Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

Hiep hoi, nieuwe lipproducten! Van nieuwe lipsticks word ik spontaan hebberig, helemaal als ze ook nog eens heel bijzonder zijn. En dat deze nieuwe lipproducten van Miss Sporty bijzonder zijn, daar is geen twijfel over mogelijk. De soortgelijke lip lacquers van NYC reviewde ik laatst al en daar was ik erg enthousiast over! Nu komt ook Miss Sporty met deze lip lacquers: lipgloss en lipstick in één. Dat klinkt wel heel interessant! Eens kijken of ook deze lip lacquers zo mooi zijn...


De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks doen me meteen denken aan de Apocalips Lip Lacquers van Rimmel. Deze waren vorig jaar een grote rage, Rimmel was toen het eerste merk die met vloeibare lipsticks kwam. Deze zijn vrij prijzig, maar gelukkig is daar nu ook een low-budget variant. Miss Sporty komt met zes nieuwe kleuren die in dit artikel laat zien.


De swatches zijn in ieder geval veelbelovend. Want wauw, wat een intense kleuren! Dat zie je niet vaak bij lipstick of lipgloss.


Elke Liquid Lipstick heeft zo'n handige applicator die ook vaak bij een lipgloss zit. Hiermee kun je heel precies de kleur op je lippen aanbrengen. En dat is nodig, want door de intensiteit van de kleuren zie je elk beetje dat je per ongeluk buiten je lippen hebt aangebracht.


001 Lucky Me is een lichtroze, nude kleurtje. Altijd fijn om zo'n kleurtje in je collectie te hebben. Helaas valt hij bij mij niet zo mooi uit, hij is echt te licht bij mijn huidskleur. Bovendien trekt hij ook heel erg in de lijntjes van mijn lippen, jammer!


Met een perzik tint lipstick maak je mij altijd blij. Je snapt dan vast ook wel dat 102 Full Peach tot mijn favorieten behoort. Een prachtige intense kleur die goed dekt.


103 Fuchsia Ca$h heeft niet alleen een leuke naam, maar is ook nog eens een prachtige kleur. Fuchsia tinten vind ik prachtig voor in de winter en ook dit is weer zo'n mooi intense kleur.


Say hi to heavy! Wauw, 201 Violet Ca$h is wel een heel gedurfde kleur. In de verpakking ziet hij er ook al extreem paars uit, maar ik had niet verwacht dat hij ook zo paars op mijn lippen uit zou vallen. Het is wel eens een keer wat anders, maar wat ik er nou van moet vinden... ik weet het zo net nog niet.

Het blijft mooie kleurtjes regenen, want ook 300 Coral Flush kan ik aan het rijtje van favorieten toevoegen. Dit vind ik zo'n prachtige kleur voor in de lente en zomer, jammer dat de herfst nu alweer voor de deur staat.De laatste Liquid Lipstick uit de collectie is 400 Full Red. De naam vind ik niet echt toepasselijk, aangezien je bij zo'n naam een knalrode kleur zou verwachten. Dat wil echter niet zeggen dat dit geen mooie kleur is, want ook deze vind ik onwijs mooi.

Ik denk dat deze het beste dekt van alle zes de kleuren en bovendien heb ik op deze lipstick ook dé ultieme test uitgevoerd: Hoe lang blijft hij zitten? Hij overleefde zelfs het eten van een appel (!) en het drinken van een paar glazen water. Daarna moest ik hem wel een klein beetje bijwerken, maar ik was echt verbaasd dat de kleur er nog zo goed op zat.

Tja, wat kan ik zeggen? Miss Sporty komt keer op keer uit met nieuwe, verrassende en kwalitatief goede producten. Ook dit keer slaat het merk de plank niet mis, deze Liquid Lipsticks vind ik echt een waardevolle toevoeging aan de collectie.
Op 001 Lucky Me en 201 Violet Ca$h na, ben ik echt te spreken over deze fijne lipsticks. De intense kleuren hebben me echt verrast en ook de houdbaarheid hiervan is prima.

De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij DA en Etos.

Wat vind jij van deze nieuwe Liquid Lipsticks? Zou jij ze willen proberen? 

34 opmerkingen:

 1. Oeh la la, hier maak je me heeel enthousiast mee! Stuk voor stuk prachtige kleuren en hoe geniaal dat ze het eten van een appel overleven! Ik had trouwens nooit gedacht dat ik paarse lipstick mooi zou vinden, maar ik vind Violet Ca$h je serieus heel gaaf staan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een topproducten! Ze zien er lekker romig uit, en de kleuren staan je prachtig. Ik moet zeggen dat ik die paarse lipstick je echt geweldig vind staan! Weer eens wat anders dan anders, maar nog niet zó heftig dat het te veel van het goede is. Echt tof! Ik denk dat ik binnenkort maar eens een kijkje ga nemen bij de Etos :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar zitten echt prachtige kleuren tussen. Ben benieuwd hoe lang ze precies blijven zitten. Ik eet namelijk bijna lipgloss. Maar deze lijken wel anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Coral flush is prachtig, ik hou van dat soort kleurtjes! Ik moet zeggen dat het nudekleurtje je best goed staat hoor, hij kan best :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleuren allemaal, zeker voor die prijs! Hier ga ik zeker eens naar kijken zodra ik in Nederland ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Coral Flush is echt supermooi! Ze staan je allemaal trouwens echt heel goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaw Full Peach is mijn favoriet! Mooie, intense kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Full peach en coral flush zijn toch wel heeeel gaaf, die zal ik misschien nog wel aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleuren, ik vind coral flus echt geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind die paarse juist super tof! Een keer wat anders :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil ze! Ik vind ze echt prachtig vooral Coral Flush!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kleurtjes zitten er bij zeg! Echt ontzettend mooi. De nudekleurige en de paarse kleur zijn niet helemaal mijn ding, verder vind ik alle kleurtjes prachtig. En geweldig dat 'ie zo lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gaaf zijn deze! Ik heb full red ook gekocht. Coral flush wil ik nog aan mijn collectie toevoegen. Zeker na het zien van jouw foto, echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw mooie felle kleurtjes! Op de eerste na vind ik ze allemaal leuk! En ze zien er ook mooi uit voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw ze staan je stuk voor stuk super Nicole! Hele mooie kleurtjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wauw die zijn super mooi en fel! je kan die paarse kleur goed hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige intense kleuren! Ik vind Coral Flush je heel erg mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie kleuren, prachtig! Staat je ook erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind Coral Flush erg mooi! Liefs´ Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind coral flush echt prachtig bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het zal dan echt aan mij liggen, maar ik vond ze erg tegenvallen! Na een halfuur was het al bijna van mijn lippen en met een appel zou ik meteen alle lipstick opeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik had ze al bij iemand anders gezien en ik was toen al heel enthousiast en nu nog meer, haha, blijven prachtige kleurtjes! Coral Flush vind ik vooral heel erg mooi! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Full peach staat je vooral echt mooi! Vind ze allemaal wel heel erg goed en dekkend! Spijtig dat we dit merk niet hebben in België :(

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een kleur komt er van deze lipsticks af! Ik vind ze allemaal wel iets hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie kleuren met een geweldige dekking, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wow! Die zijn intens. Echt prachtig vind ik ze. Vooral die laatste vier!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heel mooi, ik heb deze nog niet kunnen vinden, maar ik wil ze sowieso aanschaffen!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen