Outfit | Mijn nieuwe zomerjurkje

Nicole in een jurkje: het gebeurt de laatste tijd ineens steeds vaker! Moest ik een jaar geleden nog niets weten van rokjes en jurkjes, nu vind ik het ineens helemaal leuk. Ik denk dat het komt omdat de zomer er weer aan komt en ik spontaan zin krijg in blote benen.
Vandaag show ik mijn nieuwste aanwinst aan jullie: een vrolijk zomerjurkje!


Ik heb nu een paar jurkjes en rokjes in mijn kast hangen, maar ik wilde altijd nog een jurkje die ook mouwtjes had. In de webshop van OTTO vond ik een heleboel leuke zomerjurkjes, waardoor ik direct zin kreeg in de zomer! Lekker op het strand of aan het zwembad met een zomers jurkje aan, I love it!Mijn oog viel al snel op dit leuke, donkerblauwe exemplaar. Ik vind donkerblauwe kledingstukken altijd erg leuk en ik vind ze mooi staan bij mijn bruine haar. De bloemetjes op het jurkje vind ik ook ontzettend schattig en de lengte is perfect! Op de hoogte van de taille zit een lintje waarmee je meer vorm kunt geven aan het jurkje. En het belangrijkste van alles: het jurkje heeft mouwtjes! Zo kun je hem ook prima dragen op dagen dat het niet extreem warm is. De prijs van het jurkje is ook héél aantrekkelijk, doordat ik 25% korting kreeg, kostte hij namelijk nog maar €14,99!


Toen ik deze outfitfoto's maakte, was het buiten verreweg van zomers. Het regende bijna de hele dag en deze foto's werden dan ook tussen alle buiten door geschoten. Het leuke van dit jurkje vind ik dat je hem ook prima kunt combineren met een panty en een jasje. Zo kun je hem dus ook op koudere dagen aan!
Het leren jasje is tweedehands, maar komt oorspronkelijk van H&M, de panty van Primark en mijn Chelsea boots zijn van Fred de la Bretonière. Als het straks écht lekker weer is, zou ik dit jurkje combineren met een paar sandaaltjes, een grote strandtas en misschien wel een leuke, zomerse hoed. Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor de zomer met dit jurkje van het merk AJC!

Wat vind jij van mijn nieuwe zomerjurkje? 

46 opmerkingen:

 1. Wauw, deze is heel erg mooi, hij staat je ook super leuk! Je zou vaker jurkjes moeten dragen ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het jurkje ziet er zo leuk uit! Zeker in combinatie met het leren jasje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je erg goed!
  Je zou best vaker een jurkje mogen dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk jurkje en hij staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh het staat je zo leuk! Supermooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! Prachtig gecombineerd met je leren jasje en laarsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vrolijk jurkje! Perfect voor de zomer met die bloementjes:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schattig jurkje, en je hebt 'm tof gecombineerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leukie. Met jasje vind ik 'm echt heel gaaf. Zou ik ook zo dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk jurkje! Hij is zo vrolijk! En heel leuk gecombineerd met dat leren jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel schattig jurkje! Past ook perfect met dat jasje zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat zie je er onwijs mooi uit!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk en vrolijk jurkje! Ik ben de laatste tijd ook steeds meer van de rokjes en jurkjes :) Nu nog hopen op lekker weer zodat we de panty's weg kunnen laten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aah wat zie je er super leuk uit zeg! Dat jurkje is echt leuk geworden met dat leren jasje eroverheen en die laarsjes. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het jurkje staat je heel mooi en prachtig gecombineert met het stoere jack en de laarsjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hij staat je supermooi! Echt een leuk jurkje! Hij staat ook heel leuk met dat leren jasje, toch een stoer tintje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. super leuke outfit en foto's meid! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuk en vrolijk jurkje. Staat je super ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuk jurkje, het staat je goed zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Echt een heel mooi jurkje! Ik vind donkerblauw ook altijd heel mooi staan bij mezelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooi jurkje ik hou daar wel van. Van bloemen word ik vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Schattig jurkje! Maar met het leren jasje ziet het er heel stoer uit.
  Leuk!

  xxx

  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Staat je super goed en wat een prachtig printje!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een schattig jurkje! Heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Staat je superleuk! (Pss: je nieuwe header is heel mooi!)
  liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuk jurkje, staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind 'm erg leuk! Ik ben zelf gek op jurkjes en die van OTTO vind ik ook altijd erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Erg leuk zomerjurkje! De combinatie staat je ook heel goed. :) Het leren jasje vind ik trouwens ook heel tof!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een mooie foto's en jurkjes staan je echt leuk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. ja, leuk jurkje! ik word ook zo blij van dit weer, hopelijk blijft het nu een tijdje zo :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Super leuk jurkje! Heel erg vrolijk om te zien hoor. De bloemetjes doet het goed.

  BeantwoordenVerwijderen