Filmpje | Mijn dagelijkse make-up routine


Zondag: filmpjes tijd! Het is alweer maanden geleden dat ik voor het laatst zien wat mijn dagelijkse make-up routine is. De hoogste tijd dus voor een update. In de video van vandaag zie je wat mijn every day look is en welke producten ik hiervoor gebruik. Veel kijkplezier! Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! :)


Klik hier als je de video niet kunt zien.

16 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Mooie look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje altijd leuk om iemands dagelijkse make-up routine te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie naturelle look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! En wat draag je trouwens een prachtige ketting hier. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk filmpje! Het is echt een mooie look! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, ik hou van zo'n naturelle looks, wat ben je een mooie meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk filmpje, en hele mooie dagelijkse look ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Simpel, maar toch heel leuk. Misschien ligt het aan de camera, maar misschien wel ietsje meer blush? Maar het kan natuurlijk ook aan de camera liggen dat het niet zo duidelijk zichtbaar is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk filmpje! Ik vind je er heel mooi uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk filmpje! Mooie look heb je ook gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi! :D Zo doe ik mijn everyday look meestal ook (soms met eyeliner en een wing, soms gewoon met een streepje oogpotlood) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooie routine heb je!

  BeantwoordenVerwijderen