New in | All Stars voor €12!

De Converse All Stars zijn alweer jaren helemaal "hot". Bijna iedereen die ik ken heeft wel een paar All Stars in de kast staan en vaak zijn het ook nog de witte. Ook ik vind ze heel tof: het zijn van die fijne basic schoenen die bij elke outfit leuk staan. En ze lopen ook nog eens hartstikke lekker! Maar om nu €65 neer te leggen voor gympies? Dat kan ik niet over mijn low-budget hart verkrijgen.
Totdat ik vorig jaar in Turkije de neppe All Stars ontdekte. Bijna niet van het echt te onderscheiden en vijf keer zo goedkoop. Van de kwaliteit verwachtte ik niet veel, maar ik vond het toch het proberen waard. Al gingen ze maar een maandje mee, dan heb je toch leuke schoenen voor een paar euro. En nu, één jaar verder, heb ik niet één, maar twee paar neppe All Stars gekocht.

Laat ik even alle kritiek voor zijn: ja, ik weet het: neppe kleding/schoenen kopen is niet goed en het is als het ware stelen van de echte designer. I know, I know! En natuurlijk zijn de echte All Stars veel beter dan de neppe. Maar hé: wie koopt er nu niet iets neps als je op vakantie bent in Turkije?


Bovendien ben ik echt verrast door de kwaliteit van deze All Stars. Vorig jaar in mei kocht ik een paar witte All Stars die ik tot een week geleden nog heb gedragen. Ik heb ze twee keer gewassen en oké, nu zagen ze er aardig versleten uit, maar ik vind het wonderbaarlijk dat deze schoenen ruim een jaar meegaan! En het gaat me niet om het merkje dat er op zit geplakt. Ik vind het model van de schoenen mooi en dat er dan All Stars op de hiel staat, tja, dat is leuk meegenomen. Ik vond het in ieder geval de moeite waard om ze dit jaar weer te kopen en ik besloot maar meteen twee paar te kopen. Ik kocht weer een paar nieuwe witte All Stars en ook een paar blauwe. Voor de witte betaalde ik €12,30 en voor de blauwe slechts €10,50. Kun je het geloven? Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe "neppies"!


Zou jij neppe All Stars kopen of ga je toch liever voor de echte? 

45 opmerkingen:

 1. Ik vind ze erg leuk ! Ik denk dat bijna niemand kan zien dat dit neppe zijn, ze lijken gewoon echt. Ik heb zelf ook een paar "neppe" all stars van de Bristol, en deze gaan ook al 1,5 jaar mee. Ik vind niet dat de kwaliteit perse slechter hoeft te zijn van dan de echte merken.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze echt heel leuk! Waarschijnlijk zal het niemand opvallen en jij hebt wel flink wat bespaard!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mij kan het niet schelen of het echt of nep is.
  Het scheelt natuurlijk een pak in je portemonnee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, dit is echt een koopje zeg! Ik wil zelf ook graag nog een paar Allstars, en inderdaad niet per se om het merk, maar ik vind vooral het model zo mooi, nepperds hebben vaak een ander, minder mooi model... Ze zij echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe All Stars, ik vind ze heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn echte beauties en ik weet zeker dat je ze mooi gaat combineren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh ik ga binnenkort ook naar Turkije oh yeah! :D ook maar even kijken voor zulke all stars. Ik heb wel twee paar echte hier liggen maar heb ook jaren neppe gedragen. Maakt mij opzicht niet uit. Ik vind alleen de uitstraling van All Stars zo lekker simpel dat maakt ze leuk! Of ze nou nep of echt zijn. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik koop ze ook vaak bij de bristol, maar echt lang gaan ze niet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb zelf witte all stars, maar neppe uit Turkije lijken er heel erg op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je ziet inderdaad bijna geen verschil! Persoonlijk denk ik toch dat ik voor de echte zou gaan, maar wie weet, in september ben ik ook weer in Turkije en misschien koop ik daar wel een paar nepperts! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er heel goed uit, je ziet echt bijna geen verschil!
  x Saffira

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw ze zien er goed uit! Ik wil ook nog lage witte Allstars

  BeantwoordenVerwijderen
 13. In een flits zie je geen verschil, maar als je naar de afwerking gaat kijken wel natuurlijk.
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super chill! Ik hoop voor je dat ze ook lang mee gaan, ze zien er in ieder geval goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze zijn echt mooi en dat maar voor 12 euro!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zie ook niet veel verschil! Ik zou zelf geen neppe kopen, maar ik kom dan ook niet snel in Turkije, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow het is bijna niet te zien dat ze nep zijn! Misschien dat ik ook wel in Turkije vind als ik er over twee weken ben:)

  x Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wow je ziet inderdaad niet dat ze nep zijn. Persoonlijk zou ik nooit de neppe kopen. Ik ben bang dat mensen dat dan zien ofzo, niet dat het erg is dat je neppe hebt. Maar ja, lastig uit te leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi zijn ze! Ik had ook de neppe gekocht hoor ;) Je ziet het verschil toch bijna niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je ziet het verschil wel een beetje in het materiaal natuurlijk en de kwaliteit dus. Dus koop toch de echte!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind niet dat je jezelf moet verantwoorden ofzo. Je kiest toch zelf of je de echte wil betalen of genoegen neemt met de nep exemplaren?
  Ik vind ze er goed uitzien hoor, vooral die blauwe vind ik mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Goede deal, ik ben zelf ook dol op All Stars! En dat ze nep zijn kan toch niemand eraan zien:)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb ze vorige week ook gespot in Kemer, je ziet inderdaad amper verschil! Ik had voor vakantie al een paar zwarte gekocht dus ik heb niets meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ga gewoon voor de echte, maar ik koop ze altijd in een sale. Dus betaal er ook eigenlijk nooit meer dan 30 euro voor. Vind ik zat voor een canvas schoentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. O wow! Een hele goede deal zeg!

  Echt of nep, als je hard loopt ziet niemand het. En trouwens, het gaat, zoals je zelf ook aangeeft, om het ontwerp en niet om het merkje.

  Jammer alleen dat als ik een ticket moet aanschaffen om daar de schoenen te kopen toch iets meer kwijt ben dan € 65,= ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ben ook los gegaan in Turkije. Deze nepperds zitten prima en zien er na een jaar nog mooi uit. Ik kocht ook Vans voor 8 euro, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik heb zowel echte als neppe en je merkt het verschil zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw ze lijken echt precies op de echte. Vooral de witte vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik leef echt op Allstars! Dus als ik dan een paar neppe zie, die er goed uitzien neem ik ze zeker mee! Liefs, Jolijn - http://theblogbubble.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ze lijken echt niet nep! Ik zou ook voor de neppe gaan, 65 is mij net wat te duur voor gympen met een duur labeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik ga toch voor de echte! Ik heb er ook naar staan kijken in Turkije, maar toen had ik toevallig echte aan en tja op die manier zag ik toch wel heel veel verschil (en voelde ik het verschil)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk! Normaal gesproken maakt nep/echt mij niet uit, maar wat Allstars betreft ben ik erg merktrouw. Dus ik zou niet zo snel voor neppe gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik zou de neppe kiezen, omdat ik de echte gewoon even wat te duur vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik zou het ook gewoon doen! Het is zo prijzig een paar all stars..

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Mooie schoenen! Ik heb pas een paar lookalikes gekocht voor 8 euro in de wibra, lopen ook heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik heb ook een paar lookalikes, ik draag ze super veel en het merkje maakt mij echt niets uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wow! Ze lijken er echt veel op! Dat voor maar 12 euro. Lucky you!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Mij maakt het echt niet uit of ze nep zijn. Zien er beide goed uit! Die witte zijn erg leuk

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik heb één paar Turkse All Stars, meegenomen door mijn ouders uit Turkije, maar ik vind ze echt vreselijk zitten, haha! En tja, ik ben ook al jaren echte gewend (ik heb inmiddels 11 paar), dus misschien ben ik op dat gebied ook wel een beetje verwend ;) Al koop ik ze trouwens nooit voor het volle bedrag!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik vind ze erg leuk, maar ik heb heel eerlijk gezegd weinig tot niets met dure merken, je vind iets mooi en leuk of niet....ongeacht welk merk het is...

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ze zien er tof uit, maar je moet wel onthouden dat je niet weet door wie en in welke omstandigheden deze zijn gemaakt. Je doet natuurlijk wat je wilt maar je steunt mensen die iets namaken... dit is helemaal niet als kritiek bedoelt hoor, maar gewoon als reminder! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Mijn ouders hebben eens een paar uit Turkijke voor me meegenomen. Ik vond ze echt waardeloos en de plastic zool was zo'n slechte kwaliteit, dat het geluid maakte tijdens het lopen en totaal niet comfortabel liep. Ik loop alleen nog op de echten en kan niemand deze neppers uit Turkije aanraden

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Leuke schoenen hoor! Inderdaad niet duur hoor, geniet er maar goed van.

  BeantwoordenVerwijderen