Flormar Pretty Compact Blush-on Soft Peach

Omdat ik helaas niet gezegend ben met een gezonde, roze blos op mijn wangen, is blush onmisbaar. Een klein beetje blush op mijn wangen doet al wonderen en ik zie er meteen een stuk frisser uit. Omdat ik zo'n lichte huid heb, gebruik ik het liefst wat lichtere tinten blush. Als ik voor knalroze ga, zie ik er al snel uit als een barbie en dat effect willen we natuurlijk vermijden.
Toen ik in de Flormar winkel in Turkije deze mooie, peachy blush zag, was ik meteen verkocht. Die zou perfect zijn voor mij!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meteen razend enthousiast werd van de verpakking. Die ziet er namelijk nogal cheap uit: een simpele, plastic verpakking met een knalroze kleur die het geheel nog goedkoper eruit doet zien. Jammer, want over het algemeen heeft Flormar juist hele mooie en luxueuze verpakkingen. Met deze verpakking slaan ze een beetje de plank mis.

De blush zelf ziet er gelukkig wél heel erg mooi uit. Sowieso draag ik het liefst een perzikkleurtje op mijn wangen, dus zo'n peach blush doet het al snel goed bij mij. Ook is hij lekker groot, ongeveer de grootte van mijn handpalm.


Omdat ik blush toch nooit zwaar aan breng, is het voor mij geen must dat een blush een ge-wel-di-ge pigmentatie heeft. Toch is het mooi meegenomen en de pigmentatie van deze blush ziet er goed uit! Hij is niet te heftig, maar er komt toch zeker voldoende poeder vanaf. De blush heeft een lichte shimmer, wat ik altijd erg mooi vind.

Dit zijn mijn wangen zonder blush. Zoals je ziet, kunnen die wel een likje kleur gebruiken!

Wauw, deze blush doet veel goeds voor mijn wangen! Ik vind hem prachtig: de blush heeft een hele warme kleur en ook al ga ik normaal voor een koele blush, deze warme tint vind ik ook mooi! Ik breng hem een klein beetje aan op de appeltjes van mijn wangen en maak dan soort "komma-bewegingen" (onmogelijk uit te leggen, haha) naar boven, iets onder mijn jukbeenderen.

De blush kostte 11,70 lira, wat omgerekend iets meer dan €4 is. Wat een fijn prijsje voor zo'n mooie blush! In Nederland betaal je voor de blush €4,95, wat ik ook een mooi bedrag vind.

Wat vind jij van deze blush? En heb jij al wel eens een product van Flormar uitgeprobeerd? 

33 opmerkingen:

 1. Flormar heeft zulke mooie producten, als ik binnenkort weer in Amsterdam ben dan moet ik maar weer even een bezoekje brengen aan de winkel! Of in Turkije op vakantie als ik het merk tegen kom. Deze kleur staat je heel mooi Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur! Al spreekt de verpakking me wel weer iets minder aan :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Staat je heel goed. Ik vind de verpakking er alleen ook een beetje goedkoop uitzien, maar je krijgt wel veel product! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie zwoele kleur heeft de blush. Het staat je heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie intense kleur! Staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie blush! Hij staat je heel natuurlijk, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie kleur, deze tint staat je inderdaad heel erg goed! Maar de verpakking, inderdaad een beetje cheap haha :')

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wowie, die kleur staat je echt prachtig! Wist eerlijk gezegd niet dat Flormar zo betaalbaar is, dacht altijd dat het een best prijzig merk was. X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat een mooie pigmentatie! Toppertje voor die prijs :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleur! Jammer dat ik niet bij Amsterdam in de buurt woon, anders ging ik er nu nog een halen! En wat betreft de verpakking.....ach, ik vind het wel geinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kleur, deze kleur zou ik ook wel willen dragen. Ziet er echt super goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi kleurtje! Vind inderdaad de verpakking ook wat minder
  x Saffira

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er mooi uit en ook een goed prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit is echt een prachtige, warme blush! :-)
  En voor die prijs kan je hem echt niet laten liggen!
  Staat je echt mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het echt een heel tof kleurtje zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De verpakking vind ik echt niet mooi, het product op zich werkt dan weer wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een hele mooie kleur, perfect voor de lichte huidjes! Jammer van die verpakking, die vind ik er ook niet mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hi,

  Het staat je prachtig! Ik ga vaak op vakantie naar Turkije en vind het echt een geweldige winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw wat staat ie je mooi! Heel fris en zomers!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hij is wel erg fel op je wangen, maar ik vind hem prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het staat je heel mooi, erg mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, de blush ziet er echt heel mooi uit! Liefs, Jolijn - http://theblogbubble.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De kleur vind ik eigenlijk wel mooi, en de verpakking?...de kleur vind ik wel erg leuk en opvallend, alleen past hij niet zo goed bij de kleur van het product, wat erin zit....

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw, wat een ontzettend mooie blush zeg! Hij staat je heel mooi! Toch maar eens kijken binnenkort bij de Flormar in Amsterdam, ook al heb ik er eerlijk gezegd nog nooit eerder over gehoord! Fijne review, de blush vind ik echt prachtig :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Damn! Girl. You know how to do your blush.
  Perfect. Ik ben verliefd

  BeantwoordenVerwijderen