Lips of the Day - Essence Love Me lipstick & GOSH Volume Lip ShineOh lipstick, wat houd ik toch van je! Eigenlijk draag ik bijna elke dag wel lipstick. Wat ik de laatste tijd heel leuk vind, is om twee lipproducten met elkaar te mixen en over elkaar heen te dragen. Ook vandaag draag ik twee lipproducten over elkaar heen en het resultaat samen vind ik heel erg tof!
Als eerste bracht ik een lipstick aan van Essence in de kleur 13 Love Me. Deze komt uit de vorige lente/zomer collectie en sinds ik hem heb, heb ik hem elke week minsten één keer gedragen. Het is een prachtig oudroze kleurtje die eigenlijk bij elke make-up look wel mooi staat. Hij glijdt lekker makkelijk over je lippen en de pigmentatie is hartstikke goed. Hij blijft jammer genoeg niet méga lang zitten, maar daar heb ik een oplossing voor.


Namelijk door nóg een kleurtje over deze lipstick aan te brengen! De lipstick van Essence is niet mat, maar ook zeker niet glanzend en om extra shine aan te brengen op mijn lippen, doe ik er een mooie lipgloss overheen. Dit is de Volume Lip Shine lipgloss van GOSH. Qua prijs wel iets duurder dan Essence of Catrice, maar wauw, wát een kwaliteit! Normaal ben ik niet zo van de lipgloss, maar over deze ben ik echt super tevreden. Ten eerste heeft hij een heel lekker smaakje, het doet me denken aan watermeloen! :) Ook blijft hij nog eens heel erg lang zitten en heeft de gloss een prachtig roze kleurtje met glans.


Ik vind deze twee lipproducten bij elkaar heel mooi staan en het blijft lekker lang zitten, ideaal! 

Vandaag geniet ik verder van een vrije dag, heerlijk! Ik heb uitgeslapen tot kwart voor 12, ik wist niet wat me overkwam! Ik kan normaal namelijk nooit uitslapen, dus toen ik op de wekker keek, schrok ik bijna. Vanmiddag ben ik bezig met mijn blog, na de vakantie is er altijd weer een hoop in te halen. Mailtjes beantwoorden, campagnes uitwerken en nieuwe artikelen schrijven. Verder ben ik van plan om vandaag ook nog mijn kledingkast op te ruimen en alle zooi die erin ligt uit te zoeken. Aanstaande zaterdag ga ik namelijk op de rommelmarkt staan, dus ik ga eens even kijken of ik nog dingen heb die ik kan verkopen. Fijne dag allemaal! :)

23 opmerkingen:

 1. Die lipstick van Essence heb ik ook, ik vind hem zo fijn! Sinds Essence haar lipsticks vernieuwd heeft ben ik echt fan, en kijk ik regelmatig bij het Essence schap ;) Ik vind de kleur je ook erg mooi staan, en zeker met die lipstick er overheen. Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw mooi hoor! Ik vind de lipsticks van essence sws erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de lipstick alleen al geweldig <3 wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig mooie roze kleurtjes zijn dit zeg wauw :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Leuk zo bij elkaar bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie eerste foto van je! Ik vind de kleuren je erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de combinatie is inderdaad heel erg mooi...en staat je oog erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die lipstick heb ik ook, mooi kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk bedacht om lipsticks te mengen! Staat heel mooi zo ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie combi, staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ben je toch een mooie meid! Deze combi is echt top, staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleur ist geworden! Ik heb het ook een keer gehad dat ik zooo laat wakker werd dat ik dacht dat ik nog aan het dromen was! De dag gaat dan ineens super snel.

  WOMANOUK (beauty and portrait drawings)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze zijn allebei echt heel erg mooi! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen