Max & More Smoky Duo Stick - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Max & More Smoky Duo Stick


Ik ben vast niet de enige die de Action nooit verlaat zonder iets te kopen. Echt hoor, deze winkel is gewoon gevaarlijk voor je portemonnee. Mijn favoriete afdeling? De beautyafdeling! Hier vind ik altijd wel weer iets leuks wat ik wel mee móét nemen! Laatst kwam ik bij de Action deze oogschaduw sticks tegen. Ik was heel benieuwd of het wat zou zijn en nam ze mee om te reviewen!


De Max & More Smoky Duo Stick zijn verpakt per twee. Er zijn drie verschillende combnaties verkrijgbaar en ik besloot voor de Lovely Nude en Violent Violet sticks te gaan. De stick bestaat uit twee verschillende kleuren waarmee je één smokey ooglook kunt maken.

Op de verpakking staat precies aangegeven hoe je te werk moet gaan. Handig! Stap 1 is het aanbrengen van een kleur op je bewegend ooglid. Hiervoor gebruik je de bredere kant van de oogschaduw stick. Bij Lovely Nude is dat een zachtroze kleurtje en bij Violent Violet is dat een hele intense, blauwe kleur. 


De swatches verrassen mij in ieder geval op een hele positieve manier. Want kijk hoe intens die kleuren zijn, dat had ik niet verwacht! Ik vond het er namelijk nogal "nep" uit zien en had verwacht dat er niet veel pigmentaie af zou komen. Niets is minder waar gelukkig! Vooral de blauwe kleur vind ik heel bijzonder, hier kun je echt een mooie look mee maken!


Als je de eerste kleur hebt aangebracht op je bewegend ooglid, is het tijd voor stap 2: het aanbrengen van een lijntje rondom je ogen. Hiervoor gebruik je de scherpe punt van de oogschaduwstick. Persoonlijk is dit niet de manier waarop ik een smokey eye zou maken, ik zou beginnen met een donkere kleur tegen mijn bovenste wimperrand aan en deze dan voorzichtig naar boven uitwerken. Hier doen ze het precies andersom en eindigen ze met een lijntje boven je ogen.

Ook deze swatches zien er weer prima uit! Bij Lovely Nude hoort een hele mooie, bronsachtige kleur die ik echt prachtig vind! Stap 2 van Violent Violet leek op het eerste gezicht héél intens paars, maar als ik hem swatch, komt hij eigenlijk aardig in de buurt van de roze kleur van Lovely Nude, hij is alleen nét iets donkerder.

Na het zien van de swatches was ik toch wel heel benieuwd wat voor ooglook je hiermee kunt maken. Ik begon met Violent Violet, waar ik precies de stappen volgde. Ik bracht de donkerblauwe kleur aan op mijn bewegend ooglid en met de paarse kleur zette ik een lijntje bij mijn bovenste en onderste wimperrand. Met een fluffy kwast vervaagde ik het geheel.

Het resultaat? Laten we het daar maar niet over hebben. Met deze twee kleuren kon ik echt geen mooie look maken, ik kon hem gewoon niet goed op camera vastleggen.

Bij Lovely Nude besloot ik het anders te doen. Ik bracht eerst de roze kleur aan op mijn bewegend ooglid. Vervolgend bracht ik de koperkleur aan in mijn arcadeboog en onder mijn onderste wimperrand. Ik blendde de kleuren met een fluffy kwast en dat ziet er een stuk beter uit. Tot slot zette ik nog met een oogpotlood een lijntje boven mijn oog. Het resultaat is een hele lichte ooglook. Ik vind het resultaat mooi, maar een smokey eye? Dat is wel het laatste wat ik bij deze ooglook denk.

Ik vind het leuk bedacht, de Smoky Duo Sticks van Max & More. De intensiteit van de kleuren is erg sterk en de sticks zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd wel iets voor je tussen zit. Het maken van een look met zo'n stick vind ik wel lastig. De kleuren passen niet altijd even goed bij elkaar en bovendien heb je altijd een kwast nodig om ervoor te zorgen dat de ooglook er wat zachter uit komt te zien. Wel vind ik het leuke basisproducten om in je kast te hebben, je kunt ze goed gebruiken als onderdeel van een ooglook, waarbij je nog andere oogschaduws gebruikt.

