Room make-over | Herfst/winterproof! - The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Room make-over | Herfst/winterproof!


In de shoplog van afgelopen vrijdag konden jullie het al zien: ik heb een heleboel leuke herfstachtige en winterse interieur items gekocht! Ik was het leren even helemaal zat en had zin om mijn kamer een make-over te geven. Ik had nog steeds mijn lente interieuritems in mijn kamer staan en ik was nu toch wel toe aan een wat meer herfstachtige sfeer.

Zo gezegd, zo gedaan! Ik kocht een heleboel leuke dingen bij de kringloop, Action en Xenos en had zelf ook nog wat leuke items in de kast liggen. Het resultaat deel ik graag met jullie!


Als eerste maakte ik dit leuke bakje. Ik weet het: ik ben misschien wat vroeg met mijn kamer in kerstsfeer om te toveren, maar ik vind de kerst gewoon zo leuk en gezellig! Daarom besloot ik maar voor een soort middenweg te gaan: zowel kerst- als herfstitems in mijn kamer.
Dit gouden bakje kocht ik bij de kringloop en vulde het met potpourri die ik bij de Action kocht. De rode kaarsen kocht ik ook bij de Action en de witte geurkaars (die super lekker ruikt!) komt van de Primark vandaan.

Ik denk dat dit mijn favoriete aankoopje is: de turquoise vaas! Ik ben dol op turquoise en mintgroen en zodra ik op mezelf ga wonen, weet ik zeker dat deze kleuren gaan terugkomen in mijn huisje. Deze vaas kocht ik bij de kringloop voor slechts €1,00. Ik had eigenlijk niet verwacht dat rood zó leuk kon staan bij turquoise, maar het blijkt maar weer dat dat eigenlijk prima kan.
De takken met (nep) rode besjes kocht ik bij de Action, voor €0,99 per stuk.

Dit potje kocht ik alweer maanden geleden bij de Action, maar ze staan er nog steeds! Ik had nog wat potpourri en rode kerstballetjes over en had eigenlijk geen idee wat ik daar nog mee kon doen. Totdat ik dit potje weer tegenkwam in mijn kast. Ik vulde het potje met potpourri en stopte er ook drie kerstballetjes bij. Het resultaat vind ik super leuk!

Met twee glaasjes die ik in de kringloop kocht, maakte ik een DIY. Over een tijdje komt deze online op mijn blog, waarin ik uitgebreid laat zien hoe je deze kaarsenhoudertjes maakt. De dennenappeltjes kocht ik bij de Xenos en legde ik ook nog op het bordje ter decoratie.

Ik had nog dennenappeltjes en potpourri over en besloot die ik in dit schattige vaasje te stoppen. Ook deze kocht ik bij de kringloop voor slechts €0,25. Belachelijk weinig geld!

De kerstballen wilde ik graag ophangen aan het witte kastje dat op mijn bureau staat. Ik had nog wat leuk grijs/wit touw over die ik ooit in een webshop kocht. De kerstballetjes maakte ik vast aan het touw...

... en met plakband hing ik ze op aan mijn kastje. Ik vind het resultaat er super leuk uit zien! De overige kerstballetjes legde ik op de onderste plank van het kastje.

Ook het egeltje dat ik voor €0,25 bij de kringloop kocht, kreeg een plekje in mijn kastje. Voor de rest legde ik er wat praktische dingen in: mijn washitape, lippenbalsem, een notitieboekje en kaartjes. 

Boven mijn bureau heb ik twee planken hangen. Vroeger stonden hier altijd boeken op, maar dat vond ik er veel te druk uit zien. Daarom heb ik mijn boeken in een kast gestopt en ruimte gemaakt voor leuke interieur items! Op de bovenste plank zette ik de witte, houten sneeuwster van de Xenos en daarbij zette ik het glazen vaasje met de dennenappels en potpourri.

Daarnaast het witte, vierkante bordje met mijn zelfgemaakte kaarsjes. Ziet er leuk uit toch?

Op de onderste plank staat het gouden bakje met potpourri erin en de kaarsen. Helaas was dit niet zo'n slim idee, want de kaarsjes gaven blijkbaar zoveel warmte af, dat de bovenste plank aan de onderkant helemaal verbrand is. Oepsie!

