Event | Miss Etam & Promiss Fashionfeestje

Voor een feestje ben ik altijd wel in! Toen ik een paar weken geleden de uitnodiging voor het Fashionfeestje van Miss Etam & Promiss in mijn mailbox kreeg, hoefde ik ook niet lang na te denken. Tijdens het Fashionfeestje zouden Miss Etam en Promiss hun nieuwe collectie showen tijdens een modeshow.

Ik weet al een tijdje dat deze winkels écht niet alleen kleding voor oudere vrouwen verkopen (zoals je misschien denkt), maar stiekem een heleboel leuke items in hun collectie hebben! Ook ik heb al een tijdje een aantal kledingstukken in mijn kast hangen die van Miss Etam en Promiss zijn en zelfs tot mijn favoriete items behoren! Dus, ben je benieuwd naar wat voor leuks Miss Etam en Promiss in petto hebben deze herfst en winter? Lees dan snel verder!


Hóe leuk was deze middag! Het was namelijk niet zomaar een modeshow met modellen die maatje 34 hebben en 1 meter 80 lang zijn, nee, integendeel! Er waren 5 "echte" modellen en de overige 18 modellen waren de klanten van Promiss en Miss Etam. Stuk voor stuk prachtige vrouwen, of ze nu klein, groot, jong, oud, maat 34 of maat 48 hadden: ze zagen er allemaal super mooi uit. En zeg nu eerlijk, het is toch veel leuker om zulke "echte" vrouwen op de catwalk te zien?

Als eerste was het de beurt aan de nieuwe collectie van Promiss! Ik heb mijn favoriete items uit de show op een rijtje gezet.

Bij het zien van deze prachtige roze jas kwam er maar één ding in mij naar boven: HEBBEN, HEBBEN, HEBBEN! Ik vraag me af of hij wel écht warm zit, maar dat hij leuk is: daar is geen twijfel over mogeijk.

Kijk deze mooie vrouwen eens stralen op de catwalk!

Wat ik veel voorbij heb zien komen: fluffy kleding! Vesten, jassen, giletjes... zulk soort kledingstukken wil je toch spontaan aaien?

Superleuk tasje!

Ik heb veel mooie herfst- en winterjassen voorbij zien komen. Ook deze linker vind ik heel erg gaaf! Het is weer eens iets anders dan een gewone, zwarte jas.

Leuke tas! En ook de laarsjes vind ik heel erg tof.

Hoe langer ik naar dit vest kijk, hoe leuker ik hem vind! Vooral gecombineerd met bruine laarzen en een spijkerblouse eronder vind ik het onwijs leuk staan!

Ohh, ik zie teveel leuke dingen! Het vest van het linker model vind ik ook ontzettend leuk en de broek van het rechter model zou ik ook wel in mijn kast willen hebben. Lekker comfy!

En dan is het nu tijd voor Miss Etam! De modellen wisselden snel van kleding en binnen no time stonden ze weer op de catwalk.

 Vrolijk herfst vest! En leuk gecombineerd met zo'n hoedje!

Ik ben dol op zulk soort vesten! Lekker makkelijk te combineren en ze zitten ook nog eens super comfortabel.

Ook voor de zwangere dames heeft Miss Etam een hele collectie. Vooral de maxi jurk vind ik super mooi! Dat laat weer zien dat je er nog steeds super stylish uit kunt zien tijdens je zwangerschap!

 Nog meer fluffyness! Een super leuk giletje en ook dat tasje vind ik mooi.

Houd je van panterprintjes? Dan ben je zelfs bij Miss Etam aan het juiste adres!


Ook zag ik genoeg leuke kledingstukken voorbij komen die alweer perfect geschikt zijn voor de kerst. Wat denk je van dat leuke gouden glitter rokje van het middelste model? I like!


Miss Etam komt ook met iets heel nieuws: een lingerie collectie! Er zitten echt prachtige BH's en slips in de nieuwe collectie, ik vond de achterkant van deze BH erg mooi!

