Look of the Day + Kletspraatje - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Look of the Day + Kletspraatje


Hoi hoi! Wat een treurig weertje buiten... Terwijl ik dit typ zit ik met een grote kop thee en mijn pyjama aan op de bank. Ik ben namelijk geveld door de griep. Eigenlijk ben ik nooit ziek, maar als er weer eens zo'n epidemie heerst, slaat hij mij nooit over. Ik heb nog zo mijn best gedaan om veel vitamientjes te eten en bij alle snotterende mensen uit de buurt te blijven, maar gisterochtend voelde ik het al direct: ik ben ziek. En dat kwam nou nét niet zo goed uit, want ik had allemaal leuke dingen op de planning staan deze week.'


Dinsdag had ik een hele volle dag: 's ochtends naar school en 's middags werkte ik met twee klasgenoten de hele middag aan ons project voor Heineken. Daarna hadden we wel zin gekregen in een biertje en doken we nog even de kroeg in. We hebben even gezellig bijgekletst en moest ik daarna door de stromende regen naar huis fietsen. Snel eten en daarna alweer richting het station op weg naar Arnhem.

Zoals jullie inmiddels vast wel weten, ga ik volgend jaar een half jaar studeren in Istanbul. Sinds maart ben ik Turks aan het leren en dat gaat eigenlijk heel goed. Toch leek het me leuk om me nóg meer te verdiepen in de Turkse taal, ik wilde het vooral beter leren te spreken. Daarom besloot ik Turkse les te gaan volgen en afgelopen dinsdag had ik mijn eerste Turkse les in Arnhem. Het was bij een Turkse vrouw thuis, samen met nog één ander meisje. Dit was gewoon een proefles om mijn niveau te bepalen en het bleek dat ik alle beginnerslessen gewoon kon overslaan en door kon stromen naar de lichtgevorderden. Dat betekent dat ik meteen begin met spreken, zelf Turkse verhaaltjes schrijven of Turkse dialogen naar het Nederlands vertalen en andersom. Verklaar me voor gek, maar ik vind het super leuk! Hopelijk spreek ik het volgend jaar goed genoeg om me te redden in het Turks in het dagelijks leven. Ik ben benieuwd!


Gisteren had ik eigenlijk naar school gemoeten en had ik 's avonds afgesproken met vrienden, maar in plaats daarvan heb ik 15(!) uur geslapen, op de bank gelegen en films gekeken in bed. Ik voelde me helemaal niet lekker. Gelukkig voel ik me vandaag alweer iets beter, maar nog steeds merk ik dat ik niet helemaal 100% fit ben. Ik denk dat ik zo meteen nog maar even een middagdutje ga doen, zodat ik vanavond fit genoeg ben. Ik heb dan namelijk een super leuk event voor mijn blog!
Het nieuwe Ibis Hotel in Rotterdam opent vanavond officieel haar deuren en samen met een aantal andere bloggers en pers mag ik aanwezig zijn bij de opening. En het leukste van alles: daarna mag ik ook een nachtje blijven slapen! Twee weken geleden mocht ik ook al slapen in het Mercure hotel wat zo ontzettend tof was. Daarom wilde ik er vanavond per se bij zijn, ziek of niet!


Ik denk dat dit mijn look gaat worden voor vanavond. Zo'n opening is natuurlijk wat chiquer en de vorige keer kwamen ik en de andere bloggers gewoon in onze spijkerbroek aanlopen, we hadden er niet echt over na gedacht dat het zo chique zou zijn. Vanavond doe ik dus maar iets beter mijn best op mijn outfit en make-up. :)

De producten die ik heb gebruikt voor deze look:
 • P2 Perfect Face Make Up Base
 • Miss Sporty So Clear Coverstick (review)
 • Bourjois Healthy Mix foundation
 • GOSH BB Powder (review)
 • Catrice Blush Pearls (review)
 • Miss Sporty Cat's Eyes Palette 007 Black Kitty (review)
 • Miss Sporty Pump up Booster Eyeliner waterproof (review)
 • NYC Smokin' Hot Show Time mascara (review)
 • GOSH Eye Brow Pencil 03 Greybrown
 • Catrice In A Rose Garden Ultimate Colour Lipstick (review)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Mooie look! En beterschap. Veel plezier vanavond, tof dat je daar naartoe mag :).
  En wat gaaf dat je Turks leert, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look! Have fun tonight girl! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem16.10.14

  kletspraatje in videovorm is veel leuker alleen om dit te melden kom ik ff op je pagina ik ga niets lezen daar hou ik niet van sorry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, heel veel plezier vanavond! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem16.10.14

  Mooie leuk en heel veel plezier! En natuurlijk beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wat een mooie leuk, veel plezier! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat een mooie look! Hopelijk voel je je snel beter, en veel plezier vanavond! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n mooie look! Veel plezier vanavond in Rotterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem16.10.14

  Mooie look! En ook een beetje rustig aan doen anders blijf je ziek! Veel plezier bij het IBIS hotel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat tof dat je Turks les volgt. Dat lijkt mij nou ook zo gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hopelijk voel je je snel beter en mooie look heb je gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beterschap!

  Wat gaaf dat je de Turkse taal aan het leren bent. Super goed van jou.

  Verders een mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem16.10.14

  Wauw, wat een gave look zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik hoop dat je snel opknapt, tenslotte is een beetje gammel zijn ook niet echt fijn....groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beterschap en hopelijk ben je toch aan het genieten van een leuke avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat gaaf dat je Turks leert en al zo lekker op weg bent. Zoveel respect voor jou, want die talen leren zijn des te moeilijker. Ook een prachtige look trouwens :-) Heel veel beterschap dame: rustig aan doen en vitaminen voor t leven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo tof en knap dat je Turks aan het leren bent! Maakt je tijd in Istanbul nóg gaver. :)
  Balen van je gezondheisdip, hoop dat je er snel bovenop bent. Beterschap en heel veel plezier vanavond! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Caroline17.10.14

  Kijk, dat is nou cool! Je leert de taal voordat je ernaar toe gaat. Knap en leuk dat het je lukt. Beterschap, want dat is even minder!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw wat een mooie ooglook heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hopelijk voel je je ondertussen al een stuk beter! Tof dat je Turks bent aan het leren, lijkt me best moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat super tof dat je Turks aan het leren bent! En vervelend dat je griep had.. Wel fijn dat je toen zo lang hebt geslapen, mij lukt dat echt niet als ik ziek ben. x

  BeantwoordenVerwijderen