En dit is het eindresultaat! Mijn bureau is weer helemaal herfst/winterproof. Ik vind mijn kamer weer helemaal gezellig en sfeervol!

Heb jij je kamer ook al een herfst/winter make-over gegeven?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

48 opmerkingen:

 1. Dat ziet er echt super gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat ziet het er leuk uit! Handige tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem3.11.14

  Wat is dat leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die turquoise vaas vind ik echt heel tof! Gaaf dat je die bij de kringloop hebt gekocht. Ziet er erg gezellig uit zo! Vind je kastje trouwens ook heel tof. ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat een gezellige sfeer, zo leuk om te zien! De witte, houten sneeuwster van de Xenos vind ik ook heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt leuke spullen gekocht en je kamer erg gezellig gemaakt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je kamer ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk gedaan Nicole! Vind vooral die touwtjes om de glazen mooi, ga dat zelf ook doen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezelligheid op je kamer, heerlijk! Ik vind die garens in dat kastje ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet het er ontzettend knus en warm uit <3 Echt helemaal herfst/winter proof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er super gezellig uit! Ik geef m'n kamer alleen een make-over met kerst, en daar wil het ik liefst al zo snel mogelijk mee beginnen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohhh ik wil ook zo'n kamertje! Ontzettend leuk om te zien hoe je met zulke kleine dingen toch zo'n verschil kunt maken. Die herfstsfeer is goed gelukt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk. Het ziet er zo gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er echt heel leuk en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat gezellig aangekleed! Staat gelijk heel warm en cosy :D! En toch budgetproof, awesome! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er super gezellig uit Nicole! Ik heb ook al helemaal zin in Kerst. Je witte sneeuwster is heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind dat je alles heel leuk hebt gecombineerd! Vooral met die kerstballen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat egeltje! Wat een schatje, echt te leuk! Ik vind het zo vrolijk en lekker herfstig! Wanneer ik door de winkels loop kan ik nooit iets bedenken. Echt heel jammer want ik vind het ontzettend leuk geworden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat kastje met de klok is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ziet er inderdaad super gezellig uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die vaas is leuk! Ik heb zelf ook van alles gemaakt met oude materialen. Zo knus voor in huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel leuk ingericht! Ik denk dat ik ook maar eens aan mijn kamer ga beginnen met herinrichten ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er echt ontzettend gezellig uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 24. hihi dat glazen kannetje/vaasje kun je ook bij de aldi/lidl kopen met (niet zo'n hele lekkere) chocoladesaus erin ^^ Ik dacht al dat het me bekend voorkwam bij de kringloopwinkelshoplog van vorige keer, totdat ik hem een paar dagen geleden in de koelkast zag staan:P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, echt?! Wat grappig! Daar had ik geen idee van. :)

   Verwijderen
 25. Ziet er leuk en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. erg sfeervol gedaan Nicole! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat ontzettend leuk gecombineerd allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik vind die egel echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Anoniem3.11.14

  Echt super leuke decoraties!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Het ziet er superleuk herfstig/winters uit! Die kerstballen aan de kast is echt een leuk idee. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Anoniem3.11.14

  Super gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. jaaa leuk en gezellig allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een heerlijk plekje, leuk ingericht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ziet er allemaal leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Leuk! En dat egeltje, superschattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat is het leuk geworden :) en het is nooit te vroeg voor kerstdecoraties!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een super gezellige sfeer! Je hebt je kamer echt een prachtige make-over gegeven. Dat egeltje heb ik ook, echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat ziet het er super gezellig uit!! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Oh wat heb je dit gezellig ingericht! Echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Dat ziet er super leuk uit! Ik wil mijn kamer ook nog even een make-over geven binnenkort. Bedankt voor de inspiratie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Je bent er inderdaad vroeg bij, maar het ziet er wel supergezellig uit!

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Anoniem4.11.14

  Heel leuk deze make-over!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Anoniem4.11.14

  Wat een gezelligheid

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat leuk dat je je kamer daarop aanpast, dat zou ik ook eens moeten doen! Het ziet er echt heel leuk en gezellig uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Het zit niet in de make-over, maar die cookiespot vind ik zo leuk boven je bureau!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Anoniem4.11.14

  wat ziet het er schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen