Tutorial | Golden Summer Look met low-budget producten! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Tutorial | Golden Summer Look met low-budget producten!


Vandaag heb ik een tutorial voor jullie! Nu het volop zomer is, heb ik niet zoveel zin om onwijs veel moeite te doen voor mijn make-up. Voor een avondje stappen vind ik het wel leuk om wat extra's op te doen, maar alsnog houd ik het liever bij zo mijn mogelijk make-up, lekker makkelijk en snel en het zit ook nog eens fijn!
In deze tutorial laat ik je zien hoe je een makkelijke, 'Golden Summer' look kunt maken voor een avondje uit of voor een feestje. En dat met alleen maar low-budget producten, dus het is voor iedereen betaalbaar :)


Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

17 opmerkingen:

 1. Super leuk filmpje! Je ooglook is echt prachtig geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat goud staat je mooi! Hele mooie look!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit die gouden look!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een erg mooie look en fijne video!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke look en een fijn fimlpje om naar te kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw prachtig! Het staat je echt heel mooi :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie zomerse look! Hij staat je erg goed, pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige look!
  Staat je ook echt heel goed!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie look! Ik vind goud op de ogen heel mooi staan in de zomer! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooie ooglook :)! Ik ben een goldlover eerste klasse :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie look! Ik kies ook erg vaak voor goudkleurige oogschaduw! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk filmpje, echt fijn om naar te kijken! Je hebt echt een mooie look gemaakt, ik houd van goudtinten. En wat een mooi pigment heeft dat palette, wauw! Over die concealer heb ik eergisteren toevallig een review geschreven, hij is zo fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen