Tutorial | Golden Summer Look met low-budget producten!

Vandaag heb ik een tutorial voor jullie! Nu het volop zomer is, heb ik niet zoveel zin om onwijs veel moeite te doen voor mijn make-up. Voor een avondje stappen vind ik het wel leuk om wat extra's op te doen, maar alsnog houd ik het liever bij zo mijn mogelijk make-up, lekker makkelijk en snel en het zit ook nog eens fijn!
In deze tutorial laat ik je zien hoe je een makkelijke, 'Golden Summer' look kunt maken voor een avondje uit of voor een feestje. En dat met alleen maar low-budget producten, dus het is voor iedereen betaalbaar :)


Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.

17 opmerkingen:

 1. Super leuk filmpje! Je ooglook is echt prachtig geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat goud staat je mooi! Hele mooie look!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke look en een fijn fimlpje om naar te kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw prachtig! Het staat je echt heel mooi :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie zomerse look! Hij staat je erg goed, pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige look!
  Staat je ook echt heel goed!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look! Ik vind goud op de ogen heel mooi staan in de zomer! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooie ooglook :)! Ik ben een goldlover eerste klasse :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooie look! Ik kies ook erg vaak voor goudkleurige oogschaduw! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk filmpje, echt fijn om naar te kijken! Je hebt echt een mooie look gemaakt, ik houd van goudtinten. En wat een mooi pigment heeft dat palette, wauw! Over die concealer heb ik eergisteren toevallig een review geschreven, hij is zo fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen