P2 Pure Color Lipsticks - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

P2 Pure Color LipsticksEén van de leukste dingen van op vakantie zijn in het buitenland? Nieuwe make-upmerken ontdekken! Twee weken geleden was ik op vakantie in Duitsland waar ik bij een drogist ineens tegen het schap van het make-upmerk "P2" aan liep. Ik had hier wel eens van gehoord, maar wat voor merk het nu precies was, daar had ik geen idee van.

Toen ik ook nog eens de mega aantrekkelijke prijzen zag, werd ik wel héél nieuwsgierig! En pssttt, ik kwam er net achter dat het merk ook hier en daar in Nederland wordt verkocht. Ik nam drie prachtige lipsticks mee die ik vandaag review!Er waren zoveel prachtige kleuren verkrijgbaar, dat ik maar moeilijk kon kiezen. Uiteindelijk nam ik de volgende drie kleuren mee:
- 059 Copacabana
- 090 Red Square
- 105 Bondi Beach

De prijs? €1,95 per stuk, wat zelfs goedkoper is dan de lipsticks van het budgetmerk Essence!

De swatches verrassen me op een hele positieve manier! In de winkel had ik al een paar kleuren snel geswatched en die zagen er goed uit. Ook over deze swatches ben ik enthousiast: de lipsticks zijn lekker romig waardoor ze gemakkelijk over je lippen glijden en de kleuren zijn heel intens.059 Copacabana is een peachy/koraalroze kleur lipstick, waar ik echt dol op ben! Deze kleur staat eigenlijk bijna iedereen wel goed en ik vind het een prachtige kleur voor in de zomermaanden. De lipstick is vrij fel, je valt zeker op als je deze kleur op je lippen draagt!

Wat een mooi zomers kleurtje! Hij dekt erg goed en glijdt makkelijk over mijn lippen. Wel trekt hij een beetje in de lijntjes van mijn lippen, waardoor je niet een mooi glad resultaat krijgt, die de andere twee lipsticks wel geven. Ook blijft de kleur jammer genoeg niet heel lang zitten.


090 Red Square is een super intense rode kleur met een licht glanzende finish. Elke keer als ik rode lipstick op doe, denk ik: dit moet ik echt vaker opdoen! Op de één of andere manier draag ik het toch te weinig, ik vind zo'n opvallende rode kleur toch te heftig voor een normale schooldag.


De kleur dekt onwijs goed op mijn lippen en deze trekt helemaal niet in de lijntjes! Ook blijft hij verrassend goed zitten, hij gaat zeker een uur of drie mee. Doordat de kleur zo donker is, trekt hij wel vrij snel in je lippen waardoor je al snel het effect bereikt dat alleen nog de buitenste lijntjes van je lippen gekleurd zijn. Je moet je lippen daarom wel regelmatig bijwerken. Voor mij is dat geen probleem, maar als je daar geen zin in hebt, kun je zo'n opvallende kleur beter skippen.

105 Bondi Beach leek op het eerste gezicht een lief, roze kleurtje maar is toch een stuk heftiger dan ik had verwacht! Eerst vond ik het niks, maar nu moet ik toch eerlijk bekennen dat dit één van mijn favoriete lipsticks van de afgelopen tijd is. Ik draag hem onwijs vaak!Het is een felle roze kleur met een lila ondertoon. Ik vind hem erg mooi staan nu mijn huid wat bruiner is. Hetzelfde verhaal als met de rode lipstick: hij dekt erg goed en blijft ook een uur of 3 goed op je lippen zitten, maar daarna moet je hem echt weer even bijwerken.

De lipsticks van het merk P2 hebben mij echt verrast! Ik vind het zo leuk om te zien dat zo'n budget merk toch écht goede kwaliteit lipsticks kan afleveren. Vooral 090 Red Square en 105 Bondi Beach zijn favoriet bij mij en vind ik zelfs nog beter dan de meeste Essence of Catrice lipsticks! Dus, mocht je binnenkort in Duitsland te vinden zijn, neem dan zeker even een kijkje bij het P2 schap bij de drogist.

Je vindt de P2 Pure Color Lipsticks voor €1,95 bij Duitse drogisten zoals DM en Rossman en ook bij diverse Nederlandse DA drogisten.

Was jij al bekend met het budget merk P2? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. Wauw wat een prachtige lipsticks! En dat voor zo'n klein prijsje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lipsticks! Aankomend weekend ga ik naar Duitsland. Als ik dit merk toevallig tegenkom neem ik zeker wat mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ene mooie lipsticks zijn het he? Ik kocht er afgelopen jaar ook één, een donker paarse, ik Duitsland en vind hem heel erg goed. Die copacabana kleur ga ik even onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje vooral de eerste kleur vind ik erg mooi. Heb zelf nog een paar matte liggen die ik moet reviewen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat staan deze kleuren je ongelooflijk mooi! De ene is nog mooier dan de andere, prachtige eyecatchers! En wat een waanzinnige foto's heb je ervan gemaakt, so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. P2 ken ik nog van vroeger toen het nog bij Kruidvat verkocht, grappig! De kleurtjes zijn erg leuk en ja..ik val ook direct voor de koraalkleur. Hij is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtige kleuren en de pigmentatie is ook echt goed. Jammer dat hij in de lijntjes trekt misschien is dit te verhelpen met een basis eronder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleuren, ze staan je allemaal erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de tinten vind ik heel erg mooi, vooral de fel rode! Die staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie kleuren, vooral de eerste!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig, vooral de eerste twee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. die laatste is gorgeous :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kleuren, ik vind copacabana het leukste

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, schitterende kleuren en ze staan je allemaal super <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een prachtige kleuren! P2 vind ik echt een leuk merk, de nagellakjes zijn ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat een mooie lipsticks! Dit merk ga ik zeker onthouden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie kleurtjes! Heb nog nooit van het merk gehoord en wat goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele mooie kleuren! Vooral de eerste vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem21.8.14

  Mijn favoriete mascara is die van P2 dus als ik in Duitsland ben gaat die standard mee naar huis. De lipsticks zien er ook goed uit die ga ik de volgende keer zeker ook even checken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ze zijn heel erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben nog steeds heel erg benieuwd naar P2 =D dit ziet er ook weer geweldig uit. Prachtige kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. heel erg mooi! goede pigmentatie en leuke kleurtjes, vooral copacabana!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jammer dat ze niet zo erg lang blijven zitten maar ik vind ze alvast héééél erg mooi :d

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Alle kleuren zijn zo mooi! Wordt weer eens tijd voor een trip naar Duitsland ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. wauw, de kleuren zijn echt heel erg mooi! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oeh Bondi beach! Alleen de naam en ik ben weer in Australische sferen. De kleur is ook weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat leuk dat P2 tegenwoordig ook bij Nederlandse DA drogisten te koop kan zijn, ik ben benieuwd of ze het merk hier in Groningen ook hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw, wat een prachtige kleuren!
  Ik vind vooral de roze kleurtjes erg leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen