Mijn favoriete zwart-witte kledingstukken van Zalando (+ kortingscode!)

Kleurrijke kleding, ik vind het hartstikke leuk, maar op de één of andere manier draag ik het bijna nooit. Doe mij maar zwart en wit, lekker simpel, maar toch stijlvol. Ook al kun je zwart en wit niet echt kleuren noemen, toch zijn het mijn favoriete kleuren als het op kleding aan komt.
Nu de zomer er aan komt, probeer ik toch wat meer kleur te dragen. Maar als ik mag kiezen, ga ik toch het liefst voor zwart-witte kleding. En ik denk dat ik niet de enige ben, ik heb een heleboel vriendinnen die ook het liefst zwart, wit of grijze kleding dragen. Om te laten zien dat zwart en wit zelfs in de zomer prima kan, heb ik mijn favoriete zwart-wit items van Zalando bij elkaar gezocht.Ik denk dat iedereen de bekende webshop Zalando inmiddels wel kent! Ik bestel er regelmatig wat en ik ben altijd erg tevreden over de snelle verzending en levering. Bovendien is het aanbod ontzettend groot. Kortom: voor iedereen is hier wel wat te vinden! Als je van plan bent om iets te bestellen bij Zalando, vergeet dan niet deze kortingscode  te gebruiken. Hiermee krijg je namelijk 12% korting op je gehele bestelling - dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!


Draag jij vaak zwart-witte kleding of ga je toch liever voor kleurrijke kleding? 

Dit is een gesponsord artikel. 

15 opmerkingen:

 1. Ik vind die top van Even&Odd echt heel leuk. Ik droeg ook altijd heel veel zwart wit, ik probeer me zelf er echt toe te dwingen om kleur te dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie items, die jurken zijn zo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het jurkje van Vero moda echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leukkkk! Deze items zou ik ook op mijn wishlist zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die schoenen zijn echt leuk! Ga vragen of ik ze mag bestellen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De broek van Vila vind ik erg leuk. Een kortingscode is natuurlijk altijd handig, even kijken of er wat leuks tussen zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga liever voor meer wit en anders wat kleur tussendoor. Doe maxi jurk van ONLY is cute

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke items heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er laatst nog sandalen besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ohhhh ik denk dat ik wel alles wil van dit lijstje! mooie keuzes :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen