Lieve Sinterklaas, dit is mijn verlanglijstje! - The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Lieve Sinterklaas, dit is mijn verlanglijstje!


Ik zou dit jaar geen Sinterklaas gaan vieren, maar omdat we dat thuis toch wel heel saai vonden, besloten we last-minute toch maar iets met Sinterklaas te doen. Vrijdag gaan we lekker gourmetten met het gezin en mijn twee oma's en koopt iedereen cadeautjes voor elkaar. Super leuk dat we toch nog Sinterklaas gaan vieren! Je snapt het al: nu begon het toch een beetje te kriebelen om een verlanglijstje op te stellen. Dus Sinterklaas, als je dit leest: hierbij mijn verlanglijstje!

#1 Rode blazer
Jasjes, vesten en blazers... eigenlijk heb ik ze écht genoeg, maar ik wil heel graag een rode blazer. Het lijkt me leuk om deze te combineren met een simpel wit T-shirtje, een lichtje spijkerbroek en zwarte laarsjes. Zo is de rode blazer echt dé eyecatcher van je outfit! Ik zag laatst een hele mooie rode blazer bij de Primark, die gaat dan ook op mijn verlanglijstje.

#2 Invisibobbles
Sinds ik de neppe Invisibobbles van de Action heb, heb ik eigenlijk nooit meer een normaal elastiekje gedragen. Ik vind ze echt ideaal! Deze elastiekjes zorgen ervoor dat - ook al heb je de hele dag je haar in een staart gedragen - je geen bobbels meer in je haar hebt als je je staart er weer uit haalt. Nu wil ik toch wel graag de echte proberen, omdat die me nóg fijner lijken dan die van de Action.

#3 Parfum Halle Berry - Closer
Mijn geliefde Closer parfum van Halle Berry is bijna op. De hoogste tijd dus om een nieuwe aan te schaffen, want eigenlijk gebruik ik geen andere parfum dan deze. 

#4 Een hoed
Ik vind ze vooral leuk staan bij anderen, die gave flaphoeden. Maar bij mezelf? Ik vond het eigenlijk drie keer niks, maar als het anderen zo leuk staat, waarom zou het mij dan niet staan? Ik wil het best een keer proberen, dus Sinterklaas: deze mag je me best cadeau doen!

#5 MAC lipstick
Ik wil al zó lang een MAC lipstick, maar er was iets dat me altijd tegenhield, namelijk de prijs. Een lipstick voor €19... voor datzelfde bedrag kun je ongeveer 7 lipsticks van Essence kopen. Maar ik vind de lipsticks van MAC zo mooi en ik wil er al zolang één... nu mag het van mezelf eindelijk! Ik heb nog geen idee welke ik ga kiezen, maar ik wil er in ieder geval één die ik elke dag kan dragen, het liefst een oudroze kleurtje. Heeft er iemand tips? :)

#6 Make-uporganizer
Ooit had ik er één: zo'n handig bakje om mijn every day make-up in op te bergen. Wat me bezielde toen ik deze weggooide, weet ik niet, want ik mis dat ding ontzettend erg. Mijn make-up slingert overal rond en ik wil gewoon één handig bakje waarin ik alles op kan bergen. Bij de Action, Xenos en HEMA vind je deze make-up organizers.

#7 Handschoenen 
Ik stel het altijd zo lang mogelijk uit: het dragen van handschoenen. Maar toen ik gisterochtend de deur uitstapte, bevroor ik bijna. Wat was het koud! Ik kon er niet meer onderuit: ik heb echt handschoenen nodig. Het liefst wil ik wanten, die lijken me heerlijk warm! 

#8 Instax Polaroid Camera
In de blog die Justine gisteren voor mijn blog schreef, zag ik dat HEMA nu ook de Instax Polaroid Camera's verkoopt. Ik heb echt iets met polaroids, ik vind ze zo leuk! Het lijkt me heel tof om zo'n camera mee te nemen als ik volgend jaar een half jaar in Istanbul woon, om alle mooie momenten vast te leggen.

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst dit jaar?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

40 opmerkingen:

 1. Anoniem2.12.14

  Mooi lijstje! Mijn lijstje is alweer lang, weet niet waar ik moet beginnen! ;)

  Liefs, Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook al zo lang een mac-lipstick, maar ik draag bijna nooit lipstick, dus dan vind ik het zo zonde, maar ohh ze zijn zo mooi! En jaaaa die polaroids van de Hema, zo leuk :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah Nicole, die hoed gaat je fantastisch staan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! De Instax camera staat ook hoog op mijn wishlist, hij is zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die wanten zijn zoooo leuk, MAC lipsticks natuurlijk ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik draag ook al handschoenen want het is inderdaad plots heel koud! Die instax camera vind ik zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk lijstje! Ik zou ook zeker de echte Invisibobbles gaan gebruiken, die zijn zoveel fijner dan de neppe!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk lijstje! Die instax polaroid camera wil ik ook erg graag hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Woah, die polaroid camera's! Hebbennn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die camera zou ik ook wel willen! Ik ben alleen bang dat ik 'm te weinig zal gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi verlanglijstje! Ik kan me wel vinden in jouw lijstje, ik wil minstens de helft ook hebben haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik draag tegenwoordig ook geen elastiekjes meer! Heel handig die Invisibobbles:) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk lijstje, ik hoop dat je na sinterklaas een hoop kunt afstrepen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk dat je je eerste MAC lipstick gaat kopen (of misschien wel krijgen) ben benieuwd voor welke kleur je gaat. Weet zeker dat je vanaf dan ook helemaal verslaafd wordt hihi. Het hoedje ziet er ook super uit! Alvast veel plezier gewenst vrijdag met je familie en oma's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een fantastisch lijstje :) De camera is zo geweldig en zulke vrolijke kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Schattig die handschoenen! De Instax mini camera staat ook op mijn verlanglijstje, al een tijdje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik wil ook die instax camera ik twijfel alleen tussen roze en blauw.. verder kan je de foto's en foto mapje erg goedkoop en zonder verzendkosten bestellen op ebay! ik heb er vorige week een artikel over geschreven met de verkopers erbij! ik ben alleen benieuwd of HEMA ze weer aan gaat vullen.. want nu zijn ze op de webshop allemaal uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De Instax Camera zou ik ook nog wel graag willen :D ze zien er zo ontzettend leuk uit. Op mijn wishlist voor de kerst staat een Clear Cube (opbergsysteem voor make-up) en geurkaarsen jeej!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jaaaa, nummer 8! Heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke wishlist! Die parfum ziet er goed uit & die hoed is super classy! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een super mooie wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Invisibobble lijkt me ook echt ideaal! Ik heb nu zo'n knock-off van Zenner. Die werkt in ieder geval niet. En doe mij ook maar een mooie MAC lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk lijstje! Zo'n make up organiser heb ik ook gehad, maar weer weggedaan. Ik bewaar nu alles in ronde potjes van de Action en Beautyboxen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk cadeaulijstje! Een Polaroid Camera staat ook al heel lang op mijn verlanglijstje:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Speed Dial van MAC vind ik heel mooi! Niet té roze maar ook niet nude of iets dergelijks, gewoon een medium roze kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuk lijstje! Ik heb die camera gekocht! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke wishlist heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het enige lijstje die ik heb is die van mijn dochter. Ik moet nog een Space Scooter scoren ergens ;-)

  De rode blazer is stunning! Heel gaaf kleurtje, knalt lekker. Mooi lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mooi lijstje! De flaphoed is juist super leuk, dat staat jou vast wel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een onwijs leuke wishlist! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Anoniem2.12.14

  Die handschoenen zijn zo cute! Echt een leuk lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik ben heel benieuwd naar de invisibobble! Nog nooit geprobeerd eigenlijk haha. ik vind trouwens Please Me van MAC een heel mooi kleurtje die ik bijna elke dag wel draag eigenlijk! Is ook een roze kleurtje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik wil ook heel graag die camera van de Hema!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 34. hihi, dat word echt stevig doorzingen vanavond bij je schoen.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Leuke wishlist! Oehja, een polaroid zou ik ook wel graag willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een super leuke wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een leuk lijstje! Die camera wil ik ook heel graag hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een leuke lijst! Toevallig had ik gisteren ook zo'n artikel online, haha! Die handschoenen zijn echt super schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Leuke lijst! Nummer 8 staat er ook bij mij op!

  BeantwoordenVerwijderen