Mini shoplog | Mijn aankoopjes uit Warschau! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mini shoplog | Mijn aankoopjes uit Warschau!


Een vakantie niet geshopt, is een vakantie niet geleefd. Haha, nee hoor, dat is wel érg overdreven - maar als ik in het buitenland op vakantie ben, kan ik het niet laten om daar even wat leuke winkels in te duiken! Tijdens mijn vakantie in Warschau vorige week, besloten we om dinsdag om te dopen tot "shopping dag". We belandden in een mega overdekt winkelcentrum met leuke winkels zoals Pull & Bear, Bershka en zelfs Sephora was ook nog in Warschau te vinden (yay!)

Uiteindelijk heb ik me aardig ingehouden en helemaal niet zoveel gekocht. Maar de dingen die ik heb gekocht, wilde ik toch nog even aan jullie laten zien.
Dit is meteen mijn favoriete aankoop: een prachtig (nep) leren mint groen jasje. Toen ik hem zag hangen in de winkel Reserved, was ik direct verliefd. Of ik het jasje nodig had? Totaal niet, maar ik wist dat als ik hem liet hangen, ontzettende spijt zou krijgen. Ik hou van jasjes, mintgroen is mijn lievelingskleur en het jasje kostte maar €20. De rekensom was snel gemaakt: deze ging mee naar Nederland!


Bij de Reversed scoorde ik ook dit leuke T-shirtje. Ik heb een heleboel witte, basic shirtjes in mijn kast hangen, die ik ook erg vaak draag onder een jasje of blazer. Deze vond ik zo leuk met al die kraaltjes erop en hij is erg makkelijk te combineren. Omgerekend kostte dit shirtje ongeveer €12,50.

Bij de H&M liep ik tegen dit mega schattige jurkje aan! Ik ben niet echt een jurkjes- of rokjesmens, maar in de zomer vind ik het toch altijd wel leuk om een jurkje te dragen. De kleur van dit jurkje vond ik ontzettend mooi: hij is grijs en de honderden zilveren pailletjes op de borst zijn natuurlijk echt een eyecatcher. Het is niet echt een draagbaar jurkje voor een normale schooldag, maar voor een feestje is hij perfect! Afgelopen vrijdag vierde mijn oma haar 80e verjaardag, toen heb ik hem ook aangehad.
En het beste van alles: het jurkje was enorm afgeprijsd! Normaal kost hij namelijk €30, maar nu hoefde ik er nog maar €5 voor neer te leggen. Ongelooflijk hè?


Bij de H&M kocht ik ook nog deze ring. Hij hing op het rek met sale sieraden en kostte maar 2 Zloty, wat neer komt op minder dan €0,50. Het doet me een beetje denken aan van die engelen vleugeltjes, ik vond 'm heel tof en voor dat kleine bedrag moest ik hem wel meenemen!


De souvenirs kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in dit rijtje! Bij een schattig kraampje in Stare Miasto (het oude stadsgedeelte) kochten mijn zusje en ik allebei deze sleutelhanger met zo'n Babushka poppetje eraan. Volgens mij niet typisch Pools, maar toch vond ik hem wel heel erg schattig.

Ik houd al een dagboek bij sinds ik me kan herinneren. Met name in de vakantie vind ik het erg leuk om al onze belevenissen in een boekje te schrijven. Daarbij plak ik ook allerlei bonnetjes en kaartjes. Deze mini kaartjes vond ik ontzettend leuk, er staan veel dingen op die wij ook hebben bezocht. Beide boekjes kostten slechts €1 per stuk.


Ook zijn we nog een paar keer een supermarkt ingedoken. Het liefst had ik al de onbekende snoepjes en chocolade meegenomen, maar dat zou niet in mijn koffer passen en bovendien ook niet erg gezond zijn. Uiteindelijk namen we een paar van deze zakjes met soort chocoladepinda's erin mee, twee repen chocola met rozijnen smaak en een doosje Poolse chocola voor onze ouders.

Mocht je ooit nog een keer in Warschau zijn: op het gebied van winkelen kun je je hart zeker ophalen in het grote overdekte winkelcentrum naast het station en ook de bekende winkelstraat Nowy Swiat is zeker een aanrader!

Ben jij al wel eens in Warschau geweest?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

39 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook altijd zo leuk om naar een buitenlandse supermarkt te gaan, je komt er soms hele leuke, gekke en lekkere dingen tegen! Ik vind de kleding die je gekocht hebt ook heel gaaf, en die ring is ook zo leuk, zou ik ook wel willen hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, super leuke aankoopjes, vooral die ring is zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke dingen gekocht! En een ring voor maar 50 cent? Handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie blazer en heerlijke aankopen <3 Goed geslaagd, echt leuk om te zien <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi jurkje! En die ring vind ik zo tof! Leuke aankoopjes!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem5.5.14

  Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke aankopen, vooral het eerste jasje is erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie aankopen! Vooral het shirt van de River Island.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige items. Je mintgroene jasje is ook mijn favoriet! Ik ben echt dol op die kleur! Ben benieuwd hoe het jasje (en de andere items) je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke aankoopjes! En wat gaaf dat jr naar Warschau mocht voor een persreis. Echt te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem5.5.14

  De supermarkt induiken in een ander land is echt een uitje voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuke aankoopjes! Vooral dat eerste jasje is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi jasje, echt een lieve kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat mintgroene jasje is echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah shit, ik ga helaas pindakaas niet naar Warshau deze zomer (wel héél veel andere Oost-Europese steden). Je aankoopjes zien er leuk & vooral lekker uit, haha. En daarmee doel ik vooral op de chocolade. Ik heb mezelf beloofd 4 weken lang geen toegevoegde suiker te eten etc, gewoon om uit te proberen, en dan ziet die chocolade er ineens nóg lekkerder uit.
  xx
  fashionosaur.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super leuke aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. dat jasje is echt mooi, niet duur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat jasje vind ik helemaal te gek! En chocolade is ook altijd lekker :)

  xxxx
  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. oehhh chocolade haha! leuke ring ook! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je mint groene jasje is echt super leuk! En helemaal niet duur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ahh, dat jasje is echt gaaf en mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wow dat mintgroene jasje is echt heel leuk! Ben benieuwd hoe die eruit ziet als je 'm aan hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een leuke aankoopjes, dat jasje is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke shoplog! Het jasje en het T-shirtje zien er zo leuk uit! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het jasje vind ik ook wel heel erg leuk...mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. je hebt erg leuke aankopen gedaan ♥ het babushka poppetje is erg schattig xx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Het jasje wat je hebt gekocht is echt enorm gaaf! Ik snap dat je die niet kon laten hangen ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke items heb je gekocht in Warschau! Ik vind vooral je leren jasje echt tof! Logisch dat je die niet kon laten liggen hihi :) De ring met engelen vleugeltjes vind ik ook heel mooi! Ik ben nog nooit in Polen geweest maar het lijkt me heel mooi daar!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Die ring is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een leuke aankopen! En wauw, wat heb je alles voor leuke prijzen weten te scoren! Ik vind vooral het mint leren jasje erg mooi. Ben benieuwd hoe je deze combineert!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een leuke aankopen. Ik vind vooral je mintgroene jasje erg leuk!
  Liefs,
  Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Martina9.5.14

  Je ziet er goed uit meid!
  Ben je nu een beetje verkleurd (1e foto)?
  Hele leuke aankopen, love it!

  BeantwoordenVerwijderen