Super leuke T-shirtjes! In het rood...

... en in het zwart!

Na afloop kregen we ook nog een hele leuke goodiebag mee naar huis én mochten we een lingeriesetje uitzoeken die nog naar ons wordt opgestuurd. In die goodiebag zaten cadeaubonnen van zowel Miss Etam als Promiss, waar ik natuurlijk super blij mee ben. Ik heb namelijk zóveel leuke items gezien, dat ik niet kan wachten totdat de nieuwe collectie in de winkel ligt. Mijn favoriete item? Dit ge-wel-di-ge jasje op de foto hierboven. Ik weet zeker dat ik die ga scoren!


En natuurlijk was het ook heel erg leuk om al deze lieve meiden en medebloggers weer te zien!
Van links naar rechts: AnneKimberly, ik, DagmarSusanJessy en Janne

Ik ben benieuwd: wat vind jij van Miss Etam en Promiss? Koop jij er wel eens kleding? 

28 opmerkingen:

 1. Wat tof dat je hier bij mocht zijn! Ik vind de kleding echt ontzettend leuk, en dat verrast me wel, ik zie Promiss en Miss Etam vaak namelijk toch wel als winkel voor wat oudere vrouwen. Dat valt dus reuze mee! En ook gaaf dat ze gewoon 'normale' modellen hebben uitgekozen, daardoor wordt de show meteen veel 'echter'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een super leuk verslag! Ziet er geslaagd uit. En wat een mooie items in de collectie van Miss Etam en Promiss. Ik zie echt superveel leuks voorbij komen. Dat tasje ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt heel leuk uit! Wat een mooie collecties!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat heb je er een te gek verslag van gemaakt, supermooie foto's en leuk om te lezen. Het was echt heel gezellig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk verslag is het geworden! De collectie ziet er echt te gek uit, veel fluffy yay! En die achterkant van die BH vind ik echt heel mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig die fluffly vesten en ook die roze jas, erg leuk! Ziet eruit als een leuke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Ik vind de collectie van Miss Etam geloof ik het leukst, vooral dat eerste vestje! Die ga ik binnenkort eens opzoeken in de winkel :) Lijkt me echt gezellig zo'n feestje! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt er een super leuk verslag van gemaakt, het was inderdaad heel gezellig. En al die nieuwe kleding, dat maakt het moeilijk om te kiezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuk om te zien, mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat heb je een mooie foto's gemaakt en wat ziet de collectie er geweldig uit! Ik kan niet wachten om te gaan shoppen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie fotos heb je gemaakt! Lijkt me tof om hier bij te mogen zijn. Het rode shirtje met de details aan de zijkant ziet er leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aah, die babyblauwe jas is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een knappe modellen hadden ze!!! Ziet er super gezellig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie foto's! Het zag er een super leuk event uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Miss Etam wordt steeds hipper! Ik vind die jas met luipaardprint erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er heel leuk uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Superleuk! Ik was ook uitgenodigd, maar zit in het buitenland, had me leuk geleken je te ontmoeten! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het was zeker een geslaagd fashionfeestje! Die roze jas, grijze broek vind ik ook super leuk. Het wordt nog lastig kiezen wat ik ga uitzoeken van het shoptegoed. Ik vind het leuk je ontmoet te hebben gisteren, wat is de wereld toch klein ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk verslag. Ik was er zelf ook bij en heb er echt van genoten en véél gefotografeerd. Er zaten erg leuke kledingstukken tussen! Op mijn blog EstrellaWeb.NL staat ook een bericht + foto's over het evenement.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Erg leuk, ziet er leuk uit! Je was met leuke bloggers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk dat je er naartoe mocht!
  Mooie foto's en leuk verslag ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Er zitten echt leuke items tussen! Naar aanleiding van de foto's zijn mijn favorieten; het fluffy gilet, dat witte tasje en het vest <3

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Natuurlijke modellen, het mooiste wat er is als er een fotoshoot gemaakt wordt!
  Prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen