Miss Sporty Morning Baby! Cream Blush - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Miss Sporty Morning Baby! Cream Blush
Het houdt maar niet op met de Miss Sporty producten, maar ik heb vandaag weer een heel nieuw, leuk product van Miss Sporty, namelijk de Miss Sporty Morning Baby! Cream Blush. De naam zegt het al, dit is een blush in een vloeibare vorm. Ik had nog nooit eerder zo'n soort blush uitgeprobeerd en was hier dan ook al tijden benieuwd naar.
Bovendien lijkt me dit een ideaal product voor de herfst en winter, want deze cream blushes beloven ook een regen- of sneeuwbui te overleven!


De Cream Blush is verkrijgbaar in twee verschillende tinten:
 • 001 Pink Flush
 • 002 Coral Flush 

De Cream Blushes komen in een handig tubetje met een smalle opening. Zo kun je een goede hoeveelheid blush in één keer nemen en weet je zeker dat je niet teveel per ongeluk zult gebruiken.


Toen ik de review over deze Cream Blushes las op de blog van Vera, had ik helemaal niet door dat het zulke kleine tubetjes waren. Ik had ze groter vewacht! Maar op de foto hierboven kun je goed zien dat hij vrij kleine tubes zijn. Ze bevatten elk 14 ml.

001 Pink Flush is een heel zoet, roze kleurtje. Het is een vrij koele kleur en ik vind het echt zo'n kleur dat iedereen goed staat.
Aan deze swatch kun je goed zien dat het een vrij heftig kleurtje is! Je snapt vast wel dat je erg moet oppassen met de hoeveelheid blush die je aanbrengt op je wangen.

Ik neem een hele kleine hoeveelheid van de Cream Blush en breng deze in stipjes op mijn wangen aan.

Vervolgens pak ik een blush kwast om de blush te verdelen over mijn wangen.

Dit is hoe de blush eruit ziet op mijn wangen. Ik vind hem erg mooi! Je ziet duidelijk verschil tussen de eerste en tweede foto, maar toch vind ik de blush niet te heftig aanwezig. Ja, deze vind ik echt heel erg mooi!

 002 Coral Flush is een wat warmere tint met een koraalkleurige ondertoon. Als je de verpakking zo ziet, zou je verwachten dat het een beetje een bruin kleurtje is, maar gelukkig is dat niet zo.


Hier kun je goed de echte kleur van de blush zien. Hij is een stuk lichter dan 001 Pink Flush en daarom perfect voor meiden met een lichte huid. Hiermee kun je echt een mooi, natuurlijk resultaat creëren.

Zo ziet de blush eruit op mijn gezicht. Een stuk minder opvallend dan 001 Pink Flush, maar daardoor niet minder mooi! Als ik straks in de winter een lichtere huid heb, gaat dit zeker een favoriete blush worden!

Ik vind het altijd leuk om een product te testen dat ik nog nooit eerder heb gebruikt. En ook deze cream blushes zijn me goed bevallen! Het is even proberen hoe je ze het beste aan kunt brengen, zonder dat je er direct uit ziet als een clown. Maar als je dat door hebt, geeft het een prachtig resultaat.

De Miss Sporty Morning Baby! Cream Blush kost €2,99 en is verkrijgbaar bij Etos en DA.

Heb jij al wel eens cream blush geprobeerd? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

35 opmerkingen:

 1. Wat een tof product zeg! Toen ik de titel zag werd ik al heel erg benieuwd, ik heb namelijk echt een zwak voor blush :) Ik denk dat ik binnenkort maar eens even bij de Etos langs ga... Ik heb zelf nu ook weer mijn trio paletje van Sleek herontdekt, met de dupe van Nars Orgasm erin, die is zó mooi! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral die laatste vind ik je goed staan. Toch ben ik niet zo'n grote fan van cream blushes. Poeder is toch net iets makkelijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op dit soort momenten vind ik het echt jammer dat dat merk hier niet verkocht wordt! Wat een mooi effect geven de blushes en ik vind de verpakking cute haha. Sowieso hou ik wel van cream blush, lekker naturel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blushes zien er erg fijn uit! Vooral coral flush staat heel leuk bij jou. Jammer dat ze in België geen producten van Miss Sporty verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw wat een toppers en dat voor zo'n fijne prijs. Staat je echt heel mooi, fijne kleuren en mooie foto's heb je ervan gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw heel mooi! Ziet er goed uit zeg. Wat een leukerds!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi effect! Meestal heb ik niets met cream blushes maar deze vind ik toch wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind pink flush wel erg mooi, maar ben zelf toch wel van de poeder blush.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zien er alleen al super leuk uit, ik denk dat ze wel fijn zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie blushes! Al denk ik dat ik al vaak snel te veel zou gebruiken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het echt een mooi effect geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtig effect, ik kende deze nog helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit lijkt me best wel handig. In ieder geval hartstikke handig om mee te nemen :-) Ik vind het effect ook heel mooi, dat had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze staan je allebei echt heel mooi! Had niet verwacht dat zo'n blush uit een tubetje zou komen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er heel goed uit! Ik was nooit zo weg van Miss Sporty, maar de laatste tijd komen ze wel met leuke dingen zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik krijg echt heel erg de neiging om ze te gaan kopen omdat ze er zo mooi uitzien in de verpakking en op je huid maar ik weet uit ervaring dat ik toch altijd naar poeder blushes pak dus misschien moet ik het maar niet doen.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jaaaa! Hier was ik al zoooo lang naar op zoek. Bedankt voor de tip, ze lijken me ideaal werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit is echt de eerste niet-poeder-blush waarvan ik denk: wauw wat een mooi resulltaat! Beide kleurtjes staan je echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Coral flush vind ik het mooiste, maar ik weet niet of ik zulke blushes fijn vind.... Ik twijfel toch altijd om zoiets te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een ontzettend leuke en schattige verpakkingen! Lijkt me ook zeker een fijn product om te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, deze ga ik zeker aanschaffen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het lijken me onwijs fijne producten, en dat voor zo'n klein prijsje! Superfijne review en mooie foto's! Liefs, Suzanne.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er mooi uit, maar denk dat het net iets té roze is voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die zijn mooi! Inderdaad niet te heftig, maar je ziet wel verschil. Ik vind Pink Flush het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Coral flush staat op mijn to-buy list! :) Erg mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Die blush is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ik zag ze nog liggen maar heb ze niet meegenomen.. ze zien er goed uit! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauwie, ze geven een mooi natuurlijk effect zeg! En wat een super leuke verpakkingen <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een pigment, heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Het lijkt me zo'n gek idee zo'n crème achtige substantie als blush! Al is het resultaat wel prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik vind ze heel erg mooi, alleen weet ik niet zo goed of beide geschikt voor mij zouden zijn, ik ben altijd een beetje angstig met vloeibare blushes of blish sticks....het lijkt mij erg lastig goed te doseren...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mooi resultaat! Verwacht je in eerste instantie niet altijd bij budget :)

  BeantwoordenVerwijderen