New in | Loavies kleding & sieraden - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | Loavies kleding & sieraden


Heel bloggersland is laaiend enthousiast over deze webshop. En ook ik ben fan!
Ik heb het over Loavies: een hele leuke webshop met kleding, tassen en sieraden voor een heel fijn prijsje. De webshop loopt zó goed, dat de meeste items binnen no time zijn uitverkocht. Je moet er dus snel bij zijn! Voor mijn blog mocht ik wat items uitzoeken bij de webshop Loavies, super leuk natuurlijk. Benieuwd naar mijn aankoopjes? Kijk dan snel verder!Rosé gouden horloge - €29,95

Laat ik maar meteen met mijn favoriete aankoopje beginnen: dit ge-wel-di-ge rosé gouden horloge. Echt, ik ben verliefd. Ik was al zo lang op zoek naar het perfecte schakelhorloge en toen ik deze zag, wist ik het meteen: wij waren voorbestemd voor elkaar. Lang hoefde ik dus niet na te denken, deze ging zeker in het winkelmandje!
Het horloge was wel veel te wijd, maar met behulp van een YouTube-video, hamer, nijptang en punaises ging ik aan de slag. Het kostte nogal wat moeite, maar het is me gelukt: het horloge past nu perfect!

Bohemian Shorts - €15,00

Deze super leuke shorts was in de sale. Mijn zusje zei meteen: "Ja, die moet je nemen!" En ook ik vond het printje stiekem toch wel heel erg leuk, dat maakt het broekje meteen een stuk bijzonderder. Ik bestelde de shorts in maat S, wat een beetje tricky was, want de laatste tijd weet ik echt niet meer welke broekmaat ik heb. En helaas, hij was toch echt de klein. Huilen! Hoe leuk ik hem ook vind, ik pas hem echt niet. Ik ga er een vriendin heel erg blij mee maken!

Roze jurkje met kralenhals - €29,95

En ja hoor, met mijn vrij recente jurkjesverslaving kon ik het ook niet laten om een leuk jurkje uit te zoeken. Ik was nog op zoek naar een wat chiquer cocktailjurkje, die voor zowel uitgaan als voor overdag kon. Dit was eigenlijk precies wat ik zocht! De kraaltjes op de hals vind ik super leuk, dat geeft echt wat extra's aan het jurkje. Het jurkje is lichtroze en staat erg mooi bij een bruine huid. Nog snel even wat bruiner worden dus :-)

T-shirt - €16,95

Jasjes, blazers en vesten: mijn kast puilt ervan uit. Eén probleemje: ik heb vaak niets om eronder te doen. Daarom vond ik het nog wel handig om wat basic shirts in mijn kast te hebben. Deze opdruk vond ik meteen leuk aangezien ik altijd nog een keer naar New York en Londen wil! Dit is een maat M, hij zit iets te groot, maar dat vind ik juist wel leuk.

 LOVE Armbandje - €9,95

En tot slot zocht ik nog dit leuke armbandje uit. Ik draag zowel gouden als zilveren sieraden, eigenlijk vind ik het allebei even leuk. Dit armbandje vond ik meteen heel erg tof! Bij het bedeltje kun je een haakje losmaken, waardoor je hem makkelijk om je pols past.

Dit waren mijn aankoopjes van Loavies! Inmiddels staat er weer een nieuwe collectie online met super leuke items. Mijn handen kriebelen alweer om nog iets te bestellen... Neem snel een kijkje in de webshop van Loavies

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

31 opmerkingen:

 1. leuke dingen zeg!
  vind vooral je horloge mooi.
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat horloge is echt zo vet! Klinkt als een heel gevaarlijke webshop voor mij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat roze jurkje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem1.8.14

  Prachtige spulletjes! Vooral dat horloge, jurkje en shortje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spullen! Vooral hééél veel liefde voor de short <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die roze jurk is heel mooi! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke items! De horloge vind ik echt prachtig! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik vind die horloge echt prachtig!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuke short! Voor dat geld kom ik echt nooit zoiets leuks tegen, dus bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke aankopen, dat horloge is prachtig! Heel jammer dat het shortje te klein was. X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat shortje is zoo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke aanloopjes! Ik ben ontzettend benieuwd naar dat jurkje! En dat armbandje is ook echt te cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord. Misschien moet ik eens een kijkje nemen :) Ik vind je horloge echt heel erg leuk zeg! Wel jammer dat de shorts niet passen.. Ik vind hem erg leuk ! Veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh die short is zo leuk! En die horloge en de jurk is prachtig ! Echt een leuke webshop, raar dat ik er nog niks heb besteld

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi horloge! En ik vind je armbandje echt lief!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie items! Dat roze jurkje vind ik echt mooi, ik ben benieuwd hoe hij staat. x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige items van Loavies, ik vind vooral dat roze jurkje erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Loavies is inderdaad een super leuke webshop! Je hebt ook hele leuke dingetjes uitgezocht. Vooral het jurkje vind ik prachtig! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke dingen heb je uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke aankoopjes! Dat horloge heb ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah dat jurkje vind ik echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Echt super leuke spulletjes! Ik heb twee handtassen van Loavies en ben er echt ontzettend blij mee! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ze hebben inderdaad onwijs leuke dingen, maar ik vind die fijne prijsjes wel meevallen. Ik ben Primark/H&M gewend en dan is 17 euro voor een shirt reteduur. Maar misschien ben ik gewoon een zeikerd haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. het armbandje vind ik wel super, super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke spulletjes heb je besteld! Wat jammer dat dat korte broekje te klein is, hij is inderdaad superleuk!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ben een grote fan van het horloge en het kleedje :)! Heel elegant :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ah wat jammer dat de shorts niet passen, ze zijn namelijk geweldig! Het jurkje is prachtig, zal je vast geweldig staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw die roze jurk ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen