijk wel meenemen.

Jeanne en Alieke kookten die avond: Pasta pesto met mozarella, paprika en courgette. Super lekker!

's Avonds zaten we op de bank en keken we Ik hou van Holland. Aangezien ik de BOB zou zijn die avond, ging ik maar aan het alcoholvrije rosébier. Stiekem best wel lekker.

We dachten: "Leuk, een grapje uithalen met een vriendin die helemaal niet jarig is." We kochten deze button voor haar, die ze moest dragen tijdens het uitgaan. Totdat we erachter kwamen dat er een enorm slechte spelfout op de button stond. Birthday zonder "H"...

Rond kwart voor 12 reden we weg van ons vakantiepark en gingen we naar Gemert om daar uit te gaan bij Time-Out. Toen ik dat op Twitter postte, kreeg ik tientallen Tweets met: "JE GAAT TOCH NIET NAAR TIME-OUT?!?!?!" Ergens snap ik de reacties wel, er waren vooral heel veel (te) jonge meisjes, maar wij hebben een hele leuke avond gehad. Rond 5 uur lagen we weer in onze bedjes.

De dag daarna besloten we ontbijt maar over te slaan en er een soort brunch van te maken met bolletjes en eitjes, jammie!

Aan het begin van de middag reden we weer terug naar Ede. 's Avonds at ik thuis, mijn zusje maakte eiermie met deze prut, ook al ziet het er niet heel erg smakelijk uit, dat was het wel!


Op dinsdagavond at ik samen met mijn zusje, gezellig!

We aten een soep en deelden een maaltijdsalade, lekker makkelijk.


Mijn vader was donderdag jarig, dus op woensdagavond pakte ik nog even een cadeau voor hem in. Ik had een webcam gekocht, zodat we volgend jaar kunnen skypen als ik voor 5 maanden in Istanbul ben.


Muts op, sjaal om en op naar school (waar ik alsnog bevroren aankwam)


Op donderdag kreeg ik heel leuk en heel stom nieuws. Het leuke nieuws: ik kreeg eindelijk de officiële bevestiging dat ik was aangenomen op de Bilgi Universiteit in Istanbul! Nu kan ik mijn visum, een kamer e.d. gaan regelen.


Het stomme nieuws kreeg ik van mijn school. Er is mij altijd beloofd dat ik een Erasmusbeurs t.w.v. €1100,- zou krijgen voor als ik volgend jaar in het buitenland ga studeren, maar ineens was het budget op. Heel vreemd en ik ben dan ook heel boos. Hopelijk komt er een oplossing, want anders moet ik dat geld ineens uit mijn eigen portemonnee halen.

Op donderdag ging ik naar een vriendin van mij die kapster is. Het was weer de hoogste tijd om mijn haar te knippen, ik liet alleen mijn puntjes knippen, dus veel verschil zie je niet.

En 's avonds was het tijd voor taart want mijn vader werd 52 jaar en mijn zusje slaagde voor haar rijbewijs! Dubbel feest dus :-)

Ook moest ik nog even de Sinterklaascadeautjes inpakken, want de volgende dag vierden we Sinterklaas!

Vrijdag kwam er een leuk pakketje binnen voor de grote Coco Gold's Christmas Give Away marathon die morgen begint. Vanmiddag lees je hier meer over op mijn blog!

's Avonds gingen we gezellig gourmetten met het gezin en mijn oma. Het was alweer heel lang geleden dat ik voor het laatst had gegourmet, maar het blijft toch altijd lekker!

En daarna vierden we Sinterklaas! Iedereen had voor een paar euro cadeautjes gekocht voor de anderen.

Ik kreeg onder andere deze kerstboom die licht geeft in vijf verschillende kleuren. Awesome!

De avond sloten we af met het kijken van The Voice, één van mijn favoriete programma's. Ik vond het zo gaaf dat The Script het programma opende, want dat is mijn favoriete band.

En dat was mijn weekje alweer! Deze week heb ik de hele week bufferweek, wat betekent dat ik niet naar school hoeft. Maar ik ben wel heel erg druk! Morgen gaat er iets heel gaafs gebeuren, want ik ga namelijk met Miss Etam twee dagen op persreis naar Istanbul! Natuurlijk komt hier een uitgebreid verslag over online op mijn blog. Verder moet ik nog wel wat dingen voor school doen en heb ik donderdag nog een leuk studentenfeestje. Fijne week allemaal!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

22 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n weekendje weg! Wij gaan ook wel eens naar de Time-Out hoor (ik ben 20), ondanks de jongere generatie hebben ze daar altijd leuke muziek en zalen! En als je gezellig met je vriendinnen bent heb je niets anders nodig toch?! Die 'H' spelfout is wel echt hilarisch, haha. Leuke diary, ben benieuwd naar de Coco Gold's Christmas Give Away!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gezellig weekje Nicole! Onwijs balen van die beurs, ik hoop echt dat ze er een oplossing voor gaan vinden. Wouldn't be fair als je dit opeens uit je eigen zak moet trekken.. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een leuke week achter de rug! Weekendjes weg zijn zoo heerlijk.. En ook nog een paar keer Istanbul in het vooruitzicht, gaaf hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw wat een topper van een week ga je tegemoet! Een hele goede reis toegewenst en ik ben nu al onwijs nieuwsgierig naar je verslag <3 En wat een heerlijke food foto's zie ik tussendoor, zo leuk dat je in de primark was van Venlo. Leuke herinneringen aan :D Goede vlucht en denk goed aan jezelf lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem7.12.14

  Leuke week! Hoop dat het word opgelost want het is geen klein bedrag wat je dan zou moeten betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof dat je morgen naar Istanbul vertrekt! Onwijs veel plezier :-) Wat leuk dat je met een aantal vriendinnen een weekendje weg bent geweest. Hotel is een leuk spel. Ik heb het al een tijdje niet meer gespeeld, maar ik was er een periode behoorlijk verslaafd aan, haha! Birthday zonder 'h'? Grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker los gegaan bij de primark zo te zien :3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellig weekendje heb je gehad met vriendinnen, veel plezier in Istanbul !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk weekje! Dat weekend ziet er ook echt supergezellig uit! Wat rot van die beurs :(,En ik ben heeel benieuwd naar de winactie! Beautiful-bijoux oa toch? ^^ Aah, fijne weeek! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk verslag!! Volgens mij heb je een prima vriendinnentripje gehad. De Time out is leuk, maar ik zag er toen ik er was ook veel jonge mensen. Maar je moet het natuurlijk zelf leuk maken :) En wat balen van die beurs zeg, dat is wel ineens HEEL veel geld...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Zo gaaf dat je (2x) naar instanbu gaat! Hoop ook echt dat school nog wat voor je kan regelen, 1100 euro is net niks. Super balen zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. The Script bij the Voice was echt geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, die Hello Kitty toetjes zijn lekker hè? Gefeliciteerd nog met je vader en zusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's! Je hebt goed geshopt bij de Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke foto's! Gezellig dat je een weekendje weg ging met vriendinnen. En wat een goed kado die webcam!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, euro's voor kleding. Kan het nog goedkoper? hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke foto's! Ziet eruit als een leuke, drukke week. Heel veel plezier in Instanbul! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem7.12.14

  Wat vervelend van die beurs. Ik ga ook met Erasmus, en het zou inderdaad echt naar zijn als je dat opeens niet meer krijgt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben vorig jaar ook naar de Time Out geweest, voelde me er ontzettend oud haha. Op de foto ziet het er wel druk uit trouwens. Leuk weekje verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh wat leuk zo'n weekendje weg met je vriendinnen! Wij gaan waarschijnlijk gourmetten met oudjaar en daar kijk ik al enorm naar uit, smaakt me altijd erg goed! Wat vervelend van je erasmusbeurt... Want dat gaat echt wel over heel veel geld. Ik hoop dat je die beurs nog krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat balen van die studiebeurs zeg! Ik hoop dat ze met een oplossing kunnen komen, anders is het wel heel veel geld!

  BeantwoordenVerwijderen