New in | Zwarte Adidas sneakers - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | Zwarte Adidas sneakers


Schoenen, ik kan eigenlijk zeggen dat ik er écht wel genoeg heb, maar toch krijg ik het altijd voor elkaar om toch te verzinnen dat ik echt heel hard een nieuw paar schoenen nodig heb. Ook dit keer was het weer zover, een aantal weken geleden bedacht ik me dat ik nieuwe sneakers wilde. Want, schoenen die écht overal bijpasten, die had ik nog niet. En dus begon de zoektocht naar hét perfecte paar sneakers!


Een tijdje geleden plaatste ik mijn sneaker wishlist al online op mijn blog. Daar stonden allerlei soorten sneakers op, maar ik besloot toch voor zwarte sneakers te gaan. Hoe leuk al die gekleurde sneakers ook zijn, zwarte sneakers zijn toch makkelijker te combineren. Deze sneakers van Adidas stonden ook op mijn wishlist en dit zijn ze dan uiteindelijk ook geworden! 

Ik ben er super blij mee. Vooral omdat ik deze schoenen al minstens drie maanden in mijn hoofd had en toch heb ik maar de knoop doorgehakt om ze gewoon te kopen. Ik heb de afgelopen dagen niets anders gedragen dan deze schoenen. Ze zitten zo fijn en ik vind ze echt super leuk! Wat ik ook leuk vind, is dat het flapje (of hoe noem je zoiets?) wat hoger is en op de hiel zit een zwart leren detail wat de schoenen nét wat bijzonderder maakt.

Ja, ik ben helemaal bij met deze sneakers! Deze schoenen kosten trouwens €65,99 en zijn verkrijgbaar bij OTTO.nl, wat ik echt een prima prijs vind voor echte merk sneakers. Ik weet zeker dat ik er de komende tijd heel veel plezier van ga beleven!

Ik ben benieuwd: wat vind jij van sneakers? Heb jij ze ook of ga je liever voor laarsjes of hakken?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

33 opmerkingen:

 1. Ze zien er prachtig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn super leuk! Mooie sneakers! Ik wil zo graag de witte adidas sneakers of nike air force 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn leuk! Ik hou persoonlijk meer van leren laarsjes, zonder en met hak. Sneakers vind ik ook leuk, maar als ik die dan koop dan koop ik meestal opvallende felgekleurde. Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. onwijs tof!
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaauw so pretty! Deze zijn echt heel heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gafe sneakers! Heel erg tof en fijn om te combineren :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn echt heel mooi! Ik heb zeker altijd een paar sneakers in m'n kast, maar in de winter draag ik toch t liefst laarsjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie sneakers heb je er bij! De kleur is ook echt ideaal; makkelijk en fijn met alles te combineren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke sneakers! Ideaal met combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ze erg mooi! Wil zelf ook nog sneakers voor aan het einde van mijn zwangerschap, en ga zeker even kijken naar deze :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn tooofff, ik wil nog de originals!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super gave sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze zijn echt super tof!
  En je kan als vrouw toch niet genoeg schoenen hebben ;)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem17.11.14

  Wauw super gave sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hahaha, hoe herkenbaar is je verhaal. Ik vind ze erg mooi! :)
  Zou het leuk vinden als je eens een kijkje op mijn blog neemt, die kun je hier vinden: http://fablefrique.com Liefs, Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind ze echt heel leuk, ik moet ook snel maar eens andere sneakers gaan kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gave schoenen, wauw! Die kun je vast heel leuk gaan combineren! Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind dat ook een prima prijs, met dit soort merken merk je toch dat je gewoon jaren met je schoenen kunt doen als je er normaal mee omgaat. Ik betaal voor Nike bijvoorbeeld rustig 120 euro terwijl ik dat nooit zou doen voor een onbekend merk omdat ik gewoon niet weet of je dat eruit haalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooierds Nicole! Ik kies voor sneakers. Die lopen nou eenmaal het lekkerst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh ik vind ze echt heel leuk!! Kan inderdaad overal bij XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ze zijn heel erg leuk en makkelijk te combineren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heey, ik vind ze superleuk! Waar heb je ze gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, schitterende sneakers! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 24. jahhh, ze zijn echt heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat zijn ze gaaf, wauw! Ik snap je wel hoor, zwarte schoenen passen gewoon overal bij. En sneakers zitten ook zo fijn, die kun je elke dag dragen :) X

  BeantwoordenVerwijderen