Je vindt de Max & More Smoky Duo Sticks verpakt per 2 voor €1,09 bij de Action.

Wat vind jij van deze oogschaduwsticks? Ga je ze proberen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

32 opmerkingen:

 1. Wauw, ik ben aangenaam verrast! Nooit gedacht dat er zoveel pigment van zou afkomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pigment zeg, dat had ik niet verwacht bij zulke budget sticks! De look die je ermee gemaakt hebt is wel erg mooi, lekker natuurlijk. Wat ik me wel afvraag: gaan deze sticks niet heel snel 'glijden'? Dat heb je vaak met zulk soort creamy sticks, dat ze naarmate de dag vordert gaan verschuiven op je ogen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je fundation ierste doet ze gaan niet glijden ;)

   Verwijderen
 3. Anoniem17.10.14

  Ik had ze onlangs ook meegenomen, gewoon uit nieuwsgierigheid! :-D Pigmentatie is echt top hé.. En ik vind dat je er nog een heel mooie look mee hebt gemaakt hoor! Die van mij was zelfs niet fotowaardig :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de finish vooral heel erg mooi van de potloden! Smoky misschien niet helemaal, maar wel hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat ze op je hand wel zo een goede pigment hebben, en op je ogen echt een stuk minder. Maar het nude kleurtje pakt op zich nog wel mooi uit hoor, misschien leuk voor een wat rustigere look.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer, het pigment maakte mij ook wel enthousiast.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm ik ben niet zo onder de indruk als ik even eerlijk mag zijn! Ik vind zulke sticks inderdaad wel altijd handig als basis, vaak doe ik oogschaduwbasis, dan zo'n stick en daarover wat oogschaduw of zelfs gewoon helemaal niks (behalve eyeliner en mascara, ofcourse)! De prijs is gelukkig wel dikke prima ;)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ze zijn wel lekker betaalbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleuren, alleen ben ik zelf niet zo voor 2 in 1 producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Samen vind ik het niet echt heel zo heel speciaal maar apart vind ik de kleuren wel heel mooi en lijken ze mij perfect als oogschaduwbasis.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb er ook een paar en ik vind ze wel leuk! Ze zijn niet super, maar je kan er toch best wel leuke subtiele looks mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de kleuren er wel erg leuk uitzien, en ze hebben mij echt behoorlijk verrast....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aah wat een fijne producten om mee te nemen, voor de prijs hoef je ze niet te laten en altijd handig als je nog met make-up wilt experimenteren en proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lekker budget producten zeg, fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem17.10.14

  Wauw, heel mooi! Wat fijn dat het ook zo budget is!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, dat pigment had ik echt niet verwacht! :) Ziet er goed uit. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem17.10.14

  Erg mooi en vooral voor die kleine prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, dat pigment, dit had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een goed pigment zeg! Ook leuk bedacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem17.10.14

  Wat een origineel product. Ze zien er helemaal niet slecht uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wauw prachtig pigment! Inderdaad geen smokey effect maar ik vind het wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind de kleur van lovely nude prachtig. Inderdaad, sommige kleuren passen niet mooi bij elkaar. Dat is jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi product! Ook goed pigment, had ik niet gedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. De pigmentatie ziet er echt super goed uit, maar in gebruik lijken ze me niet zo handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooier dan verwacht! Ik had zelf een minder goede pigmentatie verwacht, wel wat jammer dat ze in gebruik wat minder handig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik heb er ook 2 maar in andere kleuren, ik vind het eigenlijk maar niks. Als basis onder oogschaduw vind ik ze wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anoniem17.10.14

  Wat een mooie sticks!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een prachtige kleuren! Maar ik vind sticks ook niet zo handig..

  BeantwoordenVerwijderen