Rimmel London Lasting Finish foundation

De zoektocht naar de perfecte foundation is een lastige zoektocht. De kleur moet precies goed zijn voor je huid, hij moet fijn smeren en bovendien is het ook nog eens fijn als hij niet te duur is. Als je er eenmaal één hebt gevonden die perfect is, wil je vaak niets anders meer. 

Toch vind ik het leuk om zo nu en dan weer eens een nieuwe foundation uit te proberen. Vorig jaar gebruikte ik maanden lang de Match Perfection Foundation van Rimmel, die me onwijs goed is bevallen. Toen ik hoorde dat Rimmel weer met een nieuwe foundation uit kwam, kon ik niet wachten om die te proberen!

Dit is 'm: de nieuwe Rimmel London Lasting Finish Foundation. Deze foundation belooft een heleboel mooie dingen: zo schijnt deze foundation 25 uur lang te blijven zitten en belooft hij je huid volledig te dekken. Bovendien bevat hij ook nog een beschermingsfactor (SPF 20) én geeft de foundation niet af. Een heleboel mooie beloftes, natuurlijk ben ik onwijs benieuwd of deze foundation ze ook allemaal waar maakt.

De verpakking vind ik in ieder geval prachtig! Het is ook een wat duurder product dan bijvoorbeeld een foundation van Miss Sporty of Catrice, maar dat straalt deze luxe verpakking ook uit. De verpakking zelf is van glas, de dop is van plastic.

De foundation is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren:

 • 200 Soft Beige
 • 201 Classic Beige
 • 303 Sand
 • 400 Natural Beige

De verpakking heeft een handig pompje, waardoor hij erg zuinig in gebruik is. Ik heb meestal aan twee kleine pompjes genoeg om mijn hele gezicht van foundation te voorzien. Als je wat meer last hebt van onzuiverheden, zul je een wat grotere hoeveelheid nodig hebben. Het zal je in ieder geval niet snel gebeuren dat je teveel foundation uit de verpakking haalt, in tegenstelling tot een tube foundation.

Dit is hoe de foundation eruit ziet. Ik heb de kleur 201 Classic Beige en deze is precies goed voor mijn huid zoals hij nu is: nog iets gebruind door de zon, maar toch aan de lichte kant. De foundation is erg vloeibaar, wat ik altijd een pluspunt vind. Zo verdeelt hij gemakkelijk over je gezicht en zal hij niet zo snel in de lijntjes trekken.
Wat ik ook een heel groot pluspunt vind aan de foundations van Rimmel: ze ruiken zó lekker! Foundations hebben lang niet altijd een fijne geur, maar bij de foundations van Rimmel weet je zeker dat ze een lekkere geur hebben.

Tijd om de foundation op mijn gezicht te testen! Dit is hoe mijn gezicht eruit ziet zonder foundation. Ik heb een beetje last van donkere kringen onder mijn ogen en ook heb ik wat rode vlekjes op mijn wangen.

En zo ziet mijn gezicht eruit nadat ik de Rimmel London Lasting Finish foundation heb aangebracht. Ik ben positief verrast! De donkere kringen onder mijn ogen zijn verdwenen en ook zie ik nergens meer rode vlekjes. De foundation dekt precies voldoende, het resultaat is nog steeds natuurlijk (mijn sproetjes zie je namelijk nog gewoon!) en toch zijn al mijn oneffendheden verdwenen. De foundation trekt snel in mijn huid en om ervoor te zorgen dat de foundation nog extra long lasting blijft, poeder ik hem nog even af met een matte poeder. Of de foundation nu echt 25 uur lang blijft zitten, dat durf ik niet te zeggen. Een volle dag blijft hij in ieder geval prima zitten, maar als ik ga slapen, haal ik mijn foundation er toch maar af.


Ik vind dit in ieder geval een hele fijne foundation! Hij dekt goed, is zuinig in gebruik en het resultaat is natuurlijk. De foundation ruikt lekker en verdeelt makkelijk over je gezicht. Bovendien is hij in 4 kleuren verkrijgbaar, waarvan 2 kleuren lekker licht zijn, dus er zal vast een geschikte kleur voor je tussen zitten!

De Rimmel London Lasting Finish Foundation kost €12,99 en is verkrijgbaar bij de drogist.

Wat is jouw favoriete foundation van het moment? 

21 opmerkingen:

 1. Het resultaat is echt super! Prachtige foundation :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er mooi uit op je gezicht! Niet zo'n maskereffect! Fijne review :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze ziet er wel heel erg goed uit! Ik denk dat ik dezelfde kleur moet hebben, dus ga m zeker eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van de Rimmel foundations! Ik ben ook erg benieuwd naar deze geworden, hij dekt nl erg goed zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een fijne review, klinkt als een goede foundation! En wat heb je er prachtige foto's van gemaakt, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit! Lijkt me een fijne foundation :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw deze is mooi zeg! De foto's zijn trouwens ook echt heel mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze met de blauwe dop! Ik ben er ook heel tevreden over, fijn product! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die foundation ziet er erg fijn uit! Ik gebruik momenteel eentje van Bourjois en daar ben ik ook heel tevreden van, maar nu doe je mij toch twijfelen om de volgende keer eentje van Rimmel te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er erg goed uit, en klinkt ook nog eens fijn! Ideale prijs ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ziet er heel erg goed uit! Ik vind je sproeten zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij ziet er goed uit, toch denk ik dat ik nog even bij mijn vertrouwde true match blijf!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtig resultaat! Qua prijs is 'ie dan ook perfect doenbaar.
  Liefs, Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi resultaat. Dat had ik niet verwacht. Ik wil m nu zelf eigenlijk ook wel heel graag uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er goed uit, zeg. Ik ben nu wel erg benieuwd geworden ,want ik ben zelf erg licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jij hebt echt zo'n prachtig huidje dat geen foundation nodig heeft, ik ben jaloers! Alsnog staat het je erg mooi en lijkt het me een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hij dekt erg goed precies, ik gebruik eigenlijk héél erg weinig foundation, ben meer fan van een beetje concealer voor de kringen onder mijn ogen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er goed uit! Zocht nog een goede foundation, dus dit helpt zeker met zoeken

  BeantwoordenVerwijderen