Quick tip | Action Invisibobbles - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Quick tip | Action Invisibobbles


Je ziet mij zelden met mijn haar in een staart. Zoals je misschien wel weet, heb ik flaporen en draag ik toch het liefst mijn haar los. Maar met deze zomerse temperaturen ga ik me echt niet in het zweet werken omdat ik mijn oren liever niet wil laten zien. Hoppa, dan gaat mijn haar zo omhoog in een knot of een staart! Ook als ik thuis aan het bloggen ben of huiswerk aan het maken, draag ik mijn haar het liefst in een staart. Als je haar de hele tijd voor je ogen hangt, is dat ook zo irritant!

Wanneer ik dan aan het einde van de dag mijn haar weer los wil doen, zit er altijd een bobbel in mijn haar. En die gaat echt niet zomaar weg door een paar keer met een kam door je haar te gaan. Nee, je moet dan óf je haar stijlen of je haar wassen. En dat is natuurlijk niet zo handig als je haast hebt.
Gelukkig is daar sindskort de Invisibobble: een haarelastiekje in de vorm van een telefoonsnoer die je dag en nacht in kunt houden, zonder dat er bobbels in je haar komen. Wauw, dat klinkt als dé ultieme oplossing! De échte invisibobbles zijn echter vrij prijzig en omdat ik nog niet helemaal overtuigd was van het nut hiervan, wilde ik liever niet zoveel geld er aan uit geven. Toen ik vorige week bij de Action liep, viel mijn oog ineens op look-a-likes van de invisibobble, maar dan bijna 8 keer zo goedkoop!


Dat moest ik natuurlijk uit testen. Ik nam een setje mee naar huis met de zwarte invisibobbles, of "Hair Elastics", zoals ze bij Action heten. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maar ik ging toch maar veilig voor de zwarte variant.

Zo ziet zo'n elastiekje er van dichtbij uit. Zoals ik al zei, doet het een beetje aan een telefoonsnoer denken. Het verbaast me hoeveel rek er in het elastiek ziet, ik kan hem met gemak drie keer om mijn staart doen en dan zit mijn staart echt strak. Hij is niet super elastisch, maar mijn staart zakt niet meer uit dan wanneer ik een normaal elastiekje gebruik.


Nadat ik het elastiek een paar dagen heb gebruikt, lubbert hij wel een beetje uit. Links zie je een ongebruikt elastiek en rechts een gebruikt elastiek. Alsnog merk ik er niet veel van dat hij minder elastisch wordt of dat mijn staart sneller uitzakt.

Ik heb het elastiek regelmatig de hele dag in en aan het eind van de dag kan ik gewoon mijn staart uit doen, even mijn handen door mijn haar doen en het zit prima!

Het eindoordeel? Ik ben enthousiast! Op droog haar werkt de invisibobble perfect, ondanks dat het elastiek toch een beetje wijder wordt, blijft hij nog wel strak om je staart heen zitten. Op nat of handdoekdroog haar is het wat minder succesvol, maar ik vind het product zeker zijn geld waard!

Je vindt de invisibobbles in een setje van 6 bij Action voor €0,59.

Heb jij de invisibobble al uitgeprobeerd? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. Wauw, deze wil ik ook eens proberen! Ziet er echt super goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit. Bij m'n gewone elastiekjes heb je inderdaad zo'n bobbel aan het einde van de dag, maar hier zie je niks. En ze zijn supergoedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zijn echt mega cheap! Gewoon 0,10 cent per stuk! Ik heb eigenlijk nooit zo'n last van een bobbel..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat handig! Ik vind het er alleen wel apart uit zien in je haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat handig! Hoewel ik het er wel een beetje vreemd uit vind zien, is het wel erg fijn dat je niet meer de gebruikelijke bobbels in je haar hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het idee van deze invisibobbles erg goed, maar alsnog moet ik altijd aan een telefoondraad denken, haha. Wel ontzettend handig en misschien zou ik hem dan alleen thuis dragen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ze ook gekocht en ben helemaal fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er van Accessorize en vind ze leuk werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er denk ik te dun haar voor, dan zie je 'm vast heel erg zitten. Toch zijn ze wel superhandig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze lijken mij echt i-de-aal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een fijne budget tip, ik ga er even naar kijken als ik weer bij de action ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super handig! Ik ga ze zo snel mogelijk kopen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze lijken mij sowieso heel fijn. De echte of deze van de Action. Snel eens naar de Action om ze te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze zien er wel handig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze lijken me echt heel handig! Ik vind zwart ook echt een veilige kleur :) Ik moet weer naar de Action! Altijd handig om dit in huis te hebben. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat handig! binnenkort toch maar eens langs!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Woah, wat goedkoop vergeleken met de echte! Ben hier heel benieuwd naar dus dat wordt een tripje naar de Action ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb ze nog steeds niet zien liggen bij Action maar ben er wel erg benieuwd naar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb de echte en een vriendin de nepperds, maar die rekken toch sneller uit bij veel gebruik. Die van mij gaat steeds weer terug naar zijn formaat en die van haar niet meer. En ik heb hem al weken in gebruik. Betaal dan toch liever iets meer voor een echte ipv steeds nieuwe nepperds kopen =)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zelf heb ik deze een tijdje terug ook aangeschaft bij action, leuk in verschillende tintjes roze en ik moet zeggen, ze bevallen prima...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Klinkt erg goed! :) En helemaal niet duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb er al heeel veel over gehoord, wat leuk dat het echt werkt zeg :) Misschien tijd om er eentje aan te schaffen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Klinkt goed! Ik denk dat ik morgen even naar de Action ga. Ik heb mijn haar op mijn werk bijna altijd in een staart en dan baal ik zo erg van die bobbel in mijn haar als ik 's avonds mijn haar los wil dragen als we ergens heen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wow, zo goedkoop? Dit moet ik ook hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wow dit is te gek! Die héb ik echt nodig

  BeantwoordenVerwijderen