In a NYC Minute Nail Polish (5 nieuwe kleuren!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

In a NYC Minute Nail Polish (5 nieuwe kleuren!)


NYC komt weer met vijf mooie nieuwe kleuren nagellak! De lakjes horen bij de herfstcollectie, maar dat betekent niet dat de kleuren minder vrolijk zijn. In tegendeel, er worden vijf super vrolijke en felgekleurde lakjes aan het assortiment toegevoegd. Ik word spontaan vrolijk van deze mooie kleurtjes! Benieuwd of het wat is? Ik probeer ze vandaag uit!In totaal worden er dus vijf nieuwe kleuren toegevoegd aan de In a New York Colour Nail Polishes lijn. Deze nagellak belooft binnen een minuut op te drogen en dat is altijd handig wanneer je haast hebt en je nog even snel je nagels wilt lakken! Op het gebied van nagels lakken heb ik echt geen geduld, dus voor mij is dit echt een uitkomst.
De kleuren van links naar rechts: 345 Peach Popsicles - 350 Rooftop Party Berry - 355 Lavender Blossom - 370 Parma Violet - 360 Peacock. 345 Peach Popsicles is direct mijn favoriete kleurtje van de hele collectie. Deze sprong er voor mij al direct uit en ik ben echt verliefd geworden op deze mooie, perzik/zalmkleurige nagellak. Tijdens mijn vakantie naar Mallorca heeft er geen ander kleurtje op zowel mijn nagels als teennagels gezeten, het is echt een perfect kleurtje voor de zomer! En om de zomer nog een beetje in je bol te houden, kun je deze ook nog prima dragen in de herfst.Ook 350 Rooftop Party Berry valt goed in de smaak bij mij. Met rode nagellak kun je eigenlijk nooit de plank mis slaan en ook dit is weer een heel mooi kleurtje! Rooftop Party Berry heeft een fuchsia ondertoon, waardoor het een nét wat bijzonderder kleurtje wordt. En wat al helemaal goed is, in principe dekt dit lakje al na één laagje. Wauw!355 Lavender Blossom is een lief, licht paars kleurtje. Nu moet ik zeggen dat paars nooit echt mijn lievelingskleur is geweest en paarse nagellak draag ik ook eigenlijk niet. Maar deze paarse kleur vind ik nog best leuk! Hij dekt na twee laagjes en ik vind het een mooi herfstachtig kleurtje.


Ook 370 Parma Violet is een paarse kleur, maar deze vind ik écht niet mooi. Het is een kwestie van smaak, maar ik vind deze kleur gewoon te donker en een beetje cheap ogen. Bovendien is dit ook het enige lakje dat nogal waterig is en niet helemaal lekker dekt. Jammer!

360 Peacock is een donkere turquoise kleur, yay! Daar ben ik namelijk dol op! Ook dit vind ik een heel leuk lakje voor in de herfst, het is een echte eyecatcher voor op je nagels. Dit lakje dekt ook na twee laagjes goed.

Ik ben erg tevreden over de nieuwe lakjes van NYC! Vooral de kleuren 345 Peach Popsicles en 350 Rooftop Party Berry vind ik een waardevolle toevoeging aan het assortiment. Mocht je nog op zoek zijn naar goed dekkende nagellakjes in leuke kleuren die ook nog eens lekker betaalbaar zijn? Dan zijn de NYC In a New York Color Minute Nail Polishes echt wat voor jou!

Je vindt de NYC In a New York Color Minute Nailpolishes voor €2,99 per stuk bij o.a. Kruidvat en Trekpleister.

Welke van deze nieuwe kleuren is jouw favoriet? :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

27 opmerkingen:

 1. Mooie lakjes en foto's! Op het moment draag ik veel donkere kleuren op mijn nagels, dus ik zou voor Parma Violet of Rooftop Party Berry zijn gegaan. Wat een heerlijke kleuren! Ik ga zeker even bij het NYC schap kijken als ik er aan toe kom.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een toppers op een rij! Mooie collectie en fijne lakjes: 345 Peach Popsicles is echt een beauty wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De rode en de lila kleur vind ik heel mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleurtjes! Lavender Blossom en Peacock zijn mijn favoriet <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de lila en de fel blauwe lakjes vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes, vooral die aubergine kleurige!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Rooftop party berry vind ik echt een te gekke kleur, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lakjes! Vooral de rode vind ik echt super

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super mooie kleurtjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de eerste twee heel mooi, de rest zou ik denk ik niet zo snel kopen. Maar dat is een kwestie van smaak ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurtjes! Ik vind die 2e vooral erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een prachtige kleuren. Ik vind het koraalkleurtje super!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. die donkerpaarse tint is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, ze zijn erg mooi! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super leuke kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie nieuwe kleuren! Lekker vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De eerste kleur spreekt me wel aan :-) Ik val altijd voor dat soort kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Peach Popsicles is echt nog een kleurtje waar ik al zolang naar opzoek ben! Fijn om te weten dat NYC hem heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie kleurtjes allemaal! :) Ik vind vooral Peacock erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie kleuren vooral die eerste, het koraal kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem18.8.14

  Hele mooie swatches. Eigenlijk alle kleurtjes zien er heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Waaa gave kleuren, vooral die blauwe en paarse!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie lakjes! Die donkerpaarse is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Echt hele mooie kleuren, vooral die twee paarze lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen