Reminder | Winacties!

Op 21 april bestond Cocogold.nl alweer drie jaar! Om dit met jullie te vieren en jullie te bedanken voor het trouwe volgen van mijn blog, zijn er vorige week maar liefst vijf gave winacties online gekomen! Bij deze nog even een snelle reminder om jullie te herinneren aan deze winacties. Morgen (5 mei) is namelijk alweer de laatste dag dat je mee kunt doen. Dus: doe jij nog niet mee aan één of meerdere van de winacties? Lees dan snel even verder aan welke winacties je mee kunt doen en vergeet niet om vandaag of morgen nog een reactie achter te laten.
Dinsdag 6 mei maak ik alle winnaars bekend.
Doe jij al mee aan de winacties? 

16 opmerkingen:

 1. Volgens mij heb ik aan alle winacties meegedaan. Alles is zo tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke winacties en nog gefeliciteerd met je jubileum!
  xxx

  http://lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg goed dat je een reminder plaatst :) Ik heb meegedaan aan de winacties die ik het leukste vond, de rest gun ik iemand anders :)
  xx Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. spannend.! :) erg leuke winacties ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super dat je nog een reminder plaatst op je blog voor je lezeressen! Ik vind je winacties echt heel tof, ik heb er aan 4 meegedaan, ik ben heel benieuwd!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er ook aan 1 meegedaan :) ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje wat zijn het er veel! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn er een hoop! Heb aan degene die mij leuk leken meegedaan! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lief dat je ons nog een keer helpt herinneren! Zo heb ik toch nog mee kunnen doen met het MEGA-pakket :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zulke leuke winacties! Ik heb al meegedaan aan een paar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Suuperleuke winacties! Ik heb meegedaan aan het megapakket! Ik ben benieuwd & succes met het kiezen van de winaars! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik geloof dat ik alles heb gedaan behalve het Kruidvat verrassingspakket :) Superleuke pakketten en wat aardig dat je er nog even een reminder bij doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb aan ze allemaal meegedaan omdat je prijzen allemaal zo handig zijn! Love you!
  Kaat
  kaat.v@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik doe inderdaad aan de meeste mee ben zo benieuwd! ik ga sowieso hardduimen nog voor het pakket van de kruidvat of die mega win-actie dan hoef ik voorlopig niets meer aan te schaffen en ik maak er iedere dag gebruik van, reviews en looks! oeh i love it! ik ben al mega blij met het miss sporty pakketje waar ik te gekke looks mee kan maken! liefs x
  rachelkromdijk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen