Catrice Haute Future Blush Pearls - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Catrice Haute Future Blush Pearls


Een paar weken geleden schreef ik op mijn blog al over de Limited Edition van Catrice: de Haute Future lijn. Nieuwe, innovatieve producten met een futuristisch tintje. Ik werd toen direct verliefd op de prachtige Blush Pearls. Toen ik van de week bij Kruidvat liep, viel mijn oog ineens op het schap van Catrice met de nieuwe Limited Edition. Ineens schoot het me weer te binnen: de Blush Pearls! En lucky me, want ik nam het laatste exemplaar mee naar huis. Benieuwd of dit product alleen een beauty voor het oog is, of ook nog een mooi effect heeft? Lees dan snel verder!


De verpakking alleen al vind ik super mooi: lekker modern en strak maar toch ook heel chique. De Blush Pearls zitten in een vierkant doosje met een zilveren deksel erop. De zilveren letters en het patroontje erop veranderen van kleur, afhankelijk van het licht dat er op schijnt. Super tof!

Omdat het product zo goedkoop is, had ik verwacht dat het ook een kleine verpakking zou zijn. Maar niets was minder waar! Het is echt een flink doosje zoals je ziet, bijna de grootte van mijn hele hand!

Dit is hoe het eruit ziet als je het deksel eraf haalt. Pretty! Ik vind zulk soort parel blushes altijd zó mooi, eigenlijk veel te mooi om te gebruiken. In het vierkante doosje is een soort ronde inkeping gemaakt, waar de blush pearls inzitten. Er zitten twee verschillende blush pearls in, bovenop liggen de lichte blush pearls met een lichte shimmer, eigenlijk doet de lichtste kleur me een beetje denken aan highlighter. Daaronder liggen de wat donkerdere parels, die een beetje oudroze van kleur zijn en juist meer mat zijn. Een mooie combinatie! Na één keer gebruiken, rollen de balletjes al lekker door elkaar, zodat je alle kleuren in één keer meepakt als je er met je poederkwast overheen gaat.

Hier zie je de lichtste pareltjes. Zoals je ziet komt er meteen onwijs veel pigment van af, de parels gaven al heel snel af op mijn handpalm. 

En dit is de swatch van de blush. Het pigment is top! Sommigen zullen hem misschien aan de lichte kant vinden, maar ik vind hem juist precies goed! Ik heb een hele lichte huidskleur en ook heb ik niet echt blosjes op mijn wangen. Als ik blush op doe, lijk ik vaak meteen een Barbie. Zo'n lichte blush is echt perfect voor mij. Ondanks de shimmer in de lichtste blush pearls, is het toch een wat mattere blush.

Ik gebruikte mijn blush kwast van eBay om de poeder aan te brengen op mijn wangen. Dat ging heel makkelijk! Er komt ontzettend veel pigment van de Blush Pearls af en de kwast pakt de poeder goed.

Zo ziet mijn gezicht er uit zonder blushh, zoals je ziet heb ik niet echt "gezonde roze blosjes", daarom draag ik graag blush, om er wat "gezonder" uit te zien.

 En dit is hoe de blush eruit ziet op mijn gezicht. Wauw, ik vind het echt prachtig! Je kunt hier echt goed zien hoeveel een beetje blush voor je gezicht doet. Op mijn wangen valt de blush toch een stuk donkerder uit dan bij de swatch, het is een hele warme kleur. De kleur is precies goed zo, hij had echt niet donkerder moeten zijn!

Ja, de Blush Pearls van Catrice zijn letterlijk een pareltje! Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar de kwaliteit van de Blush Pearls is ook nog eens ontzettend goed.
Je vindt de Blush Pearls van Catrice bij Kruidvat voor €3,99 - echt een koopje! De Limited Edition Haute Future is nog verkrijgbaar t/m eind mei.

Wat vind jij van deze Blush Pearls? Ga je ze ook proberen?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

38 opmerkingen:

 1. Wauw hij is echt heel mooi! Hij staat je ook heel goed! haha echt een pareltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je goed Nicole! Heel natuurlijk en niet te zwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wauw, ze zijn echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, het product zelf ziet er al zo mooi uit! Alleen daarom zou ik het al willen hebben. Daarnaast staat het je ook nog eens prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige blush, hij staat je echt prachtig! Het is inderdaad een lust om alleen al te hebben maar hij is ook nog eens heel mooi! Ik sla deze limited edition over omdat ik al genoeg mooie blushes heb, haha :) Fijne review en wat een prachtige foto's heb je erbij gemaakt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie kleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze nou al een paar keer gezien en alleen de verpakking maakte al dat ik hem wilde hebben:) Ik was best benieuwd naar het resultaat, maar het staat je super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze ziet er zo leuk uit, en lijkt me zooo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw hij staat je idd mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, toevallig staat vandaag ook een review online op mijn blog over deze Blush Pearls! ;-) De pigmentatie vind ik top! De kwaliteit van het doosje helaas iets minder. De kleur staat je heel mooi & natuurlijk. Psst, nog bedankt voor de leuke prijs die ik heb gewonnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er supermooi uit Nicole! Ik vind zulke pareltjes altijd al super schattig om alleen te hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh la la wat is ie mooi! Staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik dacht dat het een highlighter was, maar ik vind het écht een mooie blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een super mooie kleuren zeg! Me like.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat is niet duur! Geeft een mooi resultaat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem10.5.14

  Ik ben er gek op! Ben er ook heel blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik had hem laatst laten liggen, maar dit ga ik niet een tweede keer doen! Hij is echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ziet er heel mooi uit :) wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem10.5.14

  Wat een mooi product :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie blush! Ik heb 'm nog niet gevonden hier in België :(

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem10.5.14

  Die blush staat je erg mooi! En het is inderdaad een koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtige blush, ik heb nog nooit van die bolletjes gehad :). Ik ga eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw mooi, hij geeft je echt een hele warme, natuurlijke blos! Niet zo popperig inderdaad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hij is echt heeeel mooi! Zelf ook maar eens halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Anoniem10.5.14

  Het verbaast me dat hij toch zo'n mooi fris kleurtje geeft op je gezicht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Die zien er erg fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh mijn god, deze moet ik hebben! Wat een geweldig mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wauw, super mooi! Die parels zien er echt altijd zo mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Het staat je echt heel goed!


  Pull and bear is super he!  Mag ik vragen mijn blog eens te bekijken ajb? :) Ik ben net begonnen, en kan wel een steuntje in de virtuele rug gebruiken :)

  http://thecurlsandthepearls.blogspot.be/

  Bedankt!

  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 31. deze parels zien er zo mooi uit pastel kleurig uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen