NYC Expert Last Lip Lacquers - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

NYC Expert Last Lip Lacquers


Budgetmerk NYC komt met nieuwe lipproducten, namelijk de Expert Last Lip Lacquers! Dit is niet zomaar een lipproduct, het is namelijk een lipstick en lipgloss in één. De kleuren zijn veel intenser dan een normale lipstick en ik werd direct enthousiast door deze prachtige kleurtjes.
En omdat ik eens wat anders dan normaal wilde doen, besloot ik deze lip lacquers niet door middel van foto's te reviewen, maar in een video!
Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je de review in een filmpje doet :) Ik vind de kleuren echt prachtig, vooral de derde kleur is super en staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je dit eens in een video doet, zo kunnen wij als lezers/kijkers meteen goed zien hoe het in het echt is! Ik heb zelf ook een apocalips die ik erg fijn vind, en dit lijkt er inderdaad wel een beetje op. Ik vind vooral de felle kleuren je tof staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om het in videovorm te zien, kun je ze in actie zien :-D Ik vind de kleurtjes echt prachtig! Vooral de donkerdere!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke video Nicole! En er zitten hele mooie kleurtjes bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De derde kleur is inderdaad erg mooi en staat je ook goed! Naar de bruine kleur ben ik juist heel erg benieuwd, hoe hij mij zal staan. Ik heb een beetje een obsessie de laatste tijd voor mooie, bruine kleuren :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een prachtige kleurtjes! De eerste en de laatste kleur lijken mij ook niet zo mooi, maar de andere drie kleurtjes zijn echt prachtig! Vooral Central Park Passion is ook echt een favoriet van mij als ik het zo zie, die zet ik zeker op mijn beauty wishlist. :) Leuke en handige video!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke video! Heb gelijk nieuwe items op m'n wishlist :D zien er echt mooi uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk dat je een videoreview geeft! Het zijn echt hele mooie kleutjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De apocalips vind ik ge-wel-dig en als dit er echt op lijkt, ga ik er zeker even naar kijken! De kleuren zien er goed uit en ik ben nu toch wel heel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk filmpje! Ik heb nu central park passion en de donkerste kleur (weet de naam even niet meer) gekocht, ben helemaal fan! Ze voelen zo fijn aan en de kleuren zijn zo mooi gepigmenteerd :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ze ook en vind ze helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! ik zag je staan in de belle, erg leuk gedaan! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik heb het artikel zelf nog niet gezien, dus ik ben heel benieuwd :)

   Verwijderen
 13. Ik vind een review video echt tof omdat je nu echt precies je mening kunt horen, het is veel persoonlijker haha! Wat ik er minder aan vind is dat je je lippen niet zo supergoed kunt zien, een close up of een foto tussendoor was voor mij fijner geweest. Maar... die lip lacquers moet ik zeker even in het echt gaan zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor de tip! Dat is inderdaad wel een goed idee, ga ik de volgende keer zeker doen :)

   Verwijderen
 14. Wauw, die rode kleur! Staat je ook supermooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuk om het zo in video vorm te doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem24.8.14

  Ik vind ze zo geweldig. Ik ben al wel 10 kruidvat filialen afgeweest, maar ze hebben ze nergens! Hele leuke video trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke review video :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie video! Ik vind eerlijk gezegd dat alle kleuren je heel